Kaina €0.48 €5.42

Pilnas aprašymas

PRODUKTO INFORMACIJA

GAMINTOJAS: HUITAN

MODELIO NUMERIS: E2150

Medžiaga: Žalvaris, Kubinis Cirkonis, Imituojant Pearl

SVORIS: Apie 2,3 g,

BŪKLĖ: 100% visiškai naujas puikiai amatų

PAKUOTĖS TURINYS: 1 pora auskarai, opp krepšys

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

PAPUOŠALŲ PRIEŽIŪRA:

* Jei alergija yra,nustoti nešioti.Tai yra bižuterijos, ne reali gryno aukso/sidabro

* Šį gaminį laikykite vaikams nepasiekiamoje mažiems vaikams.

* Sumažinti liesti prakaito.

* Nusiimti papuošalus,o maudytis, skalbti.

* Venkite maišyti su kitais papuošalai ar nemalonių dalykų.

* Dažnai valyti.

* Pavyzdžiui, daugiau prakaito ar maudymosi ....ir t.t., turės įtakos spalvų kaita.

Vežimą:

Mes atsiųsime produktai 4 dienas po apmokėjimo patvirtino.

Maretravel.lt Standartinis Pristatymas 15-60 dienų daugelyje šalių.

Urmu užsakymus,galime nemokamai tvarką, FedEx, DHL ar UPS.

Atsiliepimai:

Prašome nepalikite neigiamas(1-2 žvaigždučių) arba netural atsiliepimai(3 žvaigždučių), prieš susisiekdami su mumis.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!Duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, labai rimto požiūrio ir mes įsitikinkite, kad mes galime išspręsti jūsų problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes tikimės, kad jums patinka mūsų daiktų ir mėgautis pirkinių ir taip pat tikiuosi, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų.Ačiū!

Importo muitas:

Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.Jei jūsų šalyje reikia sumokėti muitą,tai savo garbę ir atsakomybę.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų kiekvieno kliento geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo,dėl Kokybės problemų.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Prieš grįžtant elementus,įsitikinkite, kad jums gauti mūsų(pardavėjo)grąžinimo adresas,ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.

Specifikacijos

  • Medžiaga: PEARL
  • Atgal Rasti: Push-atgal
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Elemento Tipas: Auskarai
  • Lytis: MOTERIS
  • Metalų Tipas: Vario Lydinys
  • Pearl Tipas: Imituojamas-pearl
  • Formos\modelis: Geometrinio
  • Modelio Numeris: E2150
  • CN: Zhejiang
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: MADINGA
  • Prekės Pavadinimas: Huitan
  • Auskarai Tipas: Stud Auskarai

Komentarai

  1. / Klientas - 2023-06-28

    jie yra labai mielas

  2. / Klientas - 2023-09-07

    Gražus! Dydžio kaip rašyti, greitai išsiųstus

  3. / Klientas - 2023-08-01

    Gražus, patiko labai subtilus.

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

300pcs Informavimo Mėlynasis Kaspinas Simbolizuoja Viltį, Drąsą, Stiprumo Paramos Juoda Guma Rankogaliai Silikoninės Apyrankės
€24.49

(300pcs informavimo mėlynasis kaspinas simbolizuoja viltį, drąsą, stiprumo paramos juoda guma rankogaliai silikoninės apyrankės)

Atrodo taip pat
1 Pora arba 1Pc Poliruoti Širdį, Liežuvį, Auskarų vėrimas Kalba Žiedas Stud Helix Kremzlės Przeciwpancerna Tragus Auskarai Papuošalai Šalis
€0.28 €0.14

(starose 1 poras arba 1pc poliruoti širdies stud auskarai kalba žiedas ausų auskarų vėrimo orelha cartilagem seksualus helix auskarų tragus pircing papuošalai jei norite, kad širdies kalba žiedai, prašome spauskite žemiau foto.ačiū. istar auskarų parduotuvėje valdo)

Atrodo taip pat
Apyrankė Valentino Dovana Elegantiška, Madinga Papuošalai Moterims, Merginos Kostiumas Šalis
€0.93 €0.49

(aprašymas: 【dizaino】: stilingas dekoratyvinis anklets, kad pridėti elegancija prie bet kokios aprangos. 【medžiagos】: į anklet yra pagamintas iš aukštos kokybės akmuo, kuris yra patvarus ir patogus nešioti ilgą laiką. 【unikalūs papuošalai】: perfect)

Atrodo taip pat
1 Pora Panika Juoda Katė Nišą Dizaino Auskarai Krištolas, Rožinis Bowknot Saldus Earings Temperamentas Papuošalai Moterims, Merginos
€0.79 €0.52

(savybės: ootdty mados ir ilgaamžiai, unikalaus dizaino, kad jūs elegantiškas. puiki dovana jūsų sesuo, žmona ar mama, geras pasirinkimas kaip dovana savo draugą. tinka vyksta šalies, pokylių arba kasdien dėvėti. puikios rungtynės dėl įvairių)

Atrodo taip pat
Kuro Filtras Land Rover Range Rover 32 V8 4.2 L 2006-2009 M WGC500140 Kuro Siurblio Dangtelis Filtro Bakelis
€6.12 €4.46

(naujas aukštos kokybės produktus. lengva įdiegti ir patvarus naudoti. puikus kokybės ir labai įmontuoti. teisingai jungtis nereikia jokių pjaustymo arba sandūrų. suteikti daugiau ir daugiau sophisiticated ieškoti savo automobilį tipas:kuro filtras parengiamojo)

