Kaina €27.25 €36.34

Pilnas aprašymas

Pastaba:Visų dydžių imtis ranka.Matavimo bus nuo 1 iki 3cm skirtumas skirtingų būdu.

Pristatymo Laikas: 3~20 dienų

Pagal užsakymą Pagaminti Dydį Prašome Pasirinkti, kokio Dydžio ir Palikti Pranešimą iš Jūsų Šiuos Matavimus :

Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, atliekami profesionalus su savo pagal nešioti ant prieš perkant anygown.

Pvz:Dydis: įrenginio( cm arba coliais)

1.Pilna Krūtinė = ___ coliai(cm)

2.Juosmens = ___ coliai(cm)

3.Klubų = ___ coliai (cm)

4.peties iki juosmens = ___ coliai (cm)

5.shoulde ant grindų su bateliai ___ coliai (cm)

Jums gali tekti imtis šių measurments į mane, jei jūsų suknelė su dirželiais arba su rankovėmis ar jums reikia striukė, kad atitiktų jūsų suknelė.

6.Petys į petį = ___ coliai (cm)

7.armseye = ___ coliai (cm)

8.rankos ilgis = ___ coliai (cm)

9.biecp = ___ coliai (cm)

siųsti measurments man kaip tik jums užbaigti mokėjimo.

Puikus montavimo suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami made-to-measure suknelė Maretravel.lt mes primygtinai rekomenduojame ieškant profesinė vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.Čia parodysime, kuris matavimai būtini ir kaip tinkamai juos.Įspėjimas: matavimo save namuose yra sunkiau, nei jūs manote!Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada turi savo matavimus pagal proffesional vietos siuvėja.

Pristatymas

a.Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant, P. O. Dėžės ir karinės adresai (goa, FPO) negali būti pristatytas.

b.Jei jūs iš Brazilija ar Rusija , prašome palikti savo vardą ir pavardę. (pagal pakoreguotą pašto politika Rusija ir Brazilija, gavėjo pavadinimas turi būti pilnas vardas.)

c.Apie Mokesčių, Muitų, yra už mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti, apie tai ir nebus apmokestinamos mokesčiais mokestis.Jūs leiskite mums žinoti, teisę pareikšti kainą už savo sklypo.

Grįžti & Grąžinti

a.Jei mes išsiųsti negerai stiliaus ar kitokios spalvos, mes galime grąžinti jums pinigų ar reship.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

b.Jei nesate 100% patenkintas kokybės pirkinį Lakshmigown, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą bent per 7 dienas nuo pateikimo data.Mes taip pat gali pritarti jūsų grąža.

c.Jei prekės yra pažeista tranzitu, prašome visus dokumentus ir pakuočių ir susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo ir grąžinimo instrukcijos.

Pastaba

a.Nuotraukos dėl fotografijos būklės galbūt turi chromatines aberacijas, jei nesate tikri, apie spalvas, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.

b.Jei jums padaryti suknelė žymeklį skaldyti negalima grąžinti arba pakeisti

Specifikacijos

  • Vestuvinė Suknelė Audinys: Satino Suroje
  • Chalatas De Mariee: Vestidos de Nova
  • vestuvinė suknelė: balta suknelė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rankovės Stilius: Rankovių
  • vestuvinė suknelė, boho: vestido de noiva sereia
  • Atgal Dizainu: Backless
  • Prekės Pavadinimas: lakshmigown
  • CN: Jiangsu
  • Elemento Tipas: Vestuvių Suknelės
  • Talėja: Fiziniai Veiksniai
  • Nėščioms Moterims,: Taip
  • Built-in Liemenėlė: Taip
  • Iškirpte: STEBĖJIMO
  • Mados Elementas: derliaus
  • Traukinys: Valymo/ Šepetys Traukinys
  • Specialių Skubėti, Kad Custom: Tiesiog man pranešimą
  • vestuvinė suknelė plius dydis: trouwjurk
  • Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
  • abito da sposa: vestuvių suknelės
  • Boho Vestuvinė Suknelė: vestido de casamento
  • Apdaila: Klostyti
  • chalatas de soiree courte: suknelė princesė balta
  • Siluetas: Mermaid/Trimitas
  • Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
  • Tikrasis Vaizdai: Taip
  • Stilius: Klasikinis

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Seksualus Vieną Petį Nėrinių Undinė Vestuvių Suknelės, Elegantiškas, Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Pagal Užsakymą Pagaminti Iliuzija Suknelė Vestido De Novia
€49.46 €43.03

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvę 1. dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos , taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį, prašome pagal dydį nuotrauką, nes dydis gali būti skirtingas į savo šalį. 2. jei norite, kad priemonė suknelė , palikite mums žinutę apie savo)

Atrodo taip pat
Atrodo taip pat
Bijūnų Žiedų Dažai, Tapyba Užuolaidų svetainė, Miegamasis, Studijų Dekoro Užuolaidų Šiuolaikinės Virtuvės Užuolaidos
€4.58 €2.75

(10376778426364993 prašome pasirinkti tinkamą dydį užsakymą, ačiū! produkto aprašymas lygus, minkštas, lengvai valomas medžiaga: poliesteris spalva: kaip parodyta nuotraukose aukščiau pastaba: spalvos yra šiek tiek skirtis dėl skirtingų)

