Kaina €5.53 €10.63

Pilnas aprašymas

Mongolų Žmogaus Plaukų Perukai su Kirpčiukais Trumpas Brazilijos Remy Human Hair Mašina Pagaminti Perukai Moterims Glueless Dėvėti ir Eiti Žmogaus Plaukų Bob Perukas Su Kirpčiukais 180 Tankis Realu Atrodo 3x1 HD Nėrinių Glueless Perukai Trumpas Juodas Bob Perukai Su Kirpčiukais

PRODUKTO INFORMACIJA

[1]Medžiaga:100% Brazilijos žmonių plaukų

[2]Elemento Tipas: Pilną Mašiną Pagaminti Perukai

[3]Plaukų Ilgis:08-16inches sandėlyje

[4]Privalumas: minkštas nr. praliejimo lengva šukos nr. praliejimo & tangling, gali būti dažyti

[5]Rungtynės: žmogaus plaukų ryšulius su uždarymo visapusiškai galvos/nėriniai priekinio uždarymo su ryšuliais, kad visą galvą

[6]Daugiau Tipas: Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai/Viso Nėriniai Perukas/360 Nėriniai Priekinio Perukai/Bob Perukas

GAVUS PLAUKŲ

Būsime dėkingi, jei galite palikti mums visiems 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų su nuotraukomis.Jūsų gera apžvalga yra didelis paskatinimas mūsų sunkaus darbo darbuotojų.

Jei jūsų netenkina, prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.SUSISIEKTI su MUMIS metu, mes stengiamės dirbti su jumis kartu išspręsti bet kokią problemą, tol, kol gausite patenkinti.

PO GAUTI PLAUKUS, NORI IMTIS GEROS PRIEŽIŪROS, PLAUKŲ

1. Kai jums plaukai, tai gal šiek tiek painiava dėl tranzito.Prašome švelniai atskirti plaukų, kruopščiai prieš plauti.

2. Garbanoti plaukai yra ypatinga.Prašome pirštais atsargiai ją švelniai.Nenaudokite šukos ir šepetys.

3. Nuplaukite ir būklės plaukus ne rečiau kaip kas savaitę, naudokite švelnų vandeniu ir švelniu šampūnu.Kai plauni plaukus, naudoti daugiau plaukų kondicionierius ar kaukė ir palaikyti keletą minučių.Kai plaukai pusė sausa, naudoti kai kurie Alyvuogių aliejaus arba organų aliejus "plius".

4. Prašome naudoti kai elastino kremas išlaikyti curl po to, kai jums plauti plaukus

5.Nereikia restyle plaukų pernelyg dažnai per sunku, ar plaukai bus lengvai gauti sausas ir mazgai bus sugadintas.

6. Natūralių spalvų, gali būti spalvoti.Bet mes ne pasiūlyti jums balinimo per daug šviesos spalva.Kaip taisyklė, tai yra lengviau patamsinti plaukus, nei palengvinti plaukų.Mes rekomenduojame dažų tamsesnės ne lengvesni, nes kai plaukai buvo apdorojami arba spalvos, sunku likimą pradinę spalvą.Netinkamo miršta bus sugadinti plaukus ir nėriniai gali sukelti praliejimo.Jei jūs tikrai norite, dažų, mes rekomenduojame proffestional plaukų styliest dažų savo plaukų.Jei jūs negalite eiti į saloną, prašome naudoti geros kokybės produktą ir išbandyti mažas imties pirmas.

Žmogaus plaukų, reikia labai atsargiai gydyti, išlaikyti, geros būklės.U gali taip pat atrodo, kai "Youtube" vaizdo įrašą apie plaukų priežiūrą.Tikimės, kad šie gali padėti u.

Plaukų lenth turėtų būti matuojamas nuo galvos viršaus iki plaukų apačioje taip plaukai yra tiesūs statusą.

