Žymos: hiemt mašina riebalų šalinimo organas

Kaina €1 525.97 €2 090.37

Pilnas aprašymas

Gali būti išsiųsti iš Jungtinių valstijų, Europos, Meksikos, Rusijos,Kanada

Šalių Europoje, kad paramą išsiuntimo apima: Prancūzija, Ispanija, Italija, Lenkija, čekija, Austrija, Vengrija, Slovakija, Lietuva, Nyderlandai, Latvija, Kroatija, Danija, Estija, Belgija, Liuksemburgas, Slovėnija, Švedija, Bulgarija, Rumunija, Suomija, Portugalija, Graikija, Airija,Draugai, kurie, kaip jis gali pateikti užsakymą tiesiogiai, arba susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, linkiu jums laimingų, ačiū

Nori būti žavinga kreivė?

Neužtenka vien dėl riebalų mažinimo ir svorio!Yra daug būdų prarasti svorio, tačiau ji yra lengvai atšoka, nes dauguma prarasti svorio ateina iš riebalų ir vandens, todėl tai gali būti tik išlaikyti trumpalaikį poveikį.Raumenys gali sudeginti daugiau kalorijų, kūno ir išvengti riebalų kaupimosi, kad raumenų stiprinimas yra būdas išlaikyti ilgalaikį poveikį.

Privalumai

* Stato raumenų & Degina riebalus Kartu

* Neinvazinis sėdmenų pakėlimo procedūra

* Tinka visiems - Ne anestezija - Ne chirurgija

* Tik 30 minučių procedūrą

* Jaučiasi intensyvios treniruotės

* Saugūs, be prastovų

* Momentinius rezultatus, bet bus geriau po dvi-keturias savaites

* 16% vidutiniškai padidėjo raumenų masė

* 19% vidutiniškai riebalų mažinimo

BUILD MUSCLE

Raumenų sutarčių 30, 000 kartų su aukšto dažnio ir intensyvumo, todėl taip pat traukinio ir padidinti raumenų tankio ir tūrio.

SUMAŽINTI RIEBALŲ

Raumenų susitraukimo reikia daug energijos tiekimas, todėl riebalų ląstelių šalia raumenų, taip pat suvartoti, todėl gamtos apoptozę ir efektyvią riebalų mažinimo storis.

RAUMENŲ SKULPTŪRA

Naudotis pilvo raumenis, formuojančius vest linija / vykdančios klubo raumenis, sukurti persikų klubai / vykdančios įstrižai pilvo raumenis, ir formuojant mermaid linijos.

GYDYMO rectus abdominis atskyrimas

atneša ne invazinės technologijos gimdymo moteris ir išsprendžia problemą rectus

Meature Funkcija:

1.Nuolat brand new oru aušinamas sistema;

2.100 HZ Didžiausia išėjimo darbinis dažnis;

3.6500 W didelės galios produkcija;

4.14 Tesla didelės energijos

5.Dinaminis temperatūros stebėjimo,gyvenimo stebėjimas,ir kaltę, nerimą kelia sistema

6.2in1 technologijų EMS+RF,dviejų gydymo vienos procedūros

Pilvo ir šaudykla.EMS yra ypač veiksmingas užsispyręs riebalų sankaupos pilvo ir sėdmenų, kuri dažnai būna vietovių, kurios yra labiausiai nelinksma tiems, kurie ieško pagerinti savo kūno forma per naudojimosi ir dietos vien.

DUK

1. Kaip yra jūsų paslaugas po pardavimo?

Mes turime profesionalių technologijų remti komanda, savo laiku suteiktas paslaugas.Jūs galite gauti pagalbos jums reikia laiko telefonu,kamera, interneto pokalbių .Prašome susisiekti su mumis.kai mašina turi kokių nors problemų.

Bestservice bus pasiūlyta.

2. Jūs mokyti, kaip naudotis mašina?

Taip, mes galime pateikti išsamų vartotojo vadovą ir naudojimo video instrukcija ir taikymas.Ir internete konsultantas paslaugų užtikrinti, kad jūs, nepriklausomai problema, kai jūs laikytis, galima išspręsti lengvai.Ji yra lengva valdyti bet kas, su instrukcija.

