Kaina €2.98

Pilnas aprašymas

Prekės specifiką :

Produkto pavadinimas : pirštų Atspaudų

FRU/PN#: 5F30N67974

Išdėstymas :

Prekės Būklė : nauja

Warrenty : 90 dienų Suderinamumas:ideapad Yoga 720-13IKB Nešiojamas serija

Komplektą sudaro :

Pastaba 1set*

Pastaba :tai, Ką matote, bus tai, ką jūs gaunate,prašome patikrinti nuotrauka ir PN Numeris, prieš jį nusipirkti .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mokėjimo

Mokėjimo būdai Maretravel.lt apima: Alipay(Sąlyginio),Credict Korteles,Banko pavedimu,Western Union", Vizos.

Pristatymas

1.Parengti paketą:

We will ship iš daiktų, per 3~5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino Maretravel.lt.Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti elementus.

2.Laivybos laikas:

Kaip įprasta, ji prireikti nuo 5 iki 10 dienų pasieks jūsų nurodytu adresu iki AVS.Kitų laivybos sąlygos yra taip pat prieinama, tokios, kaip DHL, UPS, HONGKONGPOST.

PS: Jei jums reikia greitas pristatymas kelią ar dar ką nors apie elementą, pls nedvejodami kreipkitės į mane.

Pristatymas Metodas

Gauta dienų

Laivybos srityje

Singapore post

10-25days

Visas pasaulis

EMS

5-10days

Kai kuriose šalyse ir regionuose

DHL

3-7days

Visas pasaulis

UPS

3-5days

Visas pasaulis

3. Delcare ant Pakuotės:

Paprastai, mes skelbiame, kad produktas, vertė 15 USD muitinės deklaraciją, kai vežamos HK post, siekiant išvengti muitų mokestis už jus .Ir mes ne imti, bet vietinio tarifo.Jei turite kokių nors konkrečių paklausa, prašome susisiekti su mumis prieš pristatymas.

4. Susisiekite su mumis:

Prašome leiskite mums žinoti, jei jūs vis dar neturite gauti per 20 darbo dienų po to, kai sumokėta, tada galėtume patikrinti, ar ji jums tinka. .

Sugrįžti ir Grąžinimo Politika

1.Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal.Sugedęs padėtis turi būti pranešta mums per 3~5 dienas pridėtas nuotraukas

2.Prašome užtikrinti, kad prekės bus grąžintos geros būklės.Ir grąžinti prekę per 2 savaites nuo prekės gavimo.

3.Mes atsiųsime naujų pakeisti ar grąžinti, kai prekės yra gautos.Jei ji būtų grąžinta, tik elemento sąrašą kainos yra grąžinamas, laivybos ir reikia draudimo mokestis nėra grąžinamas.

4.Pirkėjas yra atsakingas už visas grįžti siuntimo išlaidas, jei visą mokėjimo grąžinami.

Klientų Aptarnavimas

1.Jūs galite susisiekti su mumis per MSN, el. Paštu arba "Skype".

2.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Atsiliepimai

1.Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, ačiū jums už jūsų pagalbą.

2.Jei jūsų netenkina, prašome mums pranešti.Jūsų konstruktyvių patarimų bus mūsų judesio peržiūrėti ir patobulinti, dėkojame už jūsų supratimą.

Specifikacijos

  • Tipas: PCI-E Riser
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: KHY

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Apsauginis vožtuvas 708-1L-04310 7081L04310 PC100 PC128 PC130 PC400
€151.27

(produkto aprašymas gauti geriausią kainą&tne žemiausios krovinių, prašome susisiekti su mumis!! taikymo ekskavatorių produktų pavadinimas pagrindinis vožtuvas modelis pc100 pc128 pc130 pc400 dalies numeris 708-1l-04310 kilmės kinijos kokybės aukštos kokybės spalvų)

Atrodo taip pat
Anglies Pluošto Vidaus Durų varčios Apdaila Lipdukas Dekoracija Lincoln " Nautilus 2021 2022 Priedai
€5.24 €2.88

(pritaikymas - tikslumą versija.nuolat bandymo išvaizda ir nuolat atnaujinamas produktas, taip, kad ji idealiai tinka prie jūsų automobilio. aukščiausios kokybės medžiagos - pagaminti iš aukštos kokybės anglies pluošto.prabangus apdailos ir aiškios linijos, išgelbėti savo)

Atrodo taip pat
Pagalvių Užvalkalus Papuošalai 18 X 18 Colių 2 Pagalvių Užvalkalai Atostogų Pagalvės Užvalkalą Už Sofos, Kušetės, Papuošalų, Plaukų Pagalvių Užvalkalai
€3.00 €1.23

(pagalvių užvalkalus papuošalai 18 x 18 colių 2 pagalvių užvalkalai atostogų pagalvės užvalkalą už sofos, sofos papuošalai mesti pagalvių užvalkalus savybės: pakuotė: 6 vnt. pagalvių užvalkalus ( negali būti įterpti arba užpildinės ).patarimai: mūsų pagalvė)

Atrodo taip pat
Alpaka Black & White Lama Peru Alpaka Saldus / ALPAKA MEILĖS Kolekciją Mesti Pagalvės Užvalkalas Pagalvėms Namų Dekoro Sofos Pagalvėlės
€21.29 €10.64

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! parama foto pritaikymas, nemokama vaizdų pritaikymas, jūs tik turite pateikti nuotraukas su 1200x1200 pikselių arba daugiau darbuotojų pastaba : šis produktas yra dvipusis modelis. produktas : 100% brand new užvalkalas)

Atrodo taip pat
Cinko Lydinio, Juodos Spalvos, Vyrių Sulenkta Stačiu Kampu, Pramonės Įranga Kabineto Durų Vyris
€1.92

(1.kaina išvardyti visi produktai yra už vieną vienetą, ir produktai neturi ateiti su varžtais.pirkėjų poreikį įsigyti varžtai atskirai. 2.montavimo varžtai yra nustatomas pagal kliento poreikius įdiegta,, nes įrengimo storio plokštė yra ne tas pats, ilgis varžtai yra)

Atrodo taip pat
Motociklų Sporto Automobilio Duslintuvo Uodega Skyrių Dujų Išmetimo Duslintuvo Pratęstas Atnaujintas Duslintuvo Išmetimo Sistemos, Auto Dalys
€3.19 €1.92

(motociklų sporto automobilio duslintuvo uodega skyrių dujų išmetimo duslintuvo pratęstas atnaujintas duslintuvo išmetimo sistemos, auto dalys paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. pastabos: rekomenduojama,)

Atrodo taip pat
Mink Dirbtiniais Kailiais Striