Kaina €3.04

Pilnas aprašymas

Ilgai Aikštėje Metalo aparatūros prekės aksesuarai individualų Logotipas lentele Žymeklį krepšys

Produkto Informacija

Kiekis: Individualų (50 vnt arba 100 vnt ) arba Tuščią (50 vnt.).

Dydis: #2855 , 30x30 mm , #5286 , 2,5 x 2,5 cm .

Kitų daiktų , prašome susisiekti su mumis čia .ačiū !

Spalva: Nickle/Sidabro ,Aukso Ir Gunmetal .

Daugiau prekės pasirinkimus :

Mes galime padėti pirkėjui ar lazerio logotipą, jeigu pirkėjas pateikia Metalo Logotipas, jei ai.failo arba Pdf .failo !

Mes padarėme kai kurių logotipus, kaip toliau pavyzdys :

Mokėjimo ir Shippment

1. Mes priimame mokėjimo Laikotarpio sąlyginio Deponavimo/Alipay,taip Pat Paypal ir T/T.

2. Pirkėjas privalo palikti teisingą pristatymo adresą, vardą, pavardę ir teisingą telefono numerį.Sklypas grįžo sukelia klaidingą adresą, neišsami gavėjo pavadinimas ir pirkėjas ne pasiimti kad pirkėjas yra pats atsakingas, ir pašto išlaidų nebus grąžinami.Nemokamas pristatymas nereiškia, kad nėra pašto išlaidas, pašto išlaidas dar exsits.Jei nemokamas pristatymas, kad grįžo, nes negerai laivybos informacijos, pirkėjas turėtų būti atsakinga už pašto pardavėjas moka.Pašto išlaidas, bus imamas remiantis važtaraštį ir bus sumažinta grąžinamoji suma.

3.Mes atsiųsime elementus artimiausiu metu, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų Tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra inpected.prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,finansų maklerio mokesčiai,muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Visos kainos rodomas mūsų parduotuvėje neįtraukti mokesčiai, pirkėjas yra atsakingas už visas papildomas išlaidas (jeigu tokių yra).Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Laivybos sąlygos: 1.Prašome įsitikinkite, kad turite rašė pilnas vardas, pavardė / tikslus adresas / teisingą pašto kodą ir telefono nr.jei jums reikia pakeisti siuntimo informacija,pls pasakykite mums kaip įmanoma greičiau. 2. Mes bus išsiųstas elementus per 2-5 dienas (darbo dienas , o Ne poilsio sezono), kai mokėjimo yra patvirtinta platforma. 3. Siunta, kurią Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekės paprastai 15-35 darbo dienomis (Skirtingose šalyse gali būti skirtingi Atvykimo laikas) Jei jums reikia elementą, skubiai ,prašome susisiekti su mumis express pristatymas .Mes apskaičiuosime express laivybos išlaidų už jus . 4. Kai gausite prekes galite užsisakyti ,per 24 valandas , prašome ją atidžiai patikrinti .Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, jei turite kokių nors problemų. 5.Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas ,prašome susisiekti su mumis, be abejo .Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės.Grįžta & Grąžinti, Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktą,galite paprašyti, grąžinimo ar grąžintų per 7days gavęs elementus.Bet prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčą prieš mus,mes labai džiaugiamės, kad išspręsti visus jūsų klausimus .visi elementai turi būti grąžintas į pradines sąlygas,arba mes atsisako grąžinti pinigus.pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas.Atsiliepimų & Po pardavimo tarnyba 1.Jei esate patenkinti mūsų produktais ar paslaugomis,prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis. 2.Jei nesate patenkintas su jais,tiesiog susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti.Pasitiki mumis,mes stengiamės išspręsti problemas už jus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų.

Specifikacijos

  • Dydis: 40 x 21mm
  • Svoris: 10 g
  • Modelio Numeris: H2692
  • Tipas: tegus
  • Spalva: Daugelis Pasirinkimas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • CN: Kinija
  • Medžiaga: Metalo
  • Prekės Pavadinimas: Rongxiao

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Pagimdė Valymo Šepetėlių Rinkinį, Vielos Pagimdė Teptukų Rinkinys Iš Nerūdijančio Plieno Valymo Šepetys, Elektrinis Grąžtas Poveikis Vairuotojo 24 Vienetų
€3.82 €2.75

(jūs gausite 24 nerūdijančio plieno pagimdė šepetėliai, 6 skirtingų dydžių vytos poros nerūdijančio plieno pagimdė šepetėliai, 4 cm ilgio.galima 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 17mm ir 19mm skersmens.kiekvienas šepetys turi 1/4inch hex karka montuoti ant bet, elektrinis grąžtas arba mirti)

Atrodo taip pat
Kuro Siurbliai Perkins ULPK0038 4226937M91 4132A016 4132A015 2674A0203 ULPK0039 Kuro Siurblys Asamblėja
€10.83 €6.93

(naujas aukštos kokybės produktus. lengva įdiegti ir patvarus naudoti. puikus kokybės ir labai įmontuoti. teisingai jungtis nereikia jokių pjaustymo arba sandūrų. suteikti daugiau ir daugiau sophisiticated ieškoti savo automobilį tipas:kuro siurbliai parengiamojo)

Atrodo taip pat
Nemokamas Pristatymas.A447MNQ
€0.70

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje jūs galite tiesiogiai mokėjimo!suorganizuoti pristatymą!1-3 dienų mes turime daug bendrovės rūšių prekių parduotuvėje), ir, dar svarbiau, jums bus gauti aukštos kokybės, mažiausia kaina ir greitas pristatymas.aš esu laukia jūsų!!!jei perkate)

Atrodo taip pat
Naujas Ekranas Pakeisti B140XTN03.6 HD 1366x768 LCD LED Ekranas Matrica
€12.81 €12.17

(386 produkto aprašymas: 1. 100% visiškai naujas, su apsaugine plėvele, saugaus pakavimo, patikrintas prieš pristatymas, 100% veikia gerai, siuntimas 1-2 dienos. grąžinimo&grąžinimo politika, mes grąžinsime jums, jei ekranas buvo pažeistas transportavimo metu.mes)

Atrodo taip pat
Juodas Aliuminio Kupolas Apvalios Galvos Pop Atidaryti Tuščiaviduriai Traukti Aklai Kniedės Apdailos Nagų Rebite Varžtas su Lašintuvu Savarankiškai prijungti Kniedės GB12618
€0.16 €0.14

(juodas aliuminio kupolas apvalios galvos pop atidaryti tuščiaviduriai traukti aklai kniedės apdailos nagų rebite varžtas su lašintuvu savarankiškai prijungti kniedės medžiaga: aliuminio paviršiaus apdorojimas: neapdoroti internationl standartas:gb/t12618 pakuotė:plastiko)

Atrodo taip pat
1~10VNT Net Akių Remonto Juosta Lango Durų Ekrane Pleistras Remonto Rinkinys Apima Namų Tekstilės Akių Lango Skylę Repaire Juosta
€3.12 €2.18

(1~10vnt net akių remonto juosta lango durų ekrane pleistras remonto rinkinys apima namų tekstilės akių lango skylę repaire juosta aprašymas: ypatybė: 3 sluoksnių struktūra. itin stipriais klijais & sticky naudoti bet ekrano paviršiaus. fix skyles)

Atrodo taip pat
Uglyless, Pavyzdžiui, Sviesto Aikštėje Brangakmenių Gintaro Žiedai Moterims, Natūralus Vištienos Aliejus, bičių Vaškas, Žiedai, 925 Sidabro, Brangakmenių, Aukso Papuošalai
€8.76 €4.90

(dydis informacija (rankinis matavimas: klaidos yra normalus) gamtos brangakmenių,kad jis turės kai kurių gamtinių trūkumų ir spalvų skirtumas.tikimės, kad u gali suprasti! grynasis svoris: apie 4g žiedas veidas: apie 14x16mm akmuo: apie 12x12mm įtrauktų)

Atrodo taip pat
Violetinė Gėlių Spausdinti 2VNT Moterų Pajama Komplektai vidutinio Amžiaus Prarasti naktiniai drabužiai L-4XL Vasaros Naują Atsitiktinis Namų Drabužių Mama Sleepwear
€3.44 €1.89

([xlmodel]-[custom]-[55040] [xlmodel]-[custom]-[55040] [xlmodel]-[custom]-[55040] sveiki, draugai.sveiki atvykę į mano parduotuvę sandėlyje greitas pristatymas!! mes paramos lašas laivybos/didmeninė , kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti)

Atrodo taip pat
ZHOUTAYLOR Striukė Moterims Office Lady Stovėti Apykaklės Mados Kailis Femme Visą Rankovės Prarasti Pavasario Naujasis prancūzijos Stiliaus Saldus Viršūnių Moteris
€6.26

(s peties:cm krūtinė:cm ilgis:cm rankovės:cm m peties:cm krūtinė:cm ilgis:cm rankovės:cm l peties:cm krūtinė:cm ilgis:cm rankovės:cm xl peties:cm krūtinė:cm ilgis:cm rankovės:cm pastaba:( 1 colis = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 colių ) pastaba: matavimas rankų)

Atrodo taip pat
Minkštas Ultra-plonas Odos Watchbands kaip 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm Žiūrėti Universalus Dirželis Moterys Vyrai Ruda Juoda Mėlyna Žiūrėti Diržo Juostos
€0.64 €0.07

(prekės specifiką: dydis:kaip 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm sagtis spalva: sidabrinė watchband ilgis: apie 120mm+70mm paketą sudaro:1 x dirželis žiūrėti + dovana (1 vnt įrankis ir 2 vnt pavasario barai))

Atrodo taip pat
Viduje Durų Rankena Priekyje gale Palikta Teisė Nustatyti Honda Accord CB7 1990-1994 Automobilių Stilius
€3.04 €1.52

(tiesioginis pakaitalas! lengva įdiegti ir patvarus naudoti. labai geros kokybės ir puikiai tinka. teisingai jungtis be pjaustymo arba sandūrų. griežti kokybės kontrolės standartai, sukurti ir išbandyti. įmontuoti: honda accord cb7 1990-1994 tipas:)

Atrodo taip pat