Kaina €0.91 €1.30
  • Prekės kodas: m143018
  • Kategorijos: Šortai

Pilnas aprašymas

Savybės:

【Odos draugiškas, pralaidžios orui medžiagos】Odos draugiškas, kvėpuojantis, minkštas audiniai pateikti sklandų, mažos trinties savybes.Jogos sporto laisvi šortai ir greitai-džiovinimo kvėpuojantis prakaitavimą.

【Elastingas diržas】Dinaminis šortai, ryškių spalvų, elastingas diržas, aukštos juosmens dizainas, pilvą, prisėsdamas, laisvi kojų papildomas komfortas.Jums gali judėti lengvai, lenkimo, pritūpęs, išsitiesti ar atlikti kokį kelia norite, kai jūs pasinaudoti.

【Sporto 】 Moterų laisvalaikio sporto šortai, tinka laisvalaikio, kasdien dėvėti, joga, lauko, dviračių, pėsčiųjų, ilsėdamiesi, bėgimas, bėgimas, mankšta, sporto salė sporto ir poilsio.Mes tikimės, kad juos ne tik slim fit, bet ir būti patogi nešioti juos visą dieną.

【Vasarą】skirtas stilingas moterims, kurie mėgsta sporto ir laisvalaikio, šios vasaros sporto šortai bus jus šilta karščiausiomis vasaros mėnesius.Vien kaip šortai, dėvėti namuose ar paplūdimyje,puikiai tinka keliauti,atsipalaiduoti ar kasdieniam naudojimui.

【Atsitiktinis šortai】Tai cute pora moterų sporto šortai pavasarį ir vasarą.Parodyti savo tobulas kojas su pora moterų atsitiktinis šortai.Mūsų ruožas medžiagos skatina atsipalaiduoti, paramos ir komfortą.Mes reikalaujame daug iš šių joga šortai su kišenėmis.

Techniniai duomenys:

Spalva:juoda+padidėjo;juoda+raudona

Tipas:L dydis,juoda+raudona rožė;B:XL dydžio,juoda+raudona

Dydis(apie):L/XL

Tarpkojo medžiagos sudedamoji dalis: spandex

Stiliaus apatiniai: boksininkai

Audinio pavadinimas: Poliesteris

Pagrindinės audinio sudėtis: akrilo pluošto

Taikoma lytis: moteris

Taikoma amžius: Jaunų (18-40 metų)

Pakuotė:

1pc x Moterims Jogos Šortai

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Ten yra ne tik Kad/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė 3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Specifikacijos

  • Kilmės vieta: Kinija (Žemyninė)
  • Medžiagos Sudėtis: Poliesteris
  • Juosmens Tipas: VIDURIO
  • Tinka Tipas: Reguliariai
  • Apdaila: Ryškios Linijos Apdaila
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Lytis: MOTERIS
  • Modelio Numeris: /
  • Medžiaga: Poliesteris, Terylene
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Amžius: Amžius 35-45 Metų
  • Prekės Pavadinimas: Faddare
  • Ziajać Stilius: Reguliariai
  • Elemento Tipas: Šortai
  • Audinio Tipas: Tvilas
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Uždaryti Tipas: Elastinga Juosmens

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Nemokamas Pristatymas.A447MNQ
€0.70

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje jūs galite tiesiogiai mokėjimo!suorganizuoti pristatymą!1-3 dienų mes turime daug bendrovės rūšių prekių parduotuvėje), ir, dar svarbiau, jums bus gauti aukštos kokybės, mažiausia kaina ir greitas pristatymas.aš esu laukia jūsų!!!jei perkate)

Atrodo taip pat
Vaikų Vasaros Sheer Pėdkelnės Šokių Baleto Plonos Pėdkelnės Baltos Mėsos, Juoda Kieta medžiaga, Saldainiai Spalvos Kojinės mergaitėms, vaikams, vaikiška
€0.49 €0.44

(svarbu: [kinija po eilinio mažas pakelis plus] tik stebėjimo informaciją kinijoje [kinija paštu registruotu oro paštu] turite visą stebėjimo informacija, rekomenduoti, pavadinimas: pėdkelnės spalva: kaip paveikslėlyje lytis: mergina dydis:)

Atrodo taip pat
2023 Nauji vyriški Verslo Atsitiktinis Kelnės Retro Modelio Spausdinti Tiesios Kojos Kelnės Vyrams Pavasarį ir Rudenį Mados Street Wear
€56.02 €7.84

(aprašymas: ·dugnas kategorija:kostiumas kelnės ·elementas:santrauka ·proga:laisvalaikio,europoje ir amerikoje,dirbti,keliauti į darbą ir atgal ·sezono metu:rudenį,žiemą ·lankstumas:mažas elastingumas ·juosmens tipas:vidurio juosmens ·kelnės)

Atrodo taip pat
Naujas Mados Moterų/Vyrų 3D Spausdinimo Nickelback Juosta Crewneck Palaidinės Harajuku Stilių Viršūnes ilgomis Rankovėmis Megztiniai C01
€2.86 €2.69

(sveiki atvykę į mano parduotuvę ,mano draugai! pastaba: mieli draugai, turime 2 darbo dienas parengti užsakymą, nes mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.mes turime profesionalių gamykla gamina 3d atspausdintas drabužius,mes galime padaryti, užsakymą drabužių už)

Atrodo taip pat
4Pcs Durų Vyriai 316 Nerūdijančio Plieno Jūrinės Klasės Kateris Kabineto RVs 6 Skyles Aparatūra
€5.56 €2.73

(4pcs durų vyriai 316 nerūdijančio plieno jūrinės klasės kateris kabineto rvs 6 skyles aparatūra savybės: 1. druska vandens, atsparus korozijai: pagaminta iš jūrinio laipsnio 316 nerūdijančio plieno medžiagos, kuri yra atsparus korozijai druskos vandens aplinkai, nėra lengva)

Atrodo taip pat
Siuvinėtos vaikų kojinės šukuotos medvilnės kvėpuojantis mergina kojinės studentų kūdikių valtis kojines, vasarą ir rudenį kojinių
€1.21 €0.94

(siuvinėtos vaikų kojinės šukuotos medvilnės kvėpuojantis mergina kojinės studentų kūdikių valtis kojines, vasarą ir rudenį kojinių)

Atrodo taip pat
1PC Gamtos Crystal Rose Kvarcas, Žalias Akmuo Taško Bokštas Dvasinio Gydymo Akmuo Už FengShui Meditacijos Namų Puošybai
€9.60 €4.32

(produkto pavadinimas 1pc rose kvarcas, žalias akmuo taško bokštas 7-9cm svoris maždaug 400-500g pastaba: prašome patikrinti, dydis ir svoris atidžiai prieš perkant, nuotraukas, tik nuoroda , o ne realus dydis. kiekvienas akmuo yra)

Atrodo taip pat
Už "Hyundai" Cantus Creta ix25 2020 2021 ABS "Chrome" Šoninių Durų galinio vaizdo Veidrodis Padengti Apdailos Automobilių Eksterjero Reikmenys, Automobilių stilius
€6.72 €4.71

(už hyundai ix25 2020 2020 automobilių reikmenys galinio vaizdo veidrodžio dangtelis pastaba: patikrinkite, ar formuoti savo automobilio pats, kaip mūsų foto parodyti prieš perkant būklė:100% visiškai naujas medžiaga:aukštos kokybės abs sudaro: 2vnt /komplektas)

Atrodo taip pat