Žymos: beisbolo kepurė

Kaina €5.88 €11.54

Pilnas aprašymas

Pasirinkite spalvą ir stilių, jūs turite, mes jums pritaikyti tai jums, pagal modelį, pagal pirmą vaizdą.

Produkto Aprašymas:

[medžiagų aprašymas] medvilnės

[produkto veiksmingumo] audinio, yra storas, jaučia sunku, ir kraštų antakių plokštės yra sunku.Dėl specifika butas kraštų skrybėlę, kraštų negali būti išlenktas bus.Hat viršuje yra sustiprinta, ir Oksfordo pamušalas yra natūralus, patogus ir kvėpuojantis.Jis yra lengvas ir sausas.Prakaitas sugeriančios diržas pridėta viduje sugerti prakaito ir drėgmės nutekėjimą.Yra stebuklinga pleistrą ant nugaros beisbolo kepuraitę, kuri gali laisvai reguliuoti ilgį tvarstis, kuris yra geras montavimo vadovas apskritimo ilgis ir atgal galima reguliuoti sklendėmis dizaino, Laisvai reguliuoti dydį skrybėlę apskritimo ilgio, stiprus, praktiškumas, yra keturi metų laikai, ventiliacijos dizainas, ne muggy, šviesos, nėra lengva pakeisti, lengva nešiotis, mados kepurės tipo, ilgalaikis profilį ir stilingas dėvėti

[taikoma scenarijus] kasdien, ekskursijos, sportas, lauko veikla, kelionės ir kt

[taikoma gyventojų] vyrams ir moterims

[skalbimo instrukcijos] rekomenduojama plauti rankomis ir plovimo mažiau.Netrinkite arba skalbimo mašinų

[speciali pastaba] dėl skirtingų matavimo metodų, dydis, duomenų su klaidos 1-2cm yra normalu.

Produkto Aprašymas:

[medžiagų aprašymas] 100% Medvilnės (džinsinio audinio)

[produkto veiksmingumo] nešioti skrybėlę visiems lauko veikla, siekiant apsaugoti jūsų odą nuo kenksmingų ultravioletinių spindulių, saugo plaukus nuo veido ir akių.Džinsinio audinio skrybėlę, pagamintas iš 100% medvilnės džinsinio audinio, šviesos ir patvarus.Reguliuojamas metalo mygtuką, saulės skydelis dauguma galvos formos.

[taikoma scene] ji tinka daugiau sporto, scenos, pavyzdžiui, fitneso, kempingas, paplūdimys, alpinizmas, golfas, beisbolas, lauko skrybėlę, bet ir lauko sporto ir veiklą.

[taikoma gyventojų] vyrams ir moterims

[skalbimo instrukcijos] nusiplauti rankas, rekomenduojama, ne skalbimo mašina.

[speciali pastaba] dėl skirtingų matavimo metodai, klaidos per 1-2cm yra normalu.

[medžiagų aprašymas] poliesteris

[Produkto veiksmingumo] audinys yra minkštas, patogus ir kvėpuojantis, kraštų hat yra stiprus ir tekstūra, paprasta, be deformacijos, skėtį nuo saulės ir smėlio-įrodymas, tvirti, gera šilumos varža, viršuje skrybėlę yra sustiprinta priekinė hat yra liniuotas su kempine kompozito sluoksnio, kuris yra patogus ir stilingas dėvėti.Atgal skrybėlę naudoja užšifruotus PC tinklelio, kuris turi gerą vėdinimo funkcija, gamtos, patogus ir kvėpuojantis, lengvas ir sausas, reguliuojamas dvieiliai dizainas atgal, laisvai reguliuojamas bžūp dydis, tinka daug žmonių, dėvėti, stiprus praktiškumo, tinka pavasario, vasaros ir rudens.Ne temperamentingas, šviesos ir lengva pakeisti, lengva nešiotis, madingi skrybėlių formos, ilgalaikis profilis

[Taikoma scenarijus] Kasdien, ekskursijų, sporto, lauko veikla, kelionės ir kt.

[Taikoma žmonės] Unisex

[Skalbimo instrukcijos] rekomenduojama plauti rankomis ir plovimo mažiau.Nespauskite ir patrinti, nėra skalbimo mašinų

[Speciali Pastaba] Šis dydis duomenys yra normalu, dėl skirtingų matavimo metodų.Klaidos yra per 1-2cm.

