Kaina €1.94 €3.88

Pilnas aprašymas

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės

Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, ,,, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

Gamintojas:JBL

Dalies Numeris: GSP872693 01

Suderinama su: Už JBL Apversti 4, Flip 4 Specialusis Leidimas

Baterijos talpa: 4000mAh

Ribinė įtampa: 3.7 V

Baterija Kilmės Šalis: Kinija

Kas yra sklype?

1* baterija

1* Įrankių Rinkiniai

1*Klijų Lipdukas

Svarbu:

1 Mes siūlome originalų kokybės ir 1 metų garantija, Jei nesate patenkintas nepalikite neigiamų atsiliepimų iš keršto už sugedusį produktą ar kažką, kad jums buvo ne tikėjomės.Pls susisiekti su mumis !!Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

2 Didmeninės pardavėjas yra vertinama labai palankiai.Jei užsakysite mišrių modelių , Pls susisiekti su mumis į priekį.Kaina bus daugiau pagrįstų!

Jeigu tu negali skaityti anglų kalba, prašome įvesti mūsų parduotuvėje, pasirinkite savo šalį kalba.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

> Baterijos turi būti visiškai įkrauti prieš pradedant naudoti.

> Laikiną trumpas talpos, naujas akumuliatorius bus rezultatas nebus naudojamas ilgą laiką, tai yra normalu, bendras pajėgumas bus atkurta per naudojami 3-5 kartus.

> Naują bateriją, Kai pirmą kartą gauti akumuliatorius, naudokite jį, už 5 val., pirmąsias tris kartus, jį naudoti iš naujo, tada jis tik turi imti apie 5 valandų normaliomis sąlygomis.

> Nenaudokite prastesnės įkroviklis įkrauti ši baterija atveju sugadinta baterija.

> Negalima ardyti ar keisti struktūrą baterija.

> Nedėkite baterijos įkroviklis per ilgai.

> Saugokite akumuliatorių nuo drėgmės ir vandens, padaryti ne įdėti ją į aukštos temperatūros aplinkoje.

> Neturi įtakos baterijos.

> Įdėti jį nepajėgtų vaikų.

> Geriausias saugojimo temperatūra yra 20°C--5°C

Geras Aptarnavimas

Apie Laivybos:

Mes atsiųsime sklypus, per 24 valandas nuo pirkėjo mokėjimo yra patikrinta.

Siųsti elementus su internete stebėti,Sekti informacija yra prieinama per 5-10 dienų.Vežimas: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 1-2 dienas, kai jūsų mokėjimas baigtas Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Grąžinimas: Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Garantija ir techninė Priežiūra: Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Originalus ar Ne: Originalus
  • Prekės Pavadinimas: oein
  • Modelio Numeris: už JBL Speaker Apversti 4, flip4
  • Kokybės Sertifikavimo: ce, ROHS, EEĮ atliekos, UL, pse, ETL, FCC, KAULŲ ir raumenų sistemos, GS, KC, CB, CSA, EMS, SASO
  • Suderinamos Prekės: BLU
  • Baterijos Talpa(mAh): 3501mAh-5000mAh

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Naujas DOOGEE N30 Telefono Garsiakalbį Imtuvas Priekyje Ausies Ausinė Remontas Priedai
€2.72 €2.45

(100% naujas doogee n30 telefono garsiakalbį imtuvas priekyje ausies ausinė remontas priedai patarimai: gerbiamas pirkėjas, jeigu esate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,prašome pateikti mums 5 žvaigždučių,jei yra kelių elementų paketą, mes išsiųsti tik vienas rinkinys,)

Atrodo taip pat
Bijūnų Žiedų Dažai, Tapyba Užuolaidų svetainė, Miegamasis, Studijų Dekoro Užuolaidų Šiuolaikinės Virtuvės Užuolaidos
€4.58 €2.75

(10376778426364993 prašome pasirinkti tinkamą dydį užsakymą, ačiū! produkto aprašymas lygus, minkštas, lengvai valomas medžiaga: poliesteris spalva: kaip parodyta nuotraukose aukščiau pastaba: spalvos yra šiek tiek skirtis dėl skirtingų)

Atrodo taip pat
Juokingi Gyvūnų Mezgimo Kojinės Moterims, Vyrams, Vaikams Krokodilas Valgyti Koja Kojinės 3D Kūrybos Chameleonas Ryklys Aligatorius Grindų Kojinės Žiemą
€1.33

(dėl kinų naujieji metai , gamyklos darbuotojai-dėl atostogų, kai kurie produktai nėra sandėlyje, prašome atšaukti savo užsakymą laiko, ačiū!gamyklos poilsio laikas: 1.20--2.20 jei norite pirkti, prašome klausti manęs apie akcijų. moterys žiemą, rudenį atsitiktinis kojinės,)

Atrodo taip pat
Thermopro TP-02S Mėsos Termometras Virtuvės Skaitmeninis Gaminimo Maisto Mėsos Zondas Elektroninis GRILIS Namų Temperatūros Jutiklis Įrankis
€2.82 €1.44

(thermopro tp02s tp-02s gali būti padėjėjas, virėjas, jūs visada reikia.šis termometras yra sudaromi siekiant užtikrinti, netoli momentinius rodmenis su ilgai, tiksliai zondas, kuris saugo jūsų pirštų galai atokiau nuo šilumos šaltinio. stipruolis zondas su nerūdijantis)

Atrodo taip pat
Taurės Monetos Turėtojas Remontas, Dalys Transporter T5 Profesinės
€9.15 €4.85