Atrodo taip pat
Juoda Cirkonio Vyrų Rudenį Naujų Legging Slim Fit Mados Korėjos Aukštos Kokybės Liūto Galva Karšto Gręžimo Spausdinti Modelio Džinsai
€64.96 €6.50

(prekė yra azijos dydžio, skirtingų tavo,, pls patikrinkite ziajać juosmens. 1. pls leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo priemonė. 2. spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekraną ir šviesos poveikio. 3. jei nesate tikri dėl dydžio, pls)

Atrodo taip pat
Naujas Gėlių Spausdinti Medvilnės Skalbiniai Henley Marškinėliai Vyrams 2023 Prekės Pusė Kišenė Apykaklės Havajų Marškinėliai Vyrams, Atsitiktinis Atostogų Atostogų Marškinėliai
€1.44 €0.72

(aprašymas 1.medžiaga:medvilnė,poliesteris 2.mūsų trumpomis rankovėmis havajų mygtuką žemyn marškiniai bus aplink savo gėlių, vasaros atrodo off gražiai pabrėžia jūsų šviežia stilius. 3.daug spalvų, su sąlyga, tinka visų amžiaus grupių dėvėti.geras)

Atrodo taip pat
Violetinė Gėlių Spausdinti 2VNT Moterų Pajama Komplektai vidutinio Amžiaus Prarasti naktiniai drabužiai L-4XL Vasaros Naują Atsitiktinis Namų Drabužių Mama Sleepwear
€3.44 €1.89

([xlmodel]-[custom]-[55040] [xlmodel]-[custom]-[55040] [xlmodel]-[custom]-[55040] sveiki, draugai.sveiki atvykę į mano parduotuvę sandėlyje greitas pristatymas!! mes paramos lašas laivybos/didmeninė , kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti)

Atrodo taip pat
Galios transformatoriaus už Gameboy ADVANCE GBA GBASP MAA-001
€3.20

([xlmodel]-[custom]-[8888] galios transformatoriaus už gameboy gba gbasp maa-001 [xlmodel]-[foto]-[0000])

Atrodo taip pat
20x Laikiklis Bamperio Įrašą Tvirtinimo detalės Viršutinės Galinės Audi A4/S4 B6 B7Q5 R8 Už Eos CC MK5 6Q0868243 / 6Q0 868 243
€0.62 €0.53

(laikiklis bamperio įrašą tvirtinimo detalės viršutinės galinės audi a4/s4 b6 b7q5 r8 6q0868243 / 6q0 868 243)

Atrodo taip pat
Ekologiškų Namų Viskio Ledo Ritulio Artefaktas Daugkartinio naudojimo Plastikiniai talpinimo Maisto Klasės PP Pelėsių, Virtuvė, Baras Priedai, Nauja
€0.94 €0.47

(100% brand new ir aukštos kokybės!medžiaga: pp dydis: 21x21x3cm spalva:kaip parodyta paveikslėlyje tipas:ledų įrankiai savybės: sveikas, saugus ir lengvai krintančio ledo.su tinklų projektavimo, ji gali patenkinti kasdienius namų ūkio poreikius.užpildykite ledo lovelio su vandeniu)

Atrodo taip pat
Dual USB Įkrovimo Lizdas su 1,5 m Kabeliu 5V 1A Daugiafunkcinė už Telefoną, Tabletės Fotoaparatas
€1.18 €0.64

(dual usb įkrovimo lizdas su 1,5 m kabeliu 5v 1a daugiafunkcinė už telefoną, tabletės fotoaparatas savybės: 1. universalus: su 2 usb įkrovimo, suderinama su visų markių mobiliųjų telefonų, fotoaparatai, planšetinį kompiuterį, ausinės, centrinis bankas, usb ventiliatorius,)

Atrodo taip pat
"Android" 10 4+64G Honda Odyssey 2015 + Navigtion Car DVD Player Auto Radijo Multimedijos Galvos Vienetas Tesla Ekranas
€101.37 €35.48

(honda odyssey 2015+ px6 serija: tesla stiliaus didelis ekranas, 4k skiriamoji geba paramos carplay, bluetooth 5.0, hainaut hd atbulinės eigos įvestis, hdmi vaizdo išvesties ir pan.grynas android 10 operacinė sistema, 4 gb ram, gali būti suderinamos su google vaizdo formatas:)

Atrodo taip pat
Heiuwain Minkšta Antklodė Kalėdinė Dekoracija Sofa Patogi Šilta Lova Flanelė Mesti Antklodės Tinka Berniukas mergaičių Paauglių 50x40
€9.66 €2.90

(prekės pavadinimas: antklodė medžiagų: koralų vilnos svoris: 0.4-1.0 kg, dydis: 100cmx120cm,120cmx150cm,150cmx200cm komplektą sudaro: 1pc antklodė lengva priežiūra : skalbimo mašinai, šalta, būgniniai sausas, ant mažos ugnies, vengti tiesioginio karščio, nenaudoti)

Atrodo taip pat