Kaina €0.63 €0.91

Pilnas aprašymas

Burlenčių Kameros stovas Bazė su D Žiedas PVC Stabili Burlenčių Kamera Bazės Savininkas Stovėti Fiksuotas Laikiklis Lauko Sporto

Savybės: 1. PVC MEDŽIAGA: Burlenčių kameros stovas pagrindą sudaro aukščiausios kokybės PVC medžiagos, dėvėti, atsparus ir atsparus įbrėžimams, išskirtinį meistriškumą ir ilgaamžiškumą.

2. PLATUS TAIKYMAS: Burlenčių fotoaparato pagrindo idealiai tinka burlenčių, baidarių, valčių denio, vandens sportas, alpinizmas ir kitų sporto šakų.

3. NEŠIOJAMIEJI: Burlenčių kameros stovas yra mažas dydis ir šviesos svorio, kompaktiškas ir nešiojamas, puikiai mums nešiotis ir sutaupyti vietos.

4. STABILI: Burlenčių kamera fiksuotojo bazė suteikia stabilios montavimo ir lankstus patikslinimas, vaizdo kameros, fiksuoto tvirtai, nėra lengva patekti, stabilus ir patvarus.

5. TAIKOMA OBJEKTŲ: Burlenčių fotoaparato pagrindo laikiklis puikiai tinka banglenčių mėgėjai, gali fiksuoti savo tauriųjų momentus, gali būti teikiama kaip dovana jiems.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Burlenčių Kameros Stovas Bazės

Gaminio Medžiaga: PVC

Produkto Skersmuo: Apytiksl. 11cm/4.3

D Žiedo Skersmuo: Apytiksl. 3.8 cm/1,5

Sriegio skersmuo: 8mm

Paketų Sąrašo: 1 x Burlenčių Kameros stovas Bazės

Pastaba: Visi duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir yra tam tikrų klaidų matavimo rezultatus.

Apie mokėjimą:

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami Maretravel.lt yra tvarkomi Alipay.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Maretravel.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lauko Veikla: Naršymas
  • Modelio Numeris: Burlenčių Kameros Stovas Bazės
  • Prekės Pavadinimas: VBESTLIFE
  • Taikoma Žmonių: Unisex

Komentarai

  1. / Klientas - 2023-08-15

    Užsakomas 4 Vnt siuntimas 1, nerekomenduojame

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Nemokamas Pristatymas.A447MNQ
€0.70

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje jūs galite tiesiogiai mokėjimo!suorganizuoti pristatymą!1-3 dienų mes turime daug bendrovės rūšių prekių parduotuvėje), ir, dar svarbiau, jums bus gauti aukštos kokybės, mažiausia kaina ir greitas pristatymas.aš esu laukia jūsų!!!jei perkate)

Atrodo taip pat
Motociklų Sporto Automobilio Duslintuvo Uodega Skyrių Dujų Išmetimo Duslintuvo Pratęstas Atnaujintas Duslintuvo Išmetimo Sistemos, Auto Dalys
€3.19 €1.92

(motociklų sporto automobilio duslintuvo uodega skyrių dujų išmetimo duslintuvo pratęstas atnaujintas duslintuvo išmetimo sistemos, auto dalys paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. pastabos: rekomenduojama,)

Atrodo taip pat
2023 Merginos 2vnt Nustatyti Liemenė+Kelnės Vasaros Mados Mergaičių Kostiumai Vaikams Drabužių 2-8 Metų
€11.53

(: pastaba: prašome susisiekti su mumis patikrinti, ar prekės yra sandėlyje dabar, prieš užsakant 1 lot =5sets =90/100/110/120/130/140 pasirinkti dydį)

Atrodo taip pat
FOCUSNORM Naujagimiui Mergaitės Berniukai Jumpsuits Lankelis 2vnt Animacinių filmų Gyvūnų Spausdinti Rankovių Elastinga Kutas Rompers 0-24M
€0.85 €0.67

(dydis(cm) techniniai duomenys: medžiaga: medvilnės mišinys sezonas: vasaros proga: laisvalaikio drabužiai pastaba: gali būti 1-2 cm nuokrypis įvairių dydžių, vietas ir ruožas audiniai. dydžių lentelė yra tik informacinio; gali)

Atrodo taip pat
Kalėdų - Naujųjų Metų Pranešimą Mielas Undinė. Dirbtiniais Kailiais Sherpa Pliušinis Sherpa Mesti Antklodę
€28.51 €19.96

(prekės pavadinimas: mesti antklodę medžiaga: 100% poliesterio pluoštas stilius: individualų dydis: 50x40 cm 60x50 cm 80x60 cm pakuotė : 1pc antklodė sezonas: pavasaris, vasara, ruduo, žiema projekto aprašymas: full-plotis)

Atrodo taip pat
Ilgalaikio veleno varžtą lazdele Žingsninis variklis stūmiklio Žingsninis variklis Micro teleskopinis Žingsninis variklis elektrinis cilindras Elektros stūmiklio
€18.60 €17.67

(mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi, aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!ir sveiki atvykę į pridėti mano whatsapp (+86 17373604018) a-20 įstaiga švino 4mm insulto 50.8 mm per)

Atrodo taip pat
Gyvenamasis Kambarys Sofos Pusėje Stalo Balkonas Šiaurės Paprastas Kavos Namų Mažame Bute Spalva Designe Mažas Apvalus Stalas
€8.48 €4.24

(komplektą sudaro: 1 vnt lentelės produktas bus modernizuotos, nuolat, išvaizda ir spalvos gali būti keičiamos, prašome don ' t mind.ir imtis svarstyti prieš vietoje jo užsakymą, jei turite prašymą spalva ar išvaizda.)

Atrodo taip pat
300pcs Informavimo Mėlynasis Kaspinas Simbolizuoja Viltį, Drąsą, Stiprumo Paramos Juoda Guma Rankogaliai Silikoninės Apyrankės
€24.49

(300pcs informavimo mėlynasis kaspinas simbolizuoja viltį, drąsą, stiprumo paramos juoda guma rankogaliai silikoninės apyrankės)

Atrodo taip pat
CJMCU-98306 MAX98306 Jutiklis Stereo D Klasės Stiprintuvas Breakout Valdybos AB Klasės Garso 3.7 M
€0.39 €0.36

(cjmcu-98306 max98306 jutiklis stereo d klasės stiprintuvas breakout valdybos ab klasės garso 3.7 m aprašymai: elemento tipas : stereo d klasės stiprintuvas jutiklis modelis : cjmcu-98306 max98306 max išėjimas: 5v 3.7 m @ 30hm 3w @40hm 1,7 w @ 80hm vdd: 2.6-5.5 v įgyti : 6db numatytasis)

Atrodo taip pat
Lauktuvės rinkinys GSXR600 750 GSXR 600 GSX-R750 K11 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Purvasargiai nustatyti raudona juoda
€469.19

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!!! dovana 1:1 vienetas nemokamai priekinio stiklo(numatytasis rūkyti juoda) dovana 2:1 laisvas šilumos ekranas dovanų 3:1 vnt nemokamai tank pad(numatytasis anglies spalva) dovanų 4:1 set nemokamai profesinės lauktuvės)

Atrodo taip pat