Specifikacijos

  • Taikoma Scena: Atsitiktinis
  • Kepurės Dydis: 55, 56, 57, 58, 59
  • Lytis: Unisex
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Modelio Tipas: Animacinių filmų
  • Elemento Tipas: Beisbolo Kepurės
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Išleidimo Data: Spring2022
  • Funkcija: Papuošti
  • Juostos Tipas: Reguliuojamas

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Plaukai Surišti Į Uodegą Beisbolo Kepuraitę Moterų Mados Vasaros Saulės Tuščias Viršuje Reguliuojamas Pasiekė Bžūp Girly Lauko Atsitiktinis Sunhat
€0.73 €0.56

(medžiaga: medvilnė audinio taikoma gyventojų: suaugęs lytis: moteris stilius: laisvalaikio stilius modelio tipas: vientisos spalvos modelis: 373 šaltinis: kinija sąrašas laikas: ruduo 2022 taikoma sezoną: pavasarį ir vasarą taikoma)

Atrodo taip pat
SNSD Mergaičių Kartos AMŽINAI 1 Beisbolo kepuraitę mados Cosplay boonie skrybėlės, Skrybėlės Moterims, VYRIŠKI
€24.81 €14.89

(100% brand new. reguliuojamas vienas dydis tinka labiausiai atgal. pagamintos visų pirma suaugusiems. labai riba tiek vyrams, tiek moterims. medžiaga: poliesteris. kraštų:7cm. hat perimetras:55-60cm. deepth hat:12,5 cm. pakuotė:1)

Atrodo taip pat
F-35 Beisbolo kepuraitę pėsčiųjų skrybėlę nuo Saulės Moterų Bžūp VYRIŠKI
€24.81 €14.89

(100% brand new. reguliuojamas vienas dydis tinka labiausiai atgal. pagamintos visų pirma suaugusiems. labai riba tiek vyrams, tiek moterims. medžiaga: poliesteris. kraštų:7cm. hat perimetras:55-60cm. deepth hat:12,5 cm. pakuotė:1)

Atrodo taip pat
4F0881477 Kairės Pusės Sėdynės Padengti Apatinio Rėmo Apdaila Už A6L A6 Quattro 2005-2011 Smėlio spalvos
€1.91 €0.80

(4f0881477 kairės pusės sėdynės padengti apatinio rėmo apdaila už a6l a6 quattro 2005-2011 smėlio spalvos 1. lanksti ir lengva naudoti.puikiai dera su automobilio 2. gražus qulity, patvarus naudoti. 3. pastatytas griežtus kokybės kontrolės standartus.nėra lengva)

Atrodo taip pat
Aukštos Kokybės Kuro Purkštukas už Dongfeng DFM DFSK 28351228
€1.76

(* mes galime tiekti beveik visos atsarginės dalys, tinkamos kinijos automobilių, tokių kaip sėklos, faw, byd, dfm, geely, chery, chana, lifan, zotye, great wall, hafei wuling, changhe, gonow ,foton ir pan... kontaktai: whatsapp : 0086 13249195425 wechat : 13249195425 el.)

Atrodo taip pat
Greito Atleidimo Dirželis 20mm Tinka Omega pirkimo išsimokėtinai už Swatch Planet " Serijos Žiūrėti Juostos Tinklelio Nailono Apyrankę 20mm
€5.12 €3.89

(diržas tinka omega už swatch pirkimo išsimokėtinai mėnulio iškrovimo planetos žiūrėti medžiaga: nailonas dydis: 20mm ilgis: 12+8cm spalva: 14 spalvos pasirinktinai storis: 2mm)

Atrodo taip pat
Visas Komplektas Kaljanas; 45cm Aukščio, Molio Dūmų Dubuo-portable-PC Medžiagos-įtraukta: Anglies Įrašą, Silikono Mova Kaljanas Žarna ,
€2.72

(1. iki mokėjimo, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas maretravel.lt yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.mes nesame atsakingi už nepristatyti adresai.mes pasiliekame teisę pakartotinai laivybos mokestis už prekes grąžinti dėl neteisingo adresai. (rusijos pirkėjai, prašome)

Atrodo taip pat
Cinko Lydinio, Juodos Spalvos, Vyrių Sulenkta Stačiu Kampu, Pramonės Įranga Kabineto Durų Vyris
€1.92

