Žymos: nauji ir originalus

Kaina €1.41

Pilnas aprašymas

Dear Friend, Thank you so much už jūsų paramą.Jei bet kokie kiti reikalavimai, kurie kitų tiekėjų ir mums nerodė Maretravel.lt , plz susisiekite su mumis, kad naują nuorodą jums.Nes mes vis dar turime didelių atsargų nebuvo įkelti Maretravel.lt.

Garantijos laikotarpis yra 6 Mėnesiai.Mokėjimas • Jei pirkimo Maretravel.lt, jūsų mokėjimai yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo.Sekti savo užsakymą, bet kuriame etape, pristatymo internete ir jaustis saugus, kad išmoka bus išmokėta tik tiekėjui patvirtinę gavimo jūsų užsakymą.Su sąlyginio Deponavimo, jūsų kredito kortelės duomenys būtų niekada susidurti.

Laivybos sąlygas; • užtikrinti laivybos laikas ir saugos pristatymo, mes TIK galėtų laivo elementą išvardytų šalių Laivybos ir Pakuotės.

Garantija •6 Mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!Atsiliepimų: • Mieli pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. • Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimo, mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Susisiekite su mumis: • Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.

Dėkojame už jūsų paramą, tikiuosi, visi buvo malonus verslo kelionę mūsų parduotuvėje, ir kviečiame jus ateiti kitą!

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: WSMY
  • Modelio Numeris: SAF7741HV/115 TQFP144
  • Kilmės: JP(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

1PCHigh Kokybės 8MB 16 MB 64MB 32MB 128MB 256MB Atminties Kortelė Išsaugoti Žaidimą Duomenų Stick Modulis, skirtas Playstation 2 PS2
€9.43 €5.84

(suderinamos prekės/modelis : sony suderinami sony modelis : playstation2 kilmė : žemyninėje kinijoje sertifikavimas : ce,fcc,rohs,pse modelio numeris : gso009 aukštos kokybės 8mb 16 mb 64mb 32mb 128mb 256mb atminties kortelė išsaugoti žaidimą)

Atrodo taip pat
100% Nauji ir originalūs 1pcs/daug MX25L25635FMI-10G 25L25635FMI-10G SOP16
€0.67

(labai ačiū už jūsų paramą mūsų parduotuvės! laukiame jūsų bom sąrašą! vežimas duk q1. kas yra jūsų sąlygomis, pakuotės? a: paprastai, mes pak mūsų prekių neutralios baltos dėžės ir rudos spalvos dėžutėse.jei jūs turite teisiškai)

Atrodo taip pat
50PCS Pakeitimo Juoda Atleidimo Mygtuką Užrakinti Mygtukus Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con Užsegimas Mygtuką
€2.56 €2.33

(50pcs pakeitimo juoda atleidimo mygtuką užrakinti mygtukus nintendo jungiklis džiaugsmas-con užsegimas mygtuką džiaugsmas con nėra įtrauktos tiesiog nuoroda)

Atrodo taip pat
Galios transformatoriaus už Gameboy ADVANCE GBA GBASP MAA-001
€3.20

([xlmodel]-[custom]-[8888] galios transformatoriaus už gameboy gba gbasp maa-001 [xlmodel]-[foto]-[0000])

Atrodo taip pat
180Pcs Lytėjimo Mygtukas Jungiklis Mini Micro Akimirksnį Taktiškumas Asortimentas Rinkinys 4 Pin 6 Pin 6mm ON OFF Klavišus Mygtuką, Jungiklių Su Dėžutę
€0.35 €0.23

(savybės: 1.kompaktiškas produktas 2.lengva naudoti 3.ilgas tarnavimo laikas 4.aukštos kokybės 5.plačiai naudojamos parametrai: vardinė įtampa 10 v) vardinė srovė 1 a) kontakto varža 5 (ω) izoliacijos varža)

Atrodo taip pat