Kaina €22.21 €29.61

Pilnas aprašymas

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, mūsų komanda gali paruošti mėginio suknelė, kad atitiktų jūsų matavimai.Prašome, pasirinkite dydį arti jūsų kūno, dydis, pateikti užsakyme.Jeigu jums reikia nestandartinių matmenų ar spalvos, prašome pranešimą mus ar mums pastabą, kai pateikus užsakymą iki leiskite mums žinoti, norite, kad jūsų suknelė būtų pritaikyta.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Standartinio Dydžio Diagramos

Produkto Nuotrauką Parodyti

Priemonė Vadovas

Pagal užsakymą Pagaminti Dydį Prašome Pasirinkti, kokio Dydžio ir Palikti Pranešimą Jūsų Fllowing Matavimus :

Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, atliekami profesionalus su savo pagal nešioti ant prieš pirkdami bet suknelė .

Pvz:Dydis: įrenginio( cm arba coliais)

1.Pilna Krūtinė = ___ coliai(cm)

2.Juosmens = ___ coliai(cm)

3.Klubų = ___ coliai (cm)

4.peties iki juosmens = ___ coliai (cm)

5.shoulde ant grindų su bateliai ___ coliai (cm)

Jums gali tekti imtis šių measurments į mane, jei jūsų suknelė su dirželiais arba su rankovėmis ar jums reikia striukė, kad atitiktų jūsų suknelė.

6.Petys į petį = ___ coliai (cm)

7.armseye = ___ coliai (cm)

8.rankos ilgis = ___ coliai (cm)

9.biecp = ___ coliai (cm)

siųsti measurments man kaip tik jums užbaigti mokėjimo .

Pristatymas Metodas

Prekės bus išsiųsti UPS, FedEx, TNT, DHL, EMS,Kinija Paštu ir t. t Laivybos laikas: 4-10 dienų, TNT, UPS, FedEx, DHL -Prekė bus couriered iš Kinijos į jūsų adresą.Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją. -Prieš siunta, mes bus padaryti nuodugnų tyrimą, bandė būti jokių problemų.Tačiau, jei jūs gaunate prekes problemų, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums tinkamai sprendžiamos.

Patarimai:

a.Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant, P. O. Dėžės ir karinės adresai (goa, FPO) negali būti pristatytas.

b.Jei jūs iš Brazilija ar Rusija , prašome palikti savo vardą ir pavardę. (pagal pakoreguotą pašto politika Rusija ir Brazilija, gavėjo pavadinimas turi būti pilnas vardas.)

c.Apie Mokesčių, Muitų, yra už mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti, apie tai ir nebus apmokestinamos mokesčiais mokestis.Jūs leiskite mums žinoti, teisę pareikšti kainą už savo sklypo.

Grąžinimo Politika

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų ilgalaikės veiklos ir ypač susirūpinimą.Beveik visi produktai mūsų parduotuvėje gali būti grąžintas, išskyrus užsakymą tie.Prašome laikyti suknelė naujas, su originalios etiketės ir etiketės.Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų išsiųsto suknelė atgal!Mes jums grąžinti informacija.Jei jūs tiesiog norite suknelė adresas ant pakuotės, mes negali gauti ir grąžinti jums.

Patarimai:

a.Mes nepriimame grįžta jokio custom made chalatai.

b.Mes nepriimame grąžina, dėl tos priežasties, nieko bendro su dydis ir kokybė!Pavyzdžiui, "man nepatinka", "aš, kad tai neteisinga", "aš rasti kitą suknelė pigiau".

c.Jei nesate patenkinti kokybe ir aprangos netinka jums ( Tik standartinio dydžio suknelė ), prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po to, kai jūs gaunate suknelė !Prekės turi būti originalioje išsiųsti būklės, unworn, nepakitusios, ir visi originalioje pakuotėje.Jei yra bet kokių dulkių , purvinas dėmes , keitimas ir t.t , mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.

d.

Klientams turėtų suteikti siuntimo išlaidas laivybos atgal suknelę ir priskirtą pareigą, jei yra.

e.

Nemokamas pristatymas ir nemokamai nestandartinių matmenų užsakymai grįžti,laivybos išlaidų, kurių mes už laivo suknelė su jumis ir pasirinktinis dydis mokestis bus išskaičiuotas iš jūsų bendros sumos.

F&Q

1. Kai man reikia kad mano vestuvių suknelė?

Visi mūsų chalatai, gali būti pagamintas pagal užsakymą, kuris reiškia, kad mes neturime pradėti kurti savo suknelę, kol jūs turite pateikti užsakymą su mumis.Made-to-order suknelė trunka apie 15-25 dienų.Jei šis procesas yra sudėtingas, prireiks daugiau laiko.Prašome leisti pakankamai laiko, gamybos ir transportavimo suknelė.Mes rekomenduojame 2-5 mėnesius.

Kaip standartinio dydžio, chalatai, tai trunka apie 2 savaites, kol mes laivą iš jūsų suknelė.