3. Kaip apie vežimo?

Mašina bus išsiųsti per 5-7 dienas, gavęs jūsų mokėjimą.

4. Kaip savo gamyklos padaryti dėl kokybės kontrolės?

Mes turime griežtai kokybės kontrolės departamentas.Mūsų inžinieriai bus kruopščiai patikrinti ir išbandyti mašinos daug kartų, kol mes juos pristatyti jums.Įsitikinkite, kad jūs galite gauti aukštos kokybės mašinos, tik mašinos, kad praėjo griežtą kokybės patikrinimo gali būti pristatyti jums.

5. Kodėl turėtumėte rinktis mus?

1)Galingas fabrikas, suteikdami konkurencingą kainą ir geriausios technologijos palaikymas.

2)10-metų patirtį gaminant grožio mašina.

3)1 metų garantija ir interneto paslaugas po pardavimo.

4)CE Sertifikavimas, svarbiausi jums teisėtai naudoti ir parduoti mašiną.

5)Įvairovę, pritaikyti paslaugų, stiprus OEM&ODM pajėgumų galima.

Specifikacijos

  • Kategorijos: riebalų šalinimas
  • raumenų stimulatation: 6500W
  • Dažnis: 5-200H2
  • Teorija: HIEMT
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • sėdmenų pakėlimas: emszero neo
  • Veikimo Sistema: Elektromagnetinis
  • Naudojimas: Raumenų Mokymo
  • Žvakės Tipas: AS, ES, JAV, KN, JP, Kita
  • Sertifikavimo: ce, EMS, LPD
  • Prekės Pavadinimas: emsslim neo
  • Tipas: lieknėjimo mašina
  • Maitinimo Tipas: Elektrinis
  • Produkto pavadinimas: emszero
  • Naudoti: ĮSTAIGA
  • Išvaizda: DLS-EMSLIM
  • kūno skulpturālā: emszero mašina
  • Odos tighting: ems raumenų stimuliatorius
  • Paslauga: ODM/OEM/Skirta interneto paslaugos
  • Tipo sportas: Raumenų Relexation
  • Garantija: 1 metų/12 mėnesių
  • Elemento Tipas: Epiliatorius
  • Dydis: 110/220V 50/60Hz
  • Prašymas: Pagrindinis Puslapis/Komercinės
  • Funkcija: kūno skulpturālā lieknėjimą
  • Išėjimo intensyvumas: 15 Tesla

Komentarai

  1. / Klientas - 2023-08-03

    Galingas ir efektyvus. Pristatymo laikas buvo labai trumpas, ir aptarnavimas buvo labai kantrūs, atsakyti į visus mano klausimus.

  2. / Klientas - 2023-09-11

    Jis davė daug vertės savo fitneso centras. Tai yra puikus naujoviškas prietaisas, kuris pritraukė daug narių. Mūsų klientai tikrai patinka, nes ji gali padėti jiems stiprinti savo raumenis, formuoti jų kūnus, ir poveikis yra reikšmingas.

  3. / Klientas - 2023-04-21

    Pristatymo Jungtinėse valstijose buvo greitai, atsižvelgiant tik per savaitę. Vos tik aš gavau mašiną, aš turėjau mano seni klientai ateina ir patirtis, ir jie visi buvo labai patenkinti.

  4. / Klientas - 2023-07-22

    Pristatymas greitas ir greitis yra nuostabi.EMSZERO suteikia veiksmingą raumenų mokymo. Po to, naudojant EPS mašina mokymo, pajutau, kad mano raumenys buvo gerai suaktyvintas ir pasinaudojo.Aš taip energingai skatinti jį į mano parduotuvę

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Ritinio Šoninis Šepetys Tefal "internet Explorer" Serie 60 RG7447 RG7455 Valymo Robotas Dulkių siurblys Priedai Atsarginės Dalys Home
€29.52 €13.87

(savybės: *visiškai naujas ir aukštos kokybės *iš aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti *dulkių siurbliu pakeisti filtro dalys *jis sukuria dideliu greičiu besisukantis oro srautas pašalinti daleles iš oro.pašalina iki 99.97%)

