Kaina €1.46 €3.03

Pilnas aprašymas

LED Miegamojo Atmosferą Šviesa Dailė ir Amatai Akrilo Miegamasis Nightlamp Papuošalai 180 laipsnių Reguliuojamas Umbra Namo Kambaryje Apdaila

Ypatybė:

1. Medžiaga: umbra yra pagamintas iš akrilo medžiagos, su minkšta šviesos pralaidumas, užapvalintais kraštais, ir gali būti pasukti 180 laipsnių be braižymo jūsų rankose.

2. Metalo Bazė: Aukštos kokybės metalo bazės, dažytos geležies menas, kovos su korozija ir apsaugos nuo rūdijimo, graži ir turtinga, pridėti taškų į gyvenimo kokybę.

3. Paprasta ir Retro: Šviesiai prabanga ir modernaus stiliaus naktiniai staleliai, lempa, paprastų linijų, dar madingi, pridedant jausmas lengvumo ir skaidrumo, šviesą ir šviesos ir šešėlių egzistuotų.

4. Minkšta Šviesa: šviesa nėra apakinti, ir atmosfera gyvenimo namuose yra minkštas.Ji gali būti dedama į kambarį, kambarys ir kitos scenos pridėti blizgesį prie namų.

5. 3 Šviesos Spalvos & Reguliuojamas Umbra Kampas: šviesos spalvą ir ryškumą galima reguliuoti kaip jums patinka.Yra 3 šviesos spalvos: šilta šviesa, šilta balta šviesa, ir balta šviesa.Galite persijungti tarp įvairių spalvų ir šviesos poveikis yra švelnus ir ilgalaikis.Kampas umbra galima reguliuoti 180 laipsnių kampu ir gali būti susukti į patogų kampą.

Specifikacija:

Dekoratyvinis Stalo Lempos: Naktiniai Nakties Šviesos

Atmosferos Šviesos: Romantiška Lentelė Žibintai

Elemento Tipas: Staliniai Šviestuvai

Stilius: Modernus Stilius

Modelio Numeris: Stalo Lempos

Savybės: Umbra Kampas 180 laipsnių Reguliuojamas

Medžiaga: Akrilas + aparatūros

Dydis:

Gėlės: Apie 38x19.5cm/14.96x7.67inch

Shell: Apie 36.5x16.5cm/14.37x6.49inch

Drugelis: Apie 43x19cm/16.93x7.48inch

Keturių Lapų Dobilų: Apie 40x21.5cm/15.74x8.46inch

Šviesos šaltinis: LED

Stiliaus(neprivaloma): A: Gėlių ES, B: Shell ES, C: Drugelis ES, D: Keturių Lapų Dobilų ES, E: Gėlių JAV, F: Shell JAV, G: Drugelis JAV, AUKŠTIS: Keturių Lapų Dobilų MUS

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Stalo Lempos

Specifikacijos

  • Sertifikavimo: Nėra
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: alloet
  • ATMOSFEROS ŠVIESOS: Romantiškas Stalo Žibintai
  • Dekoratyvinis Stalo Lempos: naktiniai nakties šviesos

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Anime Sienos Kabo Gobelenas Namuose Šalis Dekoratyvinių Gobelenų Fone Audinio Staltiesė Sienos Gobelenas Kawaii Kambario Sienų Dekoras
€0.96 €0.31

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visiems mūsų draugams. prekė: gobelenas 1.medžiaga: aukštos kokybės poliesterio mikropluošto audiniai, lengvas, nešiojamieji, patogūs, minkštas, odos draugiškas ir patvarus. dydis: 75x75cm/cm/29.53x29.52 95x73cm/colių/37.4)

Atrodo taip pat
Automobilį Teisę Keleivių prietaisų Skydelio Puodelio Laikiklis Asamblėjos BMW E60 E61 51459125626
€5.38 €2.64

(bmw e60 e61 teisė gali puodelio laikiklis asamblėja brand new - įtaisyti yra 100% prefektas kaip oem įmontuoti. pakeičia dalies numeris # 51459125626 tiksli tinka - jokių pakeitimų, reikalingų tinka: (iš kairės pusės vairuotojo tik) tinka : bmw)

Atrodo taip pat
Moterų Pižama Trijų dalių Seksualus V-kaklo Marškinėliai Viršuje& Kelnės&Megztinis ilgomis Rankovėmis Sleepwear Nustatyti Atsitiktinis Namų Drabužiai
€5.26 €3.68

(savybės: 1.jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos,patvarus pakankamai jūsų dėvėti kasdien 2.puikus rungtynės su savo mėgstamą drabužių ir pan. 3.puikus pasirinkimas šalis,kasdien dėvėti. 4.dėvi, jis bus padaryti jums atrodo daugiau gražus/graži produkto)

