Kaina €0.57 €0.63

Pilnas aprašymas

Produkto Aprašymas

1. Kampas Akių Didelės raiškos (HD) Tikslumo Spausdinimo Telefonas Atvejų

1) Kampas Apie Akis, jos ryškiausias bruožas yra geriau apsaugoti fotoaparatą, kuris didina jos gebėjimą apsaugoti telefoną kaip kitą telefoną atvejais daryti.

2) Dėl HD spausdinimas, sunku pasiekti spausdintuvams dėl Kampo, Akių kamera yra didesnė nei kitais atvejais.Todėl, nuotraukas, jos atvejų rinkoje yra neryškus.Nepaisant to, mes naudojame Japonijos Mimaki spausdinimo įranga, kuri pagerino spausdinimo procesą ir jau nugali iššūkis spausdinimo didelės raiškos.

3) Dėl tikslumo, nes pasiekimus procesas, pigmentas perpildymo spausdinimo nebus atsiranda aplink briaunų, kampų ir apvalios skyles, fotoaparatą, kuris yra ypač negražus.

4) Apie anti-išblukimo, suteikiant pradinį telefono dėklas specialus režimas, galime išvengti blukimo ir stiprina spausdinimo modelius.

2. Prabanga Telefono dėklas skirtas iPhone 7/8 SE 7/8 " Plus X XS XR XS Max 11 12 13 14

3. Mes esame visiškai gamykloje tiesiogiai valdyti, naudoti abu Amerikos ir Kinijos prekių ženklų; kokybės užtikrinimo pagrindas, mūsų verslas, kaip ir prieinamumas.

4. Mes siūlome didmeninėmis paramą, taip pat mažos partijos pritaikymas padėti.Kviečiame išbandyti ir pirkti, ir palyginti su kitų panašių telefonų atvejais; nepriklausomai nuo modelio aiškumo ir tikslumo, mes padarysime viską.

Įvertinkite savo produktus su penkių žvaigždučių pagirti, jei jūs esate laimingas su jais.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Pastaba: Skirtingi modeliai turi skirtingas skylę pozicijas.

Specifikacijos

  • Stilius: Prabanga Užsakymą Mados Meilės
  • Tipas: Pusė-suvynioti Atveju
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: CASICIAN
  • Medžiaga: Minkštos TPU Rėmelį
  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
  • Funkcija: Antidetonaciniai
  • Dizainas: Animacinių filmų, Geometrinio, Citatos & Žinutės, gyvūnų

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

CLOOCL Macaw Flanelė Grindų Kilimėlių 3D Gyvūnų Kilimai gyvenamųjų Kambarių Plotas Kilimas Absorbentas neslidus Virtuvės Kilimėlis Dropshipping
€2.13 €1.79

(rūšis: kilimų aprašymas: flanelė medžiaga, labai minkšta jausmas ir patogiai ryškiai dažytos, nr. išnyks netoksiškas, bekvapis, o ne priplėkęs, ne slydimo. įmonė siūlių, patvarus lengvai sugeria vandens ir dulkių, geras atsparumas)

Atrodo taip pat
Tandorio Baltas Sterilus Rinkimo Datos Rodymo Klasikinis 44mm NH35A Vyrų Nardymo Automatinis Laikrodis Sapphire Crystal Keraminis Bezel 20Bar
€16.81 €11.76

(aprašymas: --judėjimas: 24 brangenybės nh35a mechaninė automatinė judėjimas --atveju medžiaga: kietosios 316l nerūdijančio plieno šepečiu atveju --atveju dydis: skersmuo 44mm , kaip 14mm storio --ciferblatas: baltas sterilus ryšys su data ne 3 val)

Atrodo taip pat
Gėlių Nėrinių Seksuali Moteris Tvarstis Bustiers Stumti Iki Korsetas, Backless Bodysuit Tuščiaviduriai V-kaklo, apatinio Trikotažo Moterų Mados Bustier apatinis Trikotažas
€2.88 €2.02

(gėlių nėrinių seksuali moteris tvarstis bustiers stumti iki korsetas, backless bodysuit tuščiaviduriai v-kaklo, apatinio trikotažo moterų mados bustier apatinis trikotažas dydis info s dydis, tiktų biustas 72-78cm, liemuo 62cm,hip-80-90cm m dydžio kostiumas biustas)

Atrodo taip pat
Atogrąžų Žali Lapai Dušo Užuolaidos Vaikams Vonios Kambarys Dušo Užuolaidos Vandeniui Užuolaidų Kaktusas Palmių Lapų, Vonios Kambarys Dekoro Banheiro
€3.20 €1.22

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!kokybės pirma, geriausias aptarnavimas.klientai yra mūsų draugai. mes galime pateikti tiesioginių pardavimo ir didmeninės, visi draugai, kviečiame bendradarbiauti su mumis. aprašymas: naujų audinio dušo užuolaidos prideda)