2. Mano vestuves ateina per kelias savaites, ar jūs turite skubėti, kad funkcijos?

Mes siūlome skubėti, kad funkcijos brides, kurie turi savo suknelę artimiausiu metu.Skubėti mokesčiai bus taikomi.Jei esate reikia skubėti, kad, prašome susisiekti su mumis laiku.

3. Ar man reikia keisti?

Visos vestuvinės suknelės paprastai reikia kai pakeitimai bus puikiai tinka jūsų ypatinga diena.Mes ne pasiūlyti pakeitimai paslaugas po to, kai gavo savo suknelę, nei jie į kelionės kainą įskaičiuota: jūsų suknelė.Mes siūlome pagrindinio pasirinktinio dydžio, naudojant jūsų biustas, juosmens, aukščio, tuščiaviduriai-nuo grindų iki matavimai prieš padaryti, siekiant padėti sumažinti savo potencialius pakeitimo išlaidas.Mes rekomenduojame jums rasti profesionalių vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.

Specifikacijos

  • Talėja: Fiziniai Veiksniai
  • CN: Jiangsu
  • Spalva: Balta/Dramblio kaulo/Custom made
  • Mados Elementas: Gėlių Spausdinti
  • Built-in Liemenėlė: Taip
  • Elemento Tipas: Vestuvių Suknelės
  • vestido novia derliaus: vestido novia
  • Chalatas De Mariee: Skraiste Mariee
  • Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
  • balta suknelė: vestido de casamento
  • Tikrasis Vaizdai: Taip
  • Siluetas: A-LINE
  • Iškirpte: V-Kaklo
  • Vestuvinė Suknelė Audinys: Siuvinėta Organza ir Tiulis
  • Stilius: modernus
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Atgal Dizainu: Backless
  • brautkleid: vestido novia
  • vestuvių suknelės: abito da sposa
  • Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
  • Nėščioms Moterims,: Taip
  • suknelė princesė balta: vestuvinė suknelė plius dydis
  • Apdaila: Appliques, Nėriniai, RUFFLES
  • Traukinys: Teismas Traukinys
  • Prekės Pavadinimas: Roycebridal
  • trouwjurk: vestuvių suknelė nuotakos 2021
  • Rankovės Stilius: Spagečiai Dirželiai

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Seksualus Vieną Petį Nėrinių Undinė Vestuvių Suknelės, Elegantiškas, Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Pagal Užsakymą Pagaminti Iliuzija Suknelė Vestido De Novia
€49.46 €43.03

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvę 1. dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos , taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį, prašome pagal dydį nuotrauką, nes dydis gali būti skirtingas į savo šalį. 2. jei norite, kad priemonė suknelė , palikite mums žinutę apie savo)

Atrodo taip pat
Atrodo taip pat
Vaikai Aktyviai Vasaros Negabaritinių Pusė rankovėmis marškinėliai 3-12 Metų Vaikams Laisvalaikio Drabužių Apvalios Kaklo Prarasti Tees Mergaitės Ir Berniukas
€50.78 €25.39

(dydžių lentelė t-shirt: 3-4(vaikams ūgio 110cm-120cm): ilgis:42cm, biustas:66cm, rankovės:16,5 cm 5-6(vaikams 120cm ūgio-130cm): ilgis:47cm, krūtinė:71cm, rankovės:17cm 7-8(vaikams ūgio 130cm-140cm): ilgis:52cm, krūtinė:77cm, rankovės:18cm 9-10(vaikams)

Atrodo taip pat
NA Titano Lydinio Išmetimo Sistema Tinka Audi A4 A5 B9 Auto Modifikacijos Elektroninių Vožtuvų Catback Vamzdis
€2 048.91

(hmd prekės išmetamųjų pakeitimo gamintojas: hmd kilmės vieta: guangzhou, kinija modelis: audi a4 a5 b9 produkto: vidurinis ir galinis išmetimo su kintamo vožtuvų medžiaga: titano lydinio medžiagos storis: 1.5 mm lietaus vamzdis:paramos)

Atrodo taip pat
Naujos Technologijos, Šilumos Izoliacija, Pilnas Kambarys Patamsėjimą Įvorės Užuolaidos, 2 Kietieji Užuolaidų Skydelis
€4.80

(modname=ckeditor kiekvienas paketas apima blackout užuolaidos 84 colių ilgio 2 plokštės, kiekviena užuolaidų skydo priemonės, 42 colių pločio 84 colių ilgio su 8 grommets ( 1.6 colių vidinis skersmuo ) ant viršaus, tinka labiausiai užuolaidų strypai, įvorės top yra lengva)

Atrodo taip pat
10mm 12mm kaip 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm Pakeitimo Žiūrėti Juostos Sagtis Poliravimas Nerūdijančio Plieno Žiūrėti Užsegimas už Dirželį, Remontas, Dalys
€0.45 €0.26

(modname=ckeditor 10mm 12mm kaip 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm pakeitimo žiūrėti juostos sagtis poliravimas nerūdijančio plieno žiūrėti užsegimas už dirželis remonto dalių aukštos kokybės visiškai naujas, nerūdijančio plieno žiūrėti juostos sagtis/užsegimas.blizgus poliravimo)

