Kaina €1.72 €3.45

Pilnas aprašymas

Tai yra savotiškas kokybės oro kokybės jutiklis, kompaktiško dydžio, lengvas ir nešiojamas.Priima aukštos tikslumo puslaidininkių TVOC jutiklius, realiu laiku aptikimo, automatinio atnaujinti duomenis, su daugkartinio naudojimo.Didelis LCD ekranas, jūs galite pamatyti, elektros energijos kiekis, CO2 vertę, TVOC vertė, HCHO vertė, temperatūros, drėgmės ir aiškiai.Plačiai paskirtis: žemės ūkio sodinti, šiltnamio efektą sukeliančių daržovių gamybos sandėlyje, medžiagų apdirbimo, namų interjero, verslo biurus ir kt.

Savybės:

Kompaktiškas dydis, lengvas ir patogus nešiotis, lengva pasiimti ir nešiotis su savimi.

Naudojama didelio tikslumo puslaidininkių jutiklius, su stabilus darbo atlikimas, gali tiksliai nustatyti anglies dioksido vertės.

Priima elektrocheminės aptikimo modulis su stabilus aptikimo veiksmingumo, anti-trukdžių gebėjimas, mažų degalų sąnaudų ir gali numatyta, ilgas tarnavimo laikas.

Didelis LCD ekranas su apšvietimu, jūs galite pamatyti, elektros energijos kiekis, CO2 vertę, TVOC vertė, HCHO vertė, temperatūros, drėgmės ir aiškiai.

Realaus laiko nustatymo, automatinė atnaujinti duomenis, su daugkartinio naudojimo.

Priima oro konvekcijos ir tiksli aptikimo technologija, kuri gali suteikti daugiau, tiksliai nustatyti rezultatai.

Produktas neturi kalibravimo, tai gali būti patikrintas po paleidimo, ir jis gali tiksliai nustatyti anglies dioksido.

Šimtai ventiliacijos angos rezervuota būsto ne tik paspartinti konvekcijos tarp oro ir mašina, ir taip veiksmingai aptikti, bet taip pat suteikia bauda šilumos išsklaidymo efektu.

Plačiai paskirtis: žemės ūkio sodinti, šiltnamio efektą sukeliančių daržovių gamybos sandėlyje, medžiagų apdirbimo, namų interjero, verslo biurus ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Oro Kokybės Jutiklis

Medžiaga: ABS

Baterijos: 1 * integruota ličio baterija, 3.7 V, 1200mAh (yra komplekte)

Ekranas: LCD ekranas su foniniu apšvietimu

CO2 matavimo ribos: 400ppm-5000ppm

HCHO matavimo ribos: 0-0.6 mg/m3

TVOC matavimo ribos: 0-2.0 mg/m3

Temperatūros matavimo ribos: 0℃ iki 50℃

Tikslumas: ±1℃

Drėgmės matavimo ribos: 0%RH-99%RH

Tikslumas: ±5%RH

Darbinė temperatūra: 0-70℃

Darbinė drėgmė: 20%RH-90%RH

Prekės dydis: 70 * 90 * 35mm / 2.76 * 3.54 * 1.38 į

Prekės svoris: 120g / 4.23 unciją

Pakuotės dydis: 140 * 124 * 41mm / 5.51 * 4.88 * 1.61 į

Pakuotės svoris: 180g / 6.35 unciją

Pakavimo Sąrašas:

1 * Oro Kokybės Jutiklis

1 * Kabelis

1 * Gairės

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: meterk
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Pavadinimas: Oro Kokybės Matuoklis
  • Su LCD Ekranu Ar Ne: Taip
  • Modelio Numeris: 5 in 1, Oro Kokybės Jutiklis
  • CO2 matavimo intervalas: 350ppm-2000ppm
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Dujų Tipas: CO2
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Ekranas: lcd ekranas
  • Medžiaga: Plastikų

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Daugiafunkcinis Nuolydžio matavimo priemonė, universalios kampine matlankis kampas lygio declinometer Kampas Kojų Pėdų Šlaito Metre
€3.26 €1.92

(magnetinio šlaito, multi-funkcija, matavimo priemonės, horizontalus kampas universalus šlaito liniuote, matlankiu šlaito metras matavimo liniuotė aprašymas: 100% nauji aukštos kokybės yra du būdai, kaip naudoti nustatymo ir nustatyti nuolydį (pagrindinės priemonės)

Atrodo taip pat
Elektrinis triratis motorinių refitting viduryje montuojamas DC brushless variklis 24V60v vejapjovės 550w1200W
€24.46 €23.24

(mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi, aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!ir sveiki atvykę į pridėti mano whatsapp (+86 17373604018) a -- viduryje 24v550w ● greitis 500 [viena] b)

Atrodo taip pat
Moterų Pižama Trijų dalių Seksualus V-kaklo Marškinėliai Viršuje& Kelnės&Megztinis ilgomis Rankovėmis Sleepwear Nustatyti Atsitiktinis Namų Drabužiai
€5.26 €3.68

(savybės: 1.jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos,patvarus pakankamai jūsų dėvėti kasdien 2.puikus rungtynės su savo mėgstamą drabužių ir pan. 3.puikus pasirinkimas šalis,kasdien dėvėti. 4.dėvi, jis bus padaryti jums atrodo daugiau gražus/graži produkto)

Atrodo taip pat
Thermopro TP-02S Mėsos Termometras Virtuvės Skaitmeninis Gaminimo Maisto Mėsos Zondas Elektroninis GRILIS Namų Temperatūros Jutiklis Įrankis
€2.82 €1.44

