Žymos: jaunikis apdaila

Kaina €8.22 €12.65

Pilnas aprašymas

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Šalis Tiktų Vestuvių Kostiumą Verslo Kostiumą, Laisvalaikio Kostiumas

2022 Naują Atvykimo Užsakymą Žalia Jaunikis Apdailos Vyrų Kostiumas Vestuvių 2vnt(Striukė+Kelnės+Kaklaraištis)Šalis Nešioti Smokingas Švarkas Kelnės

Prašome Laimingas Pirkinių!

Pastabos

1. Mes gamyklos tiekėjas ir mes internete 24 valandas.Todėl, jei jūs turite bet kokių klausimų apie stilius, dydis, spalva, laivybos, ir tt, prašome laisvai leiskite mums žinoti, mes jums atsakyti jums ne pirmą kartą.

2. Mūsų kostiumai bus padaryta, nes daugiau kaip 95% panašaus kaip nuotraukoje.Todėl gali ir būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp foto ir gatavą kostiumą (tai ne klaida), nes įvairių ekranus bus šiek tiek kitoks, rodo ant tos pačios spalvos .

3. Apie kaklaraištis&nosinė spalva, spalva yra atsitiktinis, gal skiriasi nuo stiliaus nuotrauka.Jei jūs turite spalva reikalavimas, prašome susisiekti su mumis, kad pastaba.Dėkojame už jūsų supratimą.

FOTO PARODYTI

DYDŽIŲ LENTELĖ

Apie Standartinio Dydžio Diagramos, prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal savo atveju, tai yra labai svarbu mums, kad tinka jums.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

KAIP MATUOTI

Jei virš standartinio dydžio netelpa jums, nesijaudinkite, mes galime pagal užsakymą pagaminti jums, ir kaina yra vienoda, kviečiame rinktis ir pirkti.

Jei norite užsakymą, prašome įvertinti savo kūno, kaip toliau matavimo foto, ir parodyti jiems, ir mums.

SPALVŲ SCHEMA

Pasakykite mums savo spalva, kai jūs tvarka:

Pristatymas

Mes laivas elementų EMS(5-10 dienų), jei norite gauti greitai, galite pasirinkti IPS arba DHL ar kitų pristatymas.

Pristatymas mokėjimo

"American Express"; Crit Kortelė; Bankas Banko pavedimu; Western Union.

Drop laivyba

Mes gali sumažėti pristatymas, prašome siųsti man savo kliento pristatymo adresą, kai jūsų užsakymą.

Importo muitai

Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas disertacija papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mūsų garantija

Mokesčiai, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės, jūs galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą taip:

1. Prekės gautos per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Prekės gautos nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3.Grįžti laivybos mokestis yra apmoka pirkėjas.

Pastaba: Triko, papuošalai, maudymosi kostiumėliai, apatinis trikotažas ir grožio elementai negali būti grąžinti arba pakeisti.

Atsiliepimai

1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis!

Specifikacijos

  • Stilius: Smart Casual
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pritaikyti: Custom Kostiumai
  • Tinka Tipas: liesas
  • Taikoma Scena: vestuvės
  • kostiumas homme: Vyrų kostiumas
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Medžiaga: MEDVILNĖS, Poliesteris, Vilna
  • mens kostiumai 2 gabalas prabanga: Švarkas Kelnės
  • švarkas masculino: švarkas rinkiniai
  • Uždaryti Tipas: Viena Breasted
  • Modelio Numeris: vyrų kostiumai
  • Ziajać Uždarymo Tipas: Užtrauktukas Skristi
  • Elemento Tipas: 2 dalių(Švarkas & Ziajać)
  • Prekės Pavadinimas: TPSAADE
  • kostiumai vyrams: suknelė vestuves oficialus

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Catless lietaus vamzdis Už B58 G30 F30 340i F32 140I M140i M240i 240I 340I 440i 540I 640I 740I TURBO VAMZDIS
€18.18

(lietaus vamzdis bmw b58 g30 f30 340i f32 140i m140i m240i 240i 340i 440i 540i 640i 740i lietaus vamzdis ,tuščias vamzdis. !!!priežasčių, kodėl rinktis mus, o ne kitus pigiau, iš jų : 1.ne taip, kaip kiti pigiau pardavėjų, kurie nukopijuoti mūsų vamzdžio konstrukcijos, bet)

Atrodo taip pat
Gėlių už "Macbook Air 13 atvejų Nešiojamas "Apple" Pro "13 Colių M1 M2 Viršelis Macbook 14" 2021 2023 Gėlės Shell 2020 2022 A2681
€3.14 €1.47

(gėlių už macbook air 13 atvejų nešiojamas apple pro 13 colių m1 m2 viršelis macbook 14 2021 2023 gėlės shell 2020 2022 a2681 1.jis gali apsaugoti kompiuterį nuo pirštų antspaudų, įbrėžimų, lašai, smudges ir kitos žalos. 2.ultra-plonas, lengvas korpuso)

Atrodo taip pat
Raudona Kelio Tarantula Kojinės sheer kojinės vyrams Crossfit kojinės vyriškos kojinės su spausdinimo vyrų dovanos
€33.61 €7.40

