Žymos: saugos įspėjimas automobilių lipdukas

Kaina €0.64

Pilnas aprašymas

Aliauto Saugos Įspėjimas Automobilių Lipdukas Pavojų nelieskite Dekoro PVC Lipdukas Padengti Įbrėžimų Motociklo Passat Polo, Opel,11cm*11cm

Prekės Ženklo Įvedimas

Aliauto, gerai žinomas automobilių lipdukas prekės iš Kinijos, gimė dar 20-ojo amžiaus pabaigoje ir buvo sutelkiant dėmesį į automobilių lipdukai daugiau nei 20 metų.Šiandien, Aliauto tapo profesionalus automobilių lipdukas prekės integruoti R&D, projektavimo, gamybos ir pardavimo.Patenkinti individualius siekimas klientams visame pasaulyje.

Savybės:

100% visiškai naujas ir geros kokybės, universalus įmontuoti į visas transporto priemones

Papuoškite savo automobilį, asmeninį automobilį, lipdukas, kuris padarė personlized išvaizdą jūsų automobilio

Automobilio lipdukas yra patvarus, šilumos ir saulės spindulių, taip, jis nėra prarastas bent metus

Lengva įdiegti, tiesiog nulupkite ir įklijuokite

Jie nebus sunaikinti, spalva ar paviršiaus ji klijavo ant

Medžiaga:Aukštos kokybės PVC aplinkos apsaugos medžiagos,vandeniui,saulės, ne išnyks

8 spalvų printting ir graviravimas integruota,24 pascal nuostabus purškimo.

Puikus supjaustyti,kiekvienas yra meno kūrinys

Spalva:Kaip nuotraukose

Dydis: 11cm x 11cm

Komplektą Sudaro:

1 x Aliauto Saugos Įspėjimas Automobilių Lipdukas Pavojų nelieskite Dekoro PVC Lipdukas Padengti Įbrėžimų Motociklo Passat Polo, Opel,11cm*11cm

Montavimo Instrukcija:

1.Bevandenis pasta

bus skelbiami svetainėje švarus.sausas.

Atskirtas nuo visų ar dalies pabaigoje,nustatyti, gera vieta,yra nustatoma viršutinė dalis,iš viršaus į apačią pasta ant kūno.

naudoti plastiko grandiklis arba banko kortele ir atgal, grandymo,štampavimo bus visiškai oro.

2.vandens pasta

bus skelbiami svetainėje švarus

atėmė visus pabaigoje arba popieriaus,vandeninių valymo agentas, purškiamas ant automobilio kėbulo klijų plotas ir lipdukai ant gumos paviršiaus

nustatyti gerą poziciją, aplinkosaugos ¾enklelis kruopščiai pritvirtintos prie transporto priemonės kėbulą su plastiko grandiklis, grandymo,grandymo iš vandens ir oro.

natūralus oro sausas 30 minučių,galiausiai pašalinti perkėlimo plėvele.

Patarimai:

Niekada nestatykite automobilių po karšta saulė per 48 valandas po įrenginio!

Niekada plauti automobilį per 48 valandas po įrenginio!

Specifikacijos

  • Modelis: Oem
  • Kategorijos: Lipdukai
  • Tipo Lipduku: Kūrybos Lipdukai
  • Pakuotė: Ne Supakuoti
  • Modelio Pavadinimas: automobilių lipdukas
  • Lipdukas Rodymas: Bet Visą Kūną.
  • Elemento Ilgio: 11cm
  • Medžiagos Tipas: PVC
  • Dizainas: Animacinių filmų
  • Elemento Aukštis: 0.01cm
  • Elemento Plotis: 11cm
  • Tipas: Klijai Lipdukas
  • Prekės Pavadinimas: Aliauto

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Naujas 3.7 V, 1500 mah Li-polimero Baterijos 603759 643759 MP3 MP4 DVR Galia Banko laisvų Rankų įranga "PASIDARYK pats" baterijų
€1.10 €0.88

(patarimai:rusijos draugai, prašome palikti mums, pilnas pavadinimas: dėl rusijos politikos, ačiū!informacija: baterijos tipas:li-polimero baterijos vardinė įtampa:3.7 v vardinė talpa:1500mah baterijos dydis:apie 6*37*59mm produkto aprašymas: 1.naudoja)

Atrodo taip pat
294009-0120 Kuro Siurblio Reguliatorius Slėgio reguliavimo Vožtuvas Automatinis už Mitsubishi Nissan Opel
€8.30 €5.23

(aukštos kokybės produktas.lengvas diegimas ir ilgalaikis naudojimas.geras kokybės ir prisitaikyti.teisė jungtis, nereikia jokių pjaustymo arba sandūrų reikia.daro savo automobilį, atrodo ryškesni ir labiau rafinuotas.tipas: kuro siurblio reguliatorius montavimo tipas: direct mount taikoma)

Atrodo taip pat
Albertas Bierstadt - Tarp Siera Nevada, Kalifornija Gobelenas Estetinį Kambario Dekoro
€16.97 €8.48

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės šis produktas yra įvairių dydžių, prašome pasirinkti dydį jums reikia universalus ir stilingas dekoro, bet kambaryje arba lentelė gali būti naudojamas kaip sienos gobelenas,)

Atrodo taip pat
5vnt 11x28.2x17.5x24P Vario Strypai Elektros Variklis Kolektorinis CHY-2421-24
€0.96 €0.88

(perkant daugiau nei 500pcs, su milžiniška nuolaida, daugiau kaip 500 vnt., prašome susisiekti su mumis, ačiū dimensijos vienetas: mm jei turite kitų dydžio reikalavimus, jūs galite susisiekti su mumis dėl pritaikymas.)