Atrodo taip pat
Kūdikių Mitybos kombinezonai su Antkrūtiniais Universalus 3 Spalvas, Lengva Valyti Bamblys kombinezonai su Antkrūtiniais Drabužių, Buitinių
€3.72 €0.48

(kūdikių mitybos kombinezonai su antkrūtiniais universalus 3 spalvas, lengva valyti bamblys kombinezonai su antkrūtiniais drabužių, buitinių techniniai duomenys: su pagalba ši vandeniui, dėvėti, atsparus ir neteplios kūdikių smock, jis gali apsaugoti jūsų kūdikį)

Atrodo taip pat
Juokinga Prijuostės Moterų Kepimo Prijuostės Vyrų Kepimo Prijuostės Mens Prijuostės Juokingas Animacinių Filmų Prijuostė Asmenybės Juokinga Virtuvės Prijuostė
€1.23

(aprašymas ieškote profesionalios, tačiau virimo prijuostė ?ar jums ieškoti tvirtas, patikimas, prijuostė, kad gali atlikti kelis darbus vienu metu?jei taip, atrodo ne daugiau!mūsų profesionalūs prijuostė turi atitikti jūsų poreikius.pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus)

Atrodo taip pat
Korėjos Chic Pavasario Vasaros Suknelė Kontrasto Spalvų Netikrą Dviejų dalių Zip-Iki Juosmens ilgomis Rankovėmis Suknelė Moterims Mados Marškinėliai, Suknelės
€4.08 €4.04

(dydis informacija dydis(cm) krūtinė juosmens ilgio rankovės pastaba 1. prašome lyginti šiuos išsamiai dydžių tavo, prieš jums pirkti. 2. spalva gaminys gali šiek tiek skirtis, nes kiekvieno kompiuterio monitorius rodo spalva šiek tiek kitaip. 3.)

Atrodo taip pat
4L0 823 509 Pagal Gaubtu Užrakinti Automobilį Audi Q7
€3.97 €2.14

(funkcijos.aukštos kokybės produktas.lengva įdiegti ir ilgalaikį naudojimą.gera kokybę ir gebėjimą prisitaikyti.teisė jungtis, nereikia jokių pjaustymo arba sandūrų reikia.suteikia jūsų automobilio daugiau ir daugiau sudėtingas išvaizdą.specifikacija.tipas: pagal gaubto užraktas diegimo)

Atrodo taip pat
Pyragas Apdaila Lauke Lyčių Atskleisti Dekoracijos Kūdikių Papuošti Popieriaus Dušo Mergina
€18.85 €9.43

(aprašymas berniukas ar mergaitė lyčių atskleisti balionas lauke yra pagaminti iš popieriaus, medžiagos, lengvas, atliekamas aplink, atitinkančių jūsų poreikį, nesvarbu, kur ir kada, todėl jums patogumo.balionas lange galite pridėti gyva atmosfera kūdikių dušas lyčių)

Atrodo taip pat
500mm neslidus Universalaus Tepalo Filtro Raktu Dujotiekio Gumos Veržliarakčio Dirželis Veržliarakčio Jar Dangteliai Sugriežtinti Atsukite Vandentiekio Įrankis
€0.96 €0.43

(500mm neslidus dujotiekio veržliarakčio gumos juostos veržliarakčio jar dangteliai sugriežtinti atsukite vandentiekio įrankis universalus tepalo filtro raktu savybės: pagamintas iš aukštos kokybės guminės medžiagos, skirtos apsaugoti paviršius nuo scuffs ir įbrėžimų,)

Atrodo taip pat
Vintage Stiliaus Alavo Ženklas - ŠALTO ALAUS ČIA! - Bar Pub Garažas Diner Kavinė Namų Sienų Dekoras Meno Alavo Ženklai Derliaus
€18.09 €5.43

(mielas drauge, sveiki atvykę į meno sienos ženklas apdailos parduotuvė! techniniai duomenys: 1. medžiaga: alavuotoji skarda 2. dydis: 20x30 cm 12*8 cm 30x40 cm 12*16inches 3. svoris: apytiksl. 180g 4. spalva: kaip paveikslėlyje parodyta 5)

Atrodo taip pat
1 Rinkinys Premium Apsimesti Žaisti Žaislai Skatinti Kūrybiškumą Skalbimo Baseino Žaislai, Didelės talpos Saugojimo Erdvės Modeliavimo
€5.97 €4.06

(1 rinkinys premium apsimesti žaisti žaislai skatinti kūrybiškumą skalbimo baseino žaislai, didelės talpos saugojimo erdvės modeliavimo techniniai duomenys: tai yra elektrinis indaplovė žaislas su labai imituojamas formų, ryškių spalvų, ir cirkuliuojantis vanduo)

Atrodo taip pat