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! pastaba: paveikslėlis rodo seną nuotrauką.dabar produktas yra visiškai atnaujintas ir nuotrauką, apima visą pado. medžiaga: poliesteris,medvilnė itin minkšta ir tampri, mezgimo įgulos kojinės ilgis:40 cm)

Atrodo taip pat
Naujos Technologijos, Šilumos Izoliacija, Pilnas Kambarys Patamsėjimą Įvorės Užuolaidos, 2 Kietieji Užuolaidų Skydelis
€4.80

(modname=ckeditor kiekvienas paketas apima blackout užuolaidos 84 colių ilgio 2 plokštės, kiekviena užuolaidų skydo priemonės, 42 colių pločio 84 colių ilgio su 8 grommets ( 1.6 colių vidinis skersmuo ) ant viršaus, tinka labiausiai užuolaidų strypai, įvorės top yra lengva)

Atrodo taip pat
nustatyti
€6.24 €2.81

(atkreipkite dėmesį: 1.skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. 2.jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.darbuotojai atsakys jums per 24 valandas. 3.mes)

Atrodo taip pat
phechion Naujas Vyrų/Moterų Anime Kraštovaizdžiu 3D Atspausdintas Atsitiktinis Marškinėlius Mados Streetwear Vyrai Laisvi Sporto Palaidinukė D62
€2.72 €2.50

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! mieli draugai: 1. mes factory outlet, paramos lašas laivas .jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark . 2. mes taip pat priimame pasidaryk pats pritaikyti stilių, prašome nedvejodami kreipkitės)

Atrodo taip pat
FOCUSNORM Naujagimiui Mergaitės Berniukai Jumpsuits Lankelis 2vnt Animacinių filmų Gyvūnų Spausdinti Rankovių Elastinga Kutas Rompers 0-24M
€0.85 €0.67

(dydis(cm) techniniai duomenys: medžiaga: medvilnės mišinys sezonas: vasaros proga: laisvalaikio drabužiai pastaba: gali būti 1-2 cm nuokrypis įvairių dydžių, vietas ir ruožas audiniai. dydžių lentelė yra tik informacinio; gali)

Atrodo taip pat
0-18M Mano Pirmoji Kalėdų Kūdikis, Berniukas, Mergaitė, Rompers Naujagimiui Kūdikių Animacinių filmų Elnias Red Jumpsuit Playsuit Kalėdos Kūdikių Kostiumai
€1.17 €0.50

(- medžiaga: medvilnės mišinys - spalva: kaip parodyta nuotraukose - sąrašą įeina: vientisas romper jumpsuit - dydžiai: 66/73/80/90cm dydžių lentelė: dėmesio plz: jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū. dydis rekomenduojamas)

Atrodo taip pat
CAVVING 3D Atspausdintas LADY GAGA Crewneck Palaidinės Harajuku Stilių Viršūnes ilgomis Rankovėmis Megztiniai Vyrams/moterims 02
€2.71 €2.58

(sveiki atvykę į mano parduotuvę ,mano draugai ! pastaba: mieli draugai, turime 2 darbo dienas parengti užsakymą, nes mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.mes turime profesionalių gamykla gamina 3d atspausdintas drabužius,mes galime padaryti, užsakymą drabužių už)

Atrodo taip pat
Kaneki Fantazijos Tokijo Pabaisa Automobilių Kilimėliai Anime Gerbėjas Dovana H051820 Universalus Tinka, Pilnas Komplektas 4 Dalių Priekyje & Galiniai Automobilio Grindų Kilimėliai
€3.20 €3.04

(automobilių priedai, automobilių kilimėliai, automobilių kilimėliai, automobilių aksesuarai moterims, automobilių puošimas, grindų kilimėliai, automobilių, cottagecore automobilių puošimas, mielas, automobilių kilimėliai 【produkto įtraukimo】:nustatyti 4 atitikimo)

Atrodo taip pat
65M4-AQ DKTV-J-SP-6M60-AB-20160106 LTA650FN01
€3.32

(65m4-aq dktv-j-sp-6m60-ab-20160106 lta650fn01)

Atrodo taip pat
Naujas Tikrovišką Vibratorių Stumdomas Apyvarpės Moterų Masturbacija Įrankiai Didžiulis Siurbtukas Didelis Penis Penis Lesbiečių Suaugusiųjų Erotika Analinis Dildo
€7.84 €5.10

(privatumas garantuotas jūsų privatumas yra labai svarbus mums.numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra plastikiniai žaislai (kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino,)

Atrodo taip pat
Metalo Galinis Bamperis su Vilkimo Kablys Antena YiKong YK4082 1/8 RC Vikšriniai Automobilio Atnaujinimai Dalys, Priedai
€6.26 €3.38

(savybės: 100% brand new pagamintas iš aukštos kokybės meterial, stipresni ir patvaresni, pagerinti išvaizdą paprasta naudoti,lengva pakeisti specifikacijos: medžiaga:metalas kiekis:1 vnt. spalva:juoda tinka:yikong yk4082 1/8 rc vikšriniai automobilio pakuotės turinys: 1 x galinio buferio)

Atrodo taip pat