Kaina €0.62 €1.64

Pilnas aprašymas

1 Nustatyti Dviračių Trinkelės Padengti Greitas Montavimas Plėšimui Atsparus Vandens Įrodymas Lengvas, Ne slydimo Sumažinti Žalą Gumos Dviračių Senas Naujas Modelis Pedalo Dviračiu Pora Trinkeles Apsauga Apima Lauko

Aprašymas:

Neginčijama, kad ji yra paprasta naudoti, nes produktas yra su priėmimo minimalistinis funkcija.Ji funkcijos ir dėvėti, atsparus smūgiams, neslidus stabilus, atsparus vandeniui, patvarus, lengvai uždedamas.

Neabejotina, kad jos kompaktiškas ir lengvas korpusas užtikrina produkto savybių su nešiojamų.Dviračio pedalas padengti apsaugo trinkelės ir yra praktinis įrankis.

Jis yra pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus gumos medžiaga.

Ilgis šis produktas yra 7.9 cm ir plotis yra 7.2 cm.

Šis produktas tinka kelių dviratį.

Prekės Pavadinimas: Pedalas Trinkelės Dangtis

Medžiaga: Nusidėvėjimui atsparaus Gumos

Spalva: Juoda

Savybės: Didelio Stiprumo, Geros Kietumas, Dėvėti, Atsparus

Dydis Informacija:

7.9 cm x 7.2 cm/3.11" x 2.83"(Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 Pora Pedalo Trinkelės Dangtis

4 x Varžtai

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kita

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Thermopro TP-02S Mėsos Termometras Virtuvės Skaitmeninis Gaminimo Maisto Mėsos Zondas Elektroninis GRILIS Namų Temperatūros Jutiklis Įrankis
€2.82 €1.44

(thermopro tp02s tp-02s gali būti padėjėjas, virėjas, jūs visada reikia.šis termometras yra sudaromi siekiant užtikrinti, netoli momentinius rodmenis su ilgai, tiksliai zondas, kuris saugo jūsų pirštų galai atokiau nuo šilumos šaltinio. stipruolis zondas su nerūdijantis)

Atrodo taip pat
361 Laipsnių vyrų vyrų krepšinio sportbačiai bateliai pėsčiomis sportbačiai pagalvėlė vyrų sporto batų Krepšelį DVD1
€25.68 €23.11

(1. prašome pasirinkti dydį nuo jūsų pėdos ilgį !!pėdų ilgio vienetas yra cmmillimeter) 2. stovėti tiesiai ant popieriaus, pažymėti taškus iš ilgiausiai priekiniai tne ir kulno.ilgis dviejų taškų yra kojos ilgis 3. kairę koją ir dešinę pėdą bus šiek tiek)

Atrodo taip pat
Tessffel Kuko Salos Polinezijos Kultūros 3D Atspausdintas Naujas Mados Vyrai Gobtuvu Palaidinukė Užtrauktukas Hoodies Atsitiktinis Unisex Puloveris C20
€4.00 €3.08

(prašome patikrinti, ar jūsų ( pečių, krūtinė, ilgis), įsitikinkite, kad jis tinka jums.dydis diagrama tik refenrence ,prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. paruošimo laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną)

Atrodo taip pat
turbo išlydžio vamzdis, A3 A2 A38P Golf mk2 GTI mk5 mk6 mokestis vamzdis tiguan Scirocco TT 2.0 TSI Turbo Išleidimo Vamzdžio Perskaičiavimo
€9.73

(turbo išlydžio vamzdis, a3/a2/a38p/golf gti /mk2/mk5/mk6/tiguan/scirocco / tt/ 2.0 tsi 100% visiškai naujos , niekada nebuvo teisiamas ar įdiegta.aukštis srauto turbo išleidimo konversijos rinkinys pakeisti pirminį siauras plastikiniai vamzdžiai .aliuminio vamzdžių skersmuo id 53.3)

Atrodo taip pat
phechion Naujas Vyrų/Moterų Anime Kraštovaizdžiu 3D Atspausdintas Atsitiktinis Marškinėlius Mados Streetwear Vyrai Laisvi Sporto Palaidinukė D62
€2.72 €2.50

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! mieli draugai: 1. mes factory outlet, paramos lašas laivas .jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark . 2. mes taip pat priimame pasidaryk pats pritaikyti stilių, prašome nedvejodami kreipkitės)

Atrodo taip pat
0-18M Mano Pirmoji Kalėdų Kūdikis, Berniukas, Mergaitė, Rompers Naujagimiui Kūdikių Animacinių filmų Elnias Red Jumpsuit Playsuit Kalėdos Kūdikių Kostiumai
€1.17 €0.50

(- medžiaga: medvilnės mišinys - spalva: kaip parodyta nuotraukose - sąrašą įeina: vientisas romper jumpsuit - dydžiai: 66/73/80/90cm dydžių lentelė: dėmesio plz: jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū. dydis rekomenduojamas)

Atrodo taip pat
Aqua Chrizantema Gėlės Skalbiniai, Stalo Runner Vestuves Apdailos Gėlių Pilka Lentelė Bėgikas, Virtuvė, Valgomasis Dekoras
€2.02 €0.59

(sveiki atvykę į mano parduotuvę medžiaga: linas spalva: kaip parodyta nuotraukose aukščiau produkto savybės: bauda amatų audinio, vieno sluoksnio apdailos, skalbiniai be medvilnės, didesnio tankio, geresnės kokybės ir stangresnė, galima skalbti. prašome)

Atrodo taip pat
D882 2sd882 į-126 galia 3a40v
€0.28

(mieli draugai, ką elektroninių komponentų, jums reikia susisiekite su mumis?daugelis iš mūsų išteklius yra ne ant lentynos.mes galime susisiekti su mumis nuolat atnaujinimo procesą.mes galime jums padėti bendradarbiauti su visais, elektroniniai komponentai ir integriniai grandynai.)

Atrodo taip pat
Q1JB Helovinas Kaukolė Žvakių Laikiklis 3 Galvos Siaubo Dvasios Vadovas Žvakidė Namų Gimtadienį, Vestuves Dekoras
€6.52 €3.26

(savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės aukščiausios kokybės medžiagos: jis yra pagamintas iš dervos medžiaga,jis yra tvirtas ir patvarus. pridėti siaubo atmosferą: baisu skeletas žvakių laikiklis sukuria creepy ir baisi helovinas atmosferą. patvarus:)

Atrodo taip pat