Atrodo taip pat
Pagrindinės Geležinkelių Teptuku Šoninis Šepetys Hepa Filtras Mop Audiniu Xiaomi Mi Robotas Dulkių-Mop Esminius G1 Švaresnis Atsarginės Dalys
€2.52 €1.39

(dažnai pakeiskite filtro padėti, patalpų oro daugiau šviežių šoninis šepetys:it nebraižo grindų ir baldų unikalaus dizaino, lengva rinkti plaukų medžiaga, patvarus naudoti.filtras padeda sumažinti namų kvapus išlaikyti savo namų švarus pakeisti filtrai dažnai - kartą per)

Atrodo taip pat
Apatiniai Moteris Studentų Guzas Spalva Grožio Atgal Wrap Krūtinės Susirinko Sporto Paauglės, Antblauzdžiai Vest Suspender Viduje Atitikimo
€1.52 €0.76

(f. a. qs 1.didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino didmeninė,mes galime pasiūlyti nuolaidą ,ir patarti geriausia laivybos kelią,kuris trunka tik trumpą laiką atvykti. drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos)

Atrodo taip pat
Daug 10 apkabos, KF25 aliuminio naujas vakuuminis siurblys flanšo tvirtinimo dalys, O žiedas ir paramos neįtraukti
€3.74 €3.37

(medžiaga: aliuminio vieni siūlo už 10 vienetų (o žiedas ir paramos nepridedami))

Atrodo taip pat
Atrodo taip pat
Lenktynininkas Gobelenas, Automobilių Sporto Gobelenas, Sporto Dekoro Gobelenas, Vyras Urvas Gobelenas
€0.48

(tik vienas gobelenas gali tiesiog papuošti kambarį ir suteikia jums įvairių naujovė patirtis.padaryti stebuklinga transformacija į savo kambarį. 【produkto savybės-tp42】 hd spausdinimas: šį asmeninį grindų su nuotrauka turi ryškių spalvų ir aštrių linijų,)

Atrodo taip pat
5VNT Groove Valymo Šepetys su Śmietniczka Namų Virtuvės Valymo Šepetėlis Įrankio Langą Lizdas Švarus Teptukas, skirtas Šiaudų Lizdas Cleaner
€1.01 €0.57

(grsa889 5vnt groove valymo šepetys su śmietniczka lango durų kelio valymo priemonė su śmietniczka už šiaudų lizdas švaresnis grsa889 savybės: valymo rinkinį sudaro: 5 langų valymo šepetėliai su śmietniczka.patenkinti savo skirtingus poreikius.lengvai pašalinti)

Atrodo taip pat
Virtuvės Kilimų Skalbimo Mašina, Dulkių Kilimėlis, Padengti Absorbciniu Stalo Nutekėjimo Padėklas Mikrobangų Dulkėms Mat Šaldytuvas Viršūnes Dulkių Kilimėliai
€1.32 €0.73

(savybės: 1. crystal aksomo medžiaga: mūsų dulkių kilimėlis yra pagamintas iš krištolo aksomo medžiagos, kuri yra minkšta ir patogi, ne lengvai deformuojasi. 2. lengva priežiūra: galima veiksmingai sugeria vandenį, tiesiog nuvalykite dulkes kasdieniame gyvenime rankšluosčiu,)

Atrodo taip pat
Apyrankė Valentino Dovana Elegantiška, Madinga Papuošalai Moterims, Merginos Kostiumas Šalis
€0.93 €0.49

(aprašymas: 【dizaino】: stilingas dekoratyvinis anklets, kad pridėti elegancija prie bet kokios aprangos. 【medžiagos】: į anklet yra pagamintas iš aukštos kokybės akmuo, kuris yra patvarus ir patogus nešioti ilgą laiką. 【unikalūs papuošalai】: perfect)

Atrodo taip pat
Q1JB Helovinas Kaukolė Žvakių Laikiklis 3 Galvos Siaubo Dvasios Vadovas Žvakidė Namų Gimtadienį, Vestuves Dekoras
€6.52 €3.26

(savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės aukščiausios kokybės medžiagos: jis yra pagamintas iš dervos medžiaga,jis yra tvirtas ir patvarus. pridėti siaubo atmosferą: baisu skeletas žvakių laikiklis sukuria creepy ir baisi helovinas atmosferą. patvarus:)

Atrodo taip pat