Trumpas bob stiliaus perukas, Mūsų hairstylest reikia sumažinti kai plaukai baigiasi pasiekti bukas cut stiliaus efektą, Todėl visas perukas bus trumpesnis nei įprasta stiliaus perukas

Curl ir banguoti perukas iš perdirbtų tiesiai perukas, jis turėtų būti ištemptas į tiesiai, kai priemonė.Taip pat, ilgis, curl ir banguoti perukas, turėtų būti trumpesnis, 1"- 4", nei tiesios peruką (kad priklauso nuo to, kaip giliai curl yra)

LAIVYBOS PRANEŠIMAS

1. Normali tvarka, mes išsiųsti per 24h, adresas, negali būti keičiama kartą siuntą, prašome patikrinkite adresą info, prieš užsakant.

2. Prašome don ' t įdėti P. O. BOX adresas FedEx/DHL negalite pristatymo adresas yra priimtinas.

3. Nereikia leisti FedEx/DHL palikti paketą, į jūsų duris bet kuriuo metu, siekiant išvengti prarasti.

4. Jeigu tu negali gauti paketą, tačiau stebėjimo deails rodo, kad jis buvo pristatyti sėkmingai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą arba susisiekite su vietos " FedEx/DHL, mes padėsime jums.

5. Normalu, kad daugelis šalių mokestį, PVM ir MOKESČIŲ už tarptautinius importo sklypas, kuris yra kaltinamas savo vietos valdžia ne mūsų, prašome žinoti apie savo šalies muitų politika ir įsitikinkite, kad jums gali pritarti mokesčių prieš užsakant.Pardavėjas nereikia mokėti mokesčių už jus.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Kai gausite paketą, prašome patikrinti elementą, pirmą kartą.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.

Išskyrus priežasčių nepriimtini, mes priimame grįžti & grąžinti pinigus per 7 dienas, kaip ilgai, kaip jūs nuolat elementą kaip savo pradinę būseną.Prašome neplaukite ir būklės punktas, nereikia dažų ir permės tai, nepjaukite nėriniai, nedėkite nieko ant elemento, jei norite grįžti.

Ačiū už jūsų paramą!

Specifikacijos

  • Tinka Miršta Spalvų: Tamsesnės Spalvos Tik
  • Tekstūra: TIESIAI
  • Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
  • Prekės Pavadinimas: UQUEEN
  • Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis
  • Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Anime Sienos Kabo Gobelenas Namuose Šalis Dekoratyvinių Gobelenų Fone Audinio Staltiesė Sienos Gobelenas Kawaii Kambario Sienų Dekoras
€0.96 €0.31

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visiems mūsų draugams. prekė: gobelenas 1.medžiaga: aukštos kokybės poliesterio mikropluošto audiniai, lengvas, nešiojamieji, patogūs, minkštas, odos draugiškas ir patvarus. dydis: 75x75cm/cm/29.53x29.52 95x73cm/colių/37.4)

Atrodo taip pat
Bijūnų Žiedų Dažai, Tapyba Užuolaidų svetainė, Miegamasis, Studijų Dekoro Užuolaidų Šiuolaikinės Virtuvės Užuolaidos
€4.58 €2.75

(10376778426364993 prašome pasirinkti tinkamą dydį užsakymą, ačiū! produkto aprašymas lygus, minkštas, lengvai valomas medžiaga: poliesteris spalva: kaip parodyta nuotraukose aukščiau pastaba: spalvos yra šiek tiek skirtis dėl skirtingų)

Atrodo taip pat
Nauja Originali DE/GR/vokiečių Tastatur už Asus F552L F552LA F552LAV F552LD Klaviatūros Topcase su Balta palmrest
€5.58

(nauja originali de/gr/vokiečių tastatur už asus f552l f552la f552lav f552ld klaviatūros topcase su balta palmrest)

Atrodo taip pat
Minkštas Medvilnės Baby Skrybėlę Naujagimių Skrybėlę su Nėrinių Baby Girl Skrybėlę Kūdikių Fotografija Rekvizitai Kūdikių Reikmenys Naujagimiui Skrybėlę
€1.28 €0.64

(kepurės dydis: galvos apimtis: 35-45cm tinka 0-18 mėnesių kūdikio dėvėti, sezonas: pavasaris,vasara,ruduo įpakavimas: 1 x kūdikių skrybėlę)