Atrodo taip pat
Beisbolo Izoliacija Izoliacija Taurės Padengti Nardymo Medžiagos, Izoliacinės Taurės Padengti Gali Taurės Padengti Vyno Taurė Kamštienos Taurė Vyno Maišelį, Į Sveikatą
€0.43 €0.21

(beisbolo izoliacija izoliacija taurės padengti nardymo medžiagos, izoliacinės taurės padengti gali puodelio dangtelį savybės: parodykite savo mylimam žmogui, kiek jūs priežiūros, šį unikalų gali puodelio dangtelį.puikiai tinka mėgautis ledo kavos, matti ar kas)

Atrodo taip pat
Odinis Dirželis "Google" Pixel Žiūrėti Juostų Jokio Skirtumo Linijos Correa Apyrankę Pikselių Pakeitimo 2022 Apyrankė Accessoriess
€2.85 €1.42

(odinis dirželis google pixel žiūrėti juostų jokio skirtumo linijos correa apyrankę pikselių pakeitimo 2022 apyrankė accessoriess pakuotė 1 x žiūrėti juosta(ne žiūrėti))

Atrodo taip pat
65M4-AQ DKTV-J-SP-6M60-AB-20160106 LTA650FN01
€3.32

(65m4-aq dktv-j-sp-6m60-ab-20160106 lta650fn01)

Atrodo taip pat
STS STD 3M S3M Laiko Diržai,Plotis 3mm,6mm,9mm,15mm,Guma, Diržai,Ilgis:1785mm,1845mm,2025mm,2100mm,2115mm,3210mm
€1.62

(kinijoje vienas gabalas pardavimas gamintojas:tanseen medžiaga:guma,viduje polycarbafil dantų profiliai:s3m pikis:3mm tipas:uždaras plotis: 3mm,6mm,9mm,15mm ilgis:1785mm,1845mm,2025mm,2100mm,2115mm,3210mm)

Atrodo taip pat
Vaikų Vasaros Dryžuotas Dirželis Kelnės Kostiumas Nustatyti Berniukų Vestuvių Talpinimas, Fotografijos Atlikimo Drabužiai Vaikams, Marškinėliai, Šortai, Drabužiai
€3.60 €2.52

(------sveiki atvykę į mūsų parduotuvę------ čia rasite geriausius produktus, maloningas paslaugų ir greitas pristatymas.dėmesio plz: jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš)

Atrodo taip pat
5cmx1m Ne Slydimo Klijų Saugos Laiptai Juostos Pvc lipnios Vandeniui Vandens Čiurlenimu Juosta lankyti vaikų Darželį, Namų Laiptai
€1.92 €1.15

(5cmx1m ne slydimo klijų saugos laiptai juostos pvc lipnios vandeniui vandens čiurlenimu juosta lankyti vaikų darželį, namų laiptai medžiaga:pvc dydis:1m lengthx50mm plotis x3mm storis, pakage įtraukta:1meter juosta, jei jūs perkate daugiau nei 1 metras, bus siųsti)

Atrodo taip pat
Automobilių Šiukšliadėžės, Šiukšlių Dėžės Mini Krepšys, Interjero, Automobilių Priedai, Automobilių Atliekų Turėtojui su Dangčiu,2 Pak, Juoda
€2.64 €1.29

(praktiškai - mini krepšys yra mažo dydžio, bet pakankamai didelis, kad automobilių, kurie tinka puodelių laikikliai automobilių vidurio ir durų.ji gali būti plačiai naudojami biure, namuose, klasėje, virtuvėje, ir tt.atnaujintas - palyginti su ankstesne versija, bžūp ir taurės)

Atrodo taip pat
2023 Vasaros Vyrų Verslo Odiniai Batai Moccasin Batų Kvėpuojantis vyriški Laisvalaikio Mokasīni, Patogūs Bateliai Vyrai Sportbačiai
€9.11 €3.79

(patarimai: 1. tai ne standartas, eur \ us dydis.jums reikia tiksliai išmatuoti kojų ilgis.ir tada kreiptis į dydžių lentelė pasirinkite tinkamą dydį . 2. vidpadžio ilgis turėtų būti 0-1.5 cm didesnis, negu jūsų pėdos ilgis. 3. pėdos ilgis yra tik standartas,)

Atrodo taip pat
NY07 LT6958KS ilgomis Rankovėmis Bodysuit Lotus Vaikams lotynų amerikos Šokiai Sijonas Girl Profesinės Konkurencijos Pramoginiai Samba Šokių Kostiumas
€10.28 €6.37

(naujų produktų sveiki atvykę į mano parduotuvę lotus dizaino moteriška lotynų šokių sijonas suaugusių moterų suknelė cha cha, samba dancewear profesionaliojo scenos kostiumų ny22 2302 parduotuvė dabar jav dolerių 40.85 ltl 62.85 callor pusė rankovės dizaino moteriška lotynų)

Atrodo taip pat