Atrodo taip pat
294009-0120 Kuro Siurblio Reguliatorius Slėgio reguliavimo Vožtuvas Automatinis už Mitsubishi Nissan Opel
€8.30 €5.23

(aukštos kokybės produktas.lengvas diegimas ir ilgalaikis naudojimas.geras kokybės ir prisitaikyti.teisė jungtis, nereikia jokių pjaustymo arba sandūrų reikia.daro savo automobilį, atrodo ryškesni ir labiau rafinuotas.tipas: kuro siurblio reguliatorius montavimo tipas: direct mount taikoma)

Atrodo taip pat
Vyrai Artimuosiuose Juosmens Kvėpuojantis Boksininkas Trumpikės Apatiniai Skrynios Bikini Apatinės Kelnės
€10.28 €3.08

(informacija: * tegus dydis: l~2xl, prašome įsitikinkite, kad šie faktiniai matavimai bus jums tinka. dydis diagrama (1 colis=2,54 cm) tegus dydis l xl 2xl juosmens cm 76 80 84 colių 29.9 31.5 33.1 rekomenduojama)

Atrodo taip pat
20 Vienetų M5 - 3mm Tiesiai Pneumatinių Vamzdžių, Oro Žarnos, Greito Montavimo Mini Jungtis
€2.24

(20 vienetų montavimo medžiaga: metalas dydis: m5 vyrų sriegio 3mm vamzdis (vamzdžio išorinis skersmuo 3 mm, vidinis skersmuo-2mm) paketas apima: 20 vienetų montavimo)

Atrodo taip pat
Baby Girl Palaidinė Gėlė Mergina Medvilnės Palaidinė Marškinėliai Vasaros Mergaitės Marškinėliai Paprastas Saldus Ir Universalus Trumpas Rankovės Prarasti Atvartas Viršų
€3.58 €1.61

(baby girl palaidinė gėlė mergina medvilnės palaidinė marškinėliai vasaros mergaitės marškinėliai paprastas saldus ir universalus trumpas rankovės prarasti atvartas, viršuje pritaikymas :2-7yrs kūdikių mergaitės dydis:80(12m) 90(18/24m) 100(3t) 110(4t) 120(5t) 130(6t))

Atrodo taip pat
Juokinga Prijuostės Moterų Kepimo Prijuostės Vyrų Kepimo Prijuostės Mens Prijuostės Juokingas Animacinių Filmų Prijuostė Asmenybės Juokinga Virtuvės Prijuostė
€1.23

(aprašymas ieškote profesionalios, tačiau virimo prijuostė ?ar jums ieškoti tvirtas, patikimas, prijuostė, kad gali atlikti kelis darbus vienu metu?jei taip, atrodo ne daugiau!mūsų profesionalūs prijuostė turi atitikti jūsų poreikius.pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus)

Atrodo taip pat
2023 Nauji vyriški Verslo Atsitiktinis Kelnės Retro Modelio Spausdinti Tiesios Kojos Kelnės Vyrams Pavasarį ir Rudenį Mados Street Wear
€56.02 €7.84

(aprašymas: ·dugnas kategorija:kostiumas kelnės ·elementas:santrauka ·proga:laisvalaikio,europoje ir amerikoje,dirbti,keliauti į darbą ir atgal ·sezono metu:rudenį,žiemą ·lankstumas:mažas elastingumas ·juosmens tipas:vidurio juosmens ·kelnės)

Atrodo taip pat
Rifas Tigras/RT Prabangių Vyrų Sporto Laikrodžiai Vandeniui Daugiafunkcinis Automatinis Mechaninis laikrodis Unikalus Transformatoriai Dial Žiūrėti
€80.74 €36.33

(garantija ir garantijos 1.24 mėnesių garantija, pirkti su pasitikėjimu. 2.visos prekės yra visiškai naujos ir praėjo griežtus kokybės patikrinimas. paketas apima 1.originalus žiūrėti 2.rifas tigras/rt dėžutę 3.garantinė kortelė 4.naudotojo)

Atrodo taip pat
Akvarelė Kraštovaizdžio Naftos Tapyba ant Drobės su Rėmu Sielovados Scena Derliaus Plakatas Spaudinių Šiuolaikinės Abstrakčių Paveikslų Namų Dekoro
€8.50 €4.67

(1.plakatas, tapyba spausdinami mašina ant drobės kuri yra geriausia medžiaga plakatas, grynas ,ekologiškas ir netoksiškas drobės su ryškių spalvų; jis yra storas,storng,atsparus vandeniui,todėl ji yra ir ryškių spalvų, ir bus notfade , tai ideali)

Atrodo taip pat
Fotodiodo jutiklis relė 5V šviesų jungiklis modulis linijiniai šviesos aptikimo su šviesos traukti
€0.96

(naudojimas: šviesos aptikimo, ryškumo nustatymo, per potenciometru galima reguliuoti, siekiant nustatyti ryškumą vožtuvas taško, ateina su relės, padaryti įvairių ryškumo nustatymo jungiklis, galite valdyti įvairius gatvių apšvietimas, automatinės atidarymo, naktį, per dieną,)

Atrodo taip pat
Hoip Jeeky Sporto Šortai Moterims Vasaros 2022 Naujas Stora Juosmens Persikų Klubo Liftas Fitneso Karšto Pants tritaškių Jogos Pants Šortai Moterims
€3.54 €1.77

(atsiliepimai: jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.jei jūs esate laimingas su mumis, prašome prisiminti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždučių).jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš paliekant)

Atrodo taip pat