(1.kaina išvardyti visi produktai yra už vieną vienetą, ir produktai neturi ateiti su varžtais.pirkėjų poreikį įsigyti varžtai atskirai. 2.montavimo varžtai yra nustatomas pagal kliento poreikius įdiegta,, nes įrengimo storio plokštė yra ne tas pats, ilgis varžtai yra)

Atrodo taip pat
24Pcs 25X25x5cm Studija Akustinės garso izoliacija Putų Piramidės Triukšmo Izoliacija Garso Sugerties Gydymo Plokštės
€4.09 €3.03

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! minkšta)

Atrodo taip pat
Palmių lapų synchronicity - aukso Gobelenas Apdaila Estetinės Miegamieji Dekoruoti Kambario Dekoravimas
€16.97 €8.48

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės šis produktas yra įvairių dydžių, prašome pasirinkti dydį jums reikia universalus ir stilingas dekoro, bet kambaryje arba lentelė gali būti naudojamas kaip sienos gobelenas,)

Atrodo taip pat
2vnt Meškiukas Koralų Vilnos Kūdikių Vonios Rankšluostis Rinkiniai Minkštos Medvilnės Absorbentas Kūdikių Suvystyti Deformuoti Kūdikių Patalynės Stuff
€4.18 €2.93

(2vnt meškiukas koralų vilnos kūdikių vonios rankšluostis rinkiniai minkštos medvilnės absorbentas kūdikių suvystyti deformuoti kūdikių patalynės stuff rankšluosčiu 35x75cm/ vonia rankšluostį 70x140cm)

Atrodo taip pat
Vasaros Mados Naujagimiui 2-piece Apranga Nustatyti Medvilnės Atsitiktinis Saulės Spausdinti Romper+Šortai Nustatyti Bamblys Vaikų Berniukų Mergaičių
€1.20 €0.54

(produkto aprašymas dydžių lentelė(cm/colių): dydis(cm) 70 viršūnes ilgis: 36 krūtinė: 46 šortų ilgis: 20 juosmens: 36 amžių: 0-3 mėnesių 80 viršūnes ilgis: 38 krūtinė: 48 šortų ilgis: 21 liemuo: 38 amžius: 3-6 mėn. 90 viršūnes)

Atrodo taip pat
Greitai Sausą Rankšluostį Plaukams Mikropluošto Rankšluosčiai Anti Frizz Sausų Plaukų Rankšluosčiu Quick Dry Hair Sausų Rankšluosčių Merginų Paplūdimio Dušo Kepuraitė
€10.94 €7.22

(globėjas kodai: 1. sausi plaukai kepurę & elektrinės orapūtės, gero partnerio, sausiems plaukams 2. naudokite plaukų džiovintuvas bžūp sugeria didžiąją dalį drėgmės, tada naudokite plaukų džiovintuvas išdžiūti plaukus šaltu oru 3. įvyniojimas į)

Atrodo taip pat
Vaikų Vasaros Dryžuotas Dirželis Kelnės Kostiumas Nustatyti Berniukų Vestuvių Talpinimas, Fotografijos Atlikimo Drabužiai Vaikams, Marškinėliai, Šortai, Drabužiai
€3.60 €2.52

(------sveiki atvykę į mūsų parduotuvę------ čia rasite geriausius produktus, maloningas paslaugų ir greitas pristatymas.dėmesio plz: jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš)

Atrodo taip pat
S-Klasė W222 B700 B900 Stiliaus radiatoriaus Grotelės 2014~2020y S300 S350 S400 S450 S65 S63 Bamperio Grotelių
€28.81

(pruduct pavadinimas : s-klasės w222 b700 b900 stiliaus radiatoriaus grotelės 2014~2020y tinka : s-klasės w222 medžiaga : abs fittment : puikus įrengimas apima : b700 b900 stiliaus grotelės)

Atrodo taip pat
Motociklo Karbiuratorių, PSAPV 19MM SKELBIMŲ Karbiuratorių už 50-100Cc Variklis 2 Taktų Racing Motor PHBG19 Dellorto
€4.62 €3.23

(iliustruoti: 100% visiškai naujos, niekada ant, aukštos kokybės lengva įdiegti. įmontuoti: 50-100cc variklis 2 taktų 19mm racing motor phbg19 dellorto modelis dydis: 19mm medžiaga:metalas spalva:juoda pakuotės turinys: 1)

Atrodo taip pat