Atrodo taip pat
Nešiojamieji Elektriniai Ryžių Viryklė 0.8 L Daugiafunkcinis Buitinė Virtuvės Technika Non-stick Linijinės Elektrinės Viryklės, 1-2 Asmenys
€75.21 €58.66

(produkto parametrai: pavadinimas: mini ryžių viryklė talpa: 0.8 l įtampa: 220v/50hz galia: 250w gaminio dydis: 178*200*198mm savybės: ●12h rezervavimo, 0.8 l talpos ryžių viryklė, tinka 1-2 žmonės, gali gaminti 2 dubenėlius)

Atrodo taip pat
12X Dulkių siurblys objektyvų žiedą Diržas Kirby Visos Kartos G3 G4 G5 G6 Juoda Pakeitimo Dulkių siurblio Diržas
€2.12 €1.37

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! tinka)

Atrodo taip pat
Dulkių siurblys, Filtras, Rowenta Silence Force Cikloninis 4AAAA RO7647EA RO7663EA RO7676EA RO7681EA Priedai
€4.22 €2.95

(savybės: * 100% brand new ir aukštos kokybės * pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni * labai suderinta su pradinio įrenginio * lengva įdiegti, patikimas naudoti * lengva pašalinti ir pakeisti, kaip dalis kasdienė priežiūra *)

Atrodo taip pat
Dydis 36-45 Lengvas Mens Krepšinio Bateliai Berniukams, Kvėpuojantis neslidus Bėgimo Sportbačiai dilimui Sporto Sportbačiai Moterys
€50.42 €26.22

(modname=ckeditor laivas 24 valandos sveiki atvykę į mūsų parduotuvę! jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su pardavėju! kindest ir svarbi pastaba: pėdos ilgis yra ne vidpadžio ilgis. pėdos ilgis yra ne padas ilgio. kojų)

Atrodo taip pat
5 Poros/Daug Vaikų Medvilnės Kojinės Berniukas Mergaitė Kūdikių Rudenį, Pavasarį Skersaruožių Tampri Vaikams Kojinės Minkštas Mielas Animacinių filmų Kojinės 0-9T
€0.39 €0.16

(5 poros berniukų, mergaičių, kūdikių vasarą cartoon medvilnės tinklelio orui vidurinis vamzdis kojinės techniniai duomenys: pagamintas aukščiausios kokybės medvilnės medžiaga, akių kojinių dizaino, minkštas, kvėpuojantis ir prakaitą sugeriančia.animacinių filmų modelio)

Atrodo taip pat
Naujas Ekranas Pakeisti B140XTN03.6 HD 1366x768 LCD LED Ekranas Matrica
€12.81 €12.17

(386 produkto aprašymas: 1. 100% visiškai naujas, su apsaugine plėvele, saugaus pakavimo, patikrintas prieš pristatymas, 100% veikia gerai, siuntimas 1-2 dienos. grąžinimo&grąžinimo politika, mes grąžinsime jums, jei ekranas buvo pažeistas transportavimo metu.mes)

Atrodo taip pat
Atrodo taip pat
Korėjos Chic Pavasario Vasaros Suknelė Kontrasto Spalvų Netikrą Dviejų dalių Zip-Iki Juosmens ilgomis Rankovėmis Suknelė Moterims Mados Marškinėliai, Suknelės
€4.08 €4.04

(dydis informacija dydis(cm) krūtinė juosmens ilgio rankovės pastaba 1. prašome lyginti šiuos išsamiai dydžių tavo, prieš jums pirkti. 2. spalva gaminys gali šiek tiek skirtis, nes kiekvieno kompiuterio monitorius rodo spalva šiek tiek kitaip. 3.)