Atrodo taip pat
Irklas Tarnauja Šaukštai Ryžių Nonstick Viešbučio Restorano Virtuvės Didelis Tarnauja Šaukštu Gali Stovėti Virtuvės Įrankiai, Ilga Rankena Šaukštas
€0.63 €0.27

(aprašymas: medžiaga: maisto kokybės melamino derva (mf) paskirtis: namų ūkio, komercinė stilius: modernus paprastumas dydis: 19.9*6.8 cm techniniai duomenys: 1. naudojant maisto kokybės melamino derva, natūralus ir sveikas, saugus ir beskonis,)

Atrodo taip pat
Likimas HD Spausdinti Kilimų Namų ūkio Kilimas Vaikų Kambarys Kambarį Kilimėlių Jogos Kilimėliai Paprasta Grindų Kilimėlis Dovanų Dropshipping
€2.55 €1.28

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!kokybės pirma, paslauga geriausia.klientai yra mūsų draugai. mes paramos lašas laivybos, didmeninė ir klientų užsakymus, mes priimame pasidaryk pats stiliaus pritaikymas,siųsti aukštojo hd nuotraukas į mano elektroninio pašto adresą)

Atrodo taip pat
Juokinga Prijuostės Moterų Kepimo Prijuostės Vyrų Kepimo Prijuostės Mens Prijuostės Juokingas Animacinių Filmų Prijuostė Asmenybės Juokinga Virtuvės Prijuostė
€1.23

(aprašymas ieškote profesionalios, tačiau virimo prijuostė ?ar jums ieškoti tvirtas, patikimas, prijuostė, kad gali atlikti kelis darbus vienu metu?jei taip, atrodo ne daugiau!mūsų profesionalūs prijuostė turi atitikti jūsų poreikius.pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus)

Atrodo taip pat
Kaneki Fantazijos Tokijo Pabaisa Automobilių Kilimėliai Anime Gerbėjas Dovana H051820 Universalus Tinka, Pilnas Komplektas 4 Dalių Priekyje & Galiniai Automobilio Grindų Kilimėliai
€3.20 €3.04

(automobilių priedai, automobilių kilimėliai, automobilių kilimėliai, automobilių aksesuarai moterims, automobilių puošimas, grindų kilimėliai, automobilių, cottagecore automobilių puošimas, mielas, automobilių kilimėliai 【produkto įtraukimo】:nustatyti 4 atitikimo)

Atrodo taip pat
5vnt ESP8266 ESP-12F 12S Serijos WIFI Modelį Atnaujinti Nuotolinio Belaidžio WIFI Modulis ESP12F ESP12 Autentiškumas Garantuotas
€1.78 €1.23

(belaidžio tinklo standartai: 802.11 b / g / n dažnių diapazonas: 2.4 ghz-2.5 ghz (2400m-2483.5 m) duomenų sąsaja: uart / hspi / i2c / i2s / ir nuotoliniu contorl gpio / pwm darbinė įtampa: 3.0 ~ 3,6 v (rekomendacija 3.3 v) darbinė srovė: vidurkis: 80ma darbinė)

Atrodo taip pat
Elektrinis Lango Jungiklis Konsolės Hyundai H100 2002 m.-apie 7 Smeigtukai 93692-43600 Lango Jungiklis
€0.98 €0.66

(visiškai naujas produktas skirta automobilio, nauja atnaujinti naudojant aukštos kokybės medžiagą, ilgas produkto gyvavimo po profesinės bandymų, didelio jautrumo lengvas montavimas, tiesioginis pakaitalas, jokių programavimo reikia įtaisyti: už hyundai h100 2002-on spalva:juoda medžiaga:abs)

Atrodo taip pat
Praktiškas Pienas, Arbata, Kava, Maisto Temperatūros Priemonė, Įrankis Nešiojamų Vandens Termometras Aukštai Temperatūrai Atsparus Namų Pasiūla
€0.41 €0.20

(praktiškas pienas, arbata, kava, maisto temperatūros priemonė, įrankis nešiojamų vandens termometras aukštai temperatūrai atsparus namų pasiūla techniniai duomenys: nereikia jokių baterijų šis maisto termometras, kuris yra fiziškai indukcinis, su didelio tikslumo)

Atrodo taip pat