(aprašymas: 【suderinama modelis】taurės monetos turėtojas yra transporter t5 2003-2017 【tvirtos medžiagos】prietaisų skydelio išgerti puodelio laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos pp, nėra lengva sulaužyti arba deformuotis, tvirtas ir patvarus)

Atrodo taip pat
Naujas M4500 Vandens Siurblys 15606-73030 15611-73032 Už Kubota Dyzelinis Variklis
€41.41

(naujas m4500 vandens siurblys 15606-73030 15611-73032 už kubota dyzelinis variklis tinka modelis: m4500 šis punktas apima: 1 vnt vandens siurblys)

Atrodo taip pat
Audinys Apsaugos Paspauskite Akių Izoliacija Lyginimo Lenta Kilimėlis, Apsauga Nuo Spausdami Trinkelėmis Mini Geležies Atsitiktinių Spalvų
€1.46 €0.73

(spalva: atsitiktinė spalva medžiaga: poliesterio pluoštas gaminio dydis: apie 90 x 40cm/60x40cm/50x35cm(tai matuojama rankas,pls leisti 2-3cm skirtis) produkto naudojimas: drabužius šildomas tolygiai lyginimo procesas. savybės: 1, vengti drabužių)

Atrodo taip pat
2331034100 Automobilių Snorkle Assy už KORANDO C +D20F
€4.73 €2.88

(specifikacija: tipas:snorkle assy parengiamojo montavimo tipas:tiesioginis įdiegti medžiagos tipas:abs nr.:2331034100 spalva: juoda ypatybė: naujas aukštos kokybės produktus. lengva įdiegti ir patvarus naudoti. puikus)

Atrodo taip pat
phechion Naujas Vyrų/Moterų Anime Kraštovaizdžiu 3D Atspausdintas Atsitiktinis Marškinėlius Mados Streetwear Vyrai Laisvi Sporto Palaidinukė D62
€2.72 €2.50

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! mieli draugai: 1. mes factory outlet, paramos lašas laivas .jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark . 2. mes taip pat priimame pasidaryk pats pritaikyti stilių, prašome nedvejodami kreipkitės)

Atrodo taip pat
Virtuvės Patiekalas Muilo Dozatorius Tuščias Butelis su Bambuko Siurblys Vertus, Muilo Dozatorius Vonios Losjonas Talpykla Priedai
€0.62 €0.34

(virtuvės patiekalas muilo dozatorius tuščias butelis su bambuko siurblys vertus, muilo dozatorius vonios losjonas talpykla priedai produkto pavadinimas: virtuvės patiekalas muilo dozatorius medžiaga: pet plastikas dydis: 7.5x7.5x17.5cm/2.95x2.95x6.89inch talpa:)

Atrodo taip pat
Automobilio Grindų Kilimėliai Chery Tiggo 4 7 8 7 Pro " Fengyun Qiyun Eastra Priedai
€102.57 €92.31

(pirkti prašome žiūrėti 1: po užsakymo pateikimo, prašome pranešti mums metai ir automobilio modelį 2: jei gavo tik pusę pakuotės, prašome nesijaudinkite, nes mes išsiųsti 2 paketai. 3: po užsakymo pateikimo, jei nebereikia, prašome atšaukti per 24 valandas,)

Atrodo taip pat
Universalus Automobilių Oro Angos Telefoną Prijungti Išplėtimo Įrašą Oro Išleidimo Telefono Laikiklis su Kabliu Ne Nukristi Tinka "IPhone", "Samsung" Xiaomi
€5.18 €3.52

(mados kūrybiškumą: šis produktas yra labai stilingas, kompaktiškas ir neužima vietos.tai labai kūrybinį produktą. saugumas: šis mobiliojo telefono laikiklis yra įsikūręs prie oro angos ir neblokuos žvilgsnio linijos naudojimo metu. ilgaamžiai-tai mobiliojo telefono)

Atrodo taip pat
20V 3.25 Nešiojamojo kompiuterio, Ac Adapteris, Įkroviklis Lenovo ThinkPad 92P1159 3352 3437 V580 3353 2355 2345 X201i X120e X200s X140e 2330 687
€2.23

(techniniai duomenys: 1.įėjimas:100-240v, 50/60hz 2.išėjimas:20v,3.25 a 3.max galia oput:65w 4.nuolatinės srovės kištuko dydis:7.9 mm*5,5 mm 5.pakuotė:taip 6.spalva:žr. nuotrauką 7.sąlyga:markės naujų pakeitimo ir darbą, kaip)

Atrodo taip pat
Japonija Mechaninė Judėjimo Dalys Mod Triušis Rotorius, Tinkami NH Serijos Judėjimo NH34 NH35 NH36 NH37 NH38 NH39A Juoda/Aukso/Rosegold
€11.52 €4.61

(nh3x serijos mod rotorius, japonija mechaninė judėjimo dalys mod triušis rotorius, tinkami nh serijos judėjimo nh34 nh35 nh36 nh37 nh38 nh39a juoda/aukso/rosegold)

Atrodo taip pat
Permanentinis Makiažas Rašalo Tiekimo Maišant Pasiimti Lazdele
€0.14 €0.09

(aprašymas: maišant su aukštos kokybės nerūdijančio plieno stilingas dizainas, su mentele ant pabaigos, kalnų krištolas kamuolys į kitą prabangus, mažas, praktiškas ir patogus naudoti padeda sumaišykite rašalo, lengva nešiotis specifikacija: medžiaga:)

Atrodo taip pat