Atrodo taip pat
2023 Baby Girl Susiėmę Suknelės Atsitiktinis 100% Medvilnės Derliaus Suknelė Vasaros Patogus, Mielas Vaikai Paplūdimio Drabužiai
€4.35

(dydis: etiketės dydis 90, amžiaus 12-24 mėnesius, aukštis 77-89 cm, etiketės dydis 100, amžius 2-3 metai, ūgis 89-98 cm, etiketės dydis 110, amžiaus, 3-4 metų, ūgis 98-105 cm, etiketės dydis 120, amžius 4-5 metų, ūgis 105-113 cm, etiketės)

Atrodo taip pat
Universalus Žiemos Automobilio Priekinės Ir Galinės Sėdynės Pagalvėlės Tinka Audi A3 A4A5 A6 A7A8LQ2 Q5 Q7 Q8 E-tron Pliušinis Išlaikyti Šiltas Apsiaustas Raštas
€6.07 €3.52

(produkto duk: 1. šis produktas yra universalus, tinka mano modeliui? šios sėdynės padengti tinka 98% transporto priemonių modelių.jei jūs vis dar nerimauja, kad ji nėra tinkama, galite siųsti savo modelį ir metus, kad į klientų aptarnavimo skyrių, siekiant padėti)

Atrodo taip pat
Odinis Dirželis "Google" Pixel Žiūrėti Juostų Jokio Skirtumo Linijos Correa Apyrankę Pikselių Pakeitimo 2022 Apyrankė Accessoriess
€2.85 €1.42

(odinis dirželis google pixel žiūrėti juostų jokio skirtumo linijos correa apyrankę pikselių pakeitimo 2022 apyrankė accessoriess pakuotė 1 x žiūrėti juosta(ne žiūrėti))

Atrodo taip pat
Naujas 3TNV88 Alyvos Siurblys Yanmar Ekskavatorius-Krautuvas Mašinos Variklį.
€16.51

(naujas 3tnv88 alyvos siurblys yanmar ekskavatorius-krautuvas mašinos variklį.produkto aprašymas: tinka: yanmar 3tnv88 variklio elementą sudaro: 1 vnt tepalo siurblys)

Atrodo taip pat
Pripūtimo antgalis žiedas BV45 53039880210 Turbo VNT už " Nissan Pathfinder, Navara 2.5 DI 140Kw 190HP YD25DDTi 2010
€9.60 €9.12

(pripūtimo antgalis žiedas bv45 53039880210 turbo vnt už nissan pathfinder, navara 2.5 di 140kw 190hp yd25ddti 2010 modelis: bv45 turbo det. 53039880337, 53039880210, 53039700337, 53039700210 turbo oem no. 14411-5x01b, 14411-5x01a naudojimas: turbo)

Atrodo taip pat
Dirvožemio Temperatūros Ir Drėgmės Jutiklis, Detektorius, Laidinis Analogas Drėgmės 0-100% RH Išėjimo DC 0-5V
€9.60

(produkto aprašymas maitinimo įtampa:dc 12v signalo išėjimo tipas:0-5v dirvožemio drėgmės matavimo plotas:zondas centras, skersmuo 7cm, aukštis 7cm cilindras dirvožemio temperatūros matavimo diapazonas:-40~80℃ apsaugos klasė:ip68 įrengimas:visi)

Atrodo taip pat
BMW 3 Serijos E90 2005 M. 2006 m. 2007 m. 2008 M. 2009 M. 2010 M. 2011 m. 2012 Anglies Pluošto Tekstūra Automobilio Salono Galinės Skaitymo Šviesos Dangčio Apdaila
€2.88 €1.69

(specifikacijos būklė : 100% naujas medžiaga : abs spalva : si l ver / anglies pluošto tekstūra pakuotė : 1pcs įmontuoti : bmw 3 serija e90 05-12 aprašymas savybės: -ateikite su klijais, lengva įdiegti ir puikiai. -anti-scratch)

Atrodo taip pat
10*10cm pjovimas Lazeriu Vieta Korteles Tuščiaviduriai Meilė Širdies Vestuvių Stalo Dekoracija Priėmimo Popieriaus Stand-up Pavadinimas Kortelę už Verslo Susitikimą
€11.57 €7.98

(10*10cm pjovimas lazeriu vieta korteles tuščiaviduriai meilė širdies vestuvių stalo dekoracija priėmimo popieriaus stand-up pavadinimas kortelę už verslo susitikimą medžiaga: kartonas spalva: kaip parodyta paveikslėlyje atidaryti dydis: 10*10 cm; (1 colis=2,54)

Atrodo taip pat