Atrodo taip pat
Atogrąžų Žali Lapai Dušo Užuolaidos Vaikams Vonios Kambarys Dušo Užuolaidos Vandeniui Užuolaidų Kaktusas Palmių Lapų, Vonios Kambarys Dekoro Banheiro
€3.20 €1.22

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!kokybės pirma, geriausias aptarnavimas.klientai yra mūsų draugai. mes galime pateikti tiesioginių pardavimo ir didmeninės, visi draugai, kviečiame bendradarbiauti su mumis. aprašymas: naujų audinio dušo užuolaidos prideda)

Atrodo taip pat
Pet Garso Lauke Įrašymo Kalbėti Mygtuką Katė Diktofonas Kalbėti Žaislas Augintiniui Komunikacijos Mokymo Priemonė Išspausti Lauke Šuns Žaislai
€12.01

(pet garso lauke įrašymo kalbėti mygtuką katė diktofonas kalbėti žaislas augintiniui komunikacijos mokymo priemonė išspausti lauke šuns žaislai produkto informacija: produkto pavadinimas: mygtukas garso lauke gaminio dydis: φ 88x42 grynasis svoris:)

Atrodo taip pat
Violetinė Gėlių Spausdinti 2VNT Moterų Pajama Komplektai vidutinio Amžiaus Prarasti naktiniai drabužiai L-4XL Vasaros Naują Atsitiktinis Namų Drabužių Mama Sleepwear
€3.44 €1.89

([xlmodel]-[custom]-[55040] [xlmodel]-[custom]-[55040] [xlmodel]-[custom]-[55040] sveiki, draugai.sveiki atvykę į mano parduotuvę sandėlyje greitas pristatymas!! mes paramos lašas laivybos/didmeninė , kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti)

Atrodo taip pat
Animacinių Filmų Silikono Pakabukas Zawalcowany Žindukas Įrašą Grandines Baby Berniukas Ir Mergaitė Manekeno Šėrimo Įrašą Soother Grandinės
€0.99 €0.49

(97be animacinių filmų fox silikoninis žindukas grandinės gyvūnų įpročio kramtyti įrašą kūdikių soothie žaislas, skirtas kūdikių, mergaičių, berniukų, baby shower dovana visiškai naujas ir aukštos kokybės savybės: turiningas dizainas: žindukas)

Atrodo taip pat
Herstory Atsitiktinis Kawaii Drabužių One Piece Suknelė Sluoksniuotos Rankovėmis Lolita Mini Moterims Korėjos Vasaros Elegantiška Vintage Trumpas Šalis Suknelė
€5.95 €3.57

(pastaba:kadangi rankinis matavimas turi tam tikrų klaidų, matavimo paklaida 1-3cm nėra standartas dėl prekių grąžinimas patarimas: pasirinkite dydį pagal savo svorį. dydis s - svoris: 40 kg - 45 kg dydis m - svoris: 47.5 kg - 52.5 kg dydis l - svoris:)

Atrodo taip pat
Aqua Chrizantema Gėlės Skalbiniai, Stalo Runner Vestuves Apdailos Gėlių Pilka Lentelė Bėgikas, Virtuvė, Valgomasis Dekoras
€2.02 €0.59

(sveiki atvykę į mano parduotuvę medžiaga: linas spalva: kaip parodyta nuotraukose aukščiau produkto savybės: bauda amatų audinio, vieno sluoksnio apdailos, skalbiniai be medvilnės, didesnio tankio, geresnės kokybės ir stangresnė, galima skalbti. prašome)

Atrodo taip pat
Naujas 3TNV88 Alyvos Siurblys Yanmar Ekskavatorius-Krautuvas Mašinos Variklį.
€16.51

(naujas 3tnv88 alyvos siurblys yanmar ekskavatorius-krautuvas mašinos variklį.produkto aprašymas: tinka: yanmar 3tnv88 variklio elementą sudaro: 1 vnt tepalo siurblys)

Atrodo taip pat
2023 Vasaros Vyrų Verslo Odiniai Batai Moccasin Batų Kvėpuojantis vyriški Laisvalaikio Mokasīni, Patogūs Bateliai Vyrai Sportbačiai
€9.11 €3.79

(patarimai: 1. tai ne standartas, eur \ us dydis.jums reikia tiksliai išmatuoti kojų ilgis.ir tada kreiptis į dydžių lentelė pasirinkite tinkamą dydį . 2. vidpadžio ilgis turėtų būti 0-1.5 cm didesnis, negu jūsų pėdos ilgis. 3. pėdos ilgis yra tik standartas,)

Atrodo taip pat
Metalo Galinis Bamperis su Vilkimo Kablys Antena YiKong YK4082 1/8 RC Vikšriniai Automobilio Atnaujinimai Dalys, Priedai
€6.26 €3.38

(savybės: 100% brand new pagamintas iš aukštos kokybės meterial, stipresni ir patvaresni, pagerinti išvaizdą paprasta naudoti,lengva pakeisti specifikacijos: medžiaga:metalas kiekis:1 vnt. spalva:juoda tinka:yikong yk4082 1/8 rc vikšriniai automobilio pakuotės turinys: 1 x galinio buferio)

Atrodo taip pat