(thermopro tp02s tp-02s gali būti padėjėjas, virėjas, jūs visada reikia.šis termometras yra sudaromi siekiant užtikrinti, netoli momentinius rodmenis su ilgai, tiksliai zondas, kuris saugo jūsų pirštų galai atokiau nuo šilumos šaltinio. stipruolis zondas su nerūdijantis)

Atrodo taip pat
קאובוי חצאית ג 'ינס כיס מספרה סינר בישול קפה סינר בית ניקוי בד מאסטר סינר מטבח אבזרים
€21.35 €12.17

(kaubojus sijonas džinsinis kišenėje kirpykla prijuostė kavos virimo pinafore namų valymo drobės meistras prijuostė virtuvės reikmenys 100% medvilnės džinsinio audinio prijuostė priima ypatingas procesas skalbimo ir nostalgišką, todėl prijuostė ypatingos tekstūros. produkto)

Atrodo taip pat
KARŠTO PARDAVIMO KURO SIURBLYS X495 X595 ant VEJOS ir SODO TRAKTORIŲ 1435 PRIEKINIAI VEJAPJOVĖ JOHN DEERE RG60081
€5.91

(gamyklos tiesioginio pardavimo kuro siurblys x495 x595 ant vejos ir sodo traktorių 1435 priekiniai vejapjovė john deere rg60081)

Atrodo taip pat
Lenktynininkas Gobelenas, Automobilių Sporto Gobelenas, Sporto Dekoro Gobelenas, Vyras Urvas Gobelenas
€0.48

(tik vienas gobelenas gali tiesiog papuošti kambarį ir suteikia jums įvairių naujovė patirtis.padaryti stebuklinga transformacija į savo kambarį. 【produkto savybės-tp42】 hd spausdinimas: šį asmeninį grindų su nuotrauka turi ryškių spalvų ir aštrių linijų,)

Atrodo taip pat
Pavasario naujo dizaino Vaikų mados laiškai spausdinami hoodies Vaikai atsitiktinis negabaritinių 2 spalvų palaidinės
€2.80

(----------------------------dydžių lentelė----------------------------- žr. diagramą žemiau, kad galėtų priimti pagrįstus sprendimus apie tai, dydis, kad jums tinka. prašome atkreipti dėmesį, kad tai yra instrukcija matavimai.prašome leisti nedideli svyravimai dydžio)

Atrodo taip pat
Ilgalaikio veleno varžtą lazdele Žingsninis variklis stūmiklio Žingsninis variklis Micro teleskopinis Žingsninis variklis elektrinis cilindras Elektros stūmiklio
€18.60 €17.67

(mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi, aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!ir sveiki atvykę į pridėti mano whatsapp (+86 17373604018) a-20 įstaiga švino 4mm insulto 50.8 mm per)

Atrodo taip pat
Atgal Pieno Izoliacija Pieno Laikymo Nešiojamų Lunchdouble Motinos Pieną, Šviežių keepingbottle Izoliacija Mama Maišo Didelės Talpos
€3.59 €3.05

(ypatybė: patogus ir kvėpuojantis jūsų kūdikiui specifikacija: medžiaga:oxford dydis:26*24*17cm(10.3*9.5*6.7 coliai) pastaba: 1.prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš)

Atrodo taip pat
Karšto vyriški lauko kovoti su mokymo karinės tiktų vyrų vandeniui atsparus dilimui neutralūs drabužiai, maskuotė ilgomis rankovėmis taktika
€10.93

(dėmesio: 1.šis kostiumas yra azijos dydis,prašome pasirinkti 1-2 didesnių dydžių nei jūsų įprasto nusidėvėjimo. 2.azijos dydis yra 2 dydžiai, mažesni nei jav/jk/ru/es/dydis. 3.prašome leisti pagrįstą spalvų skirtumas dėl atskirų kompiuterio monitorių. 4.)

Atrodo taip pat
Vaikiškos kojinės, pavasarį ir vasarą animacinių filmų gyvūnų, vaikų valtis kojinės, languotas dryžuota skara berniukas kojinių
€1.03 €0.80

(vaikiškos kojinės, pavasarį ir vasarą animacinių filmų gyvūnų, vaikų valtis kojinės, languotas dryžuota skara berniukas kojinių)

Atrodo taip pat
Aukštos Kokybės 12v Žemo Slėgio Universalus Dyzelinas Benzinas Benzinas Elektrinis Kuro Siurblys HEP-02A 12V 24V Automobilių Motociklo Pakeitimo
€12.00 €9.60

(aprašymas: inline kuro siurblio išėjimo slėgis: 2.5-4psi; įėjimo įtampa: 12 volt inline kuro siurblys, įsiurbimo & lizdo: 8mm, vidaus valving kelią atgal srauto stipri siurbimo užtikrinti kuro tiekimo automobilio stabilesnį suderinama elektroninių)

Atrodo taip pat
(Elektroniniai Komponentai)Integriniai Grandynai Microcontrol TQFP32 ATMEGA8L ATMEGA8L-8AU
€0.41

(originalus integrinio grandyno : (elektroniniai komponentai)integriniai grandynai microcontrol tqfp32 atmega8l atmega8l-8au gamintojas: originalus gamintojas dalies numeris: atmega8l-8au produkto kategorija: ic (integrinis grandynas) rohs: švino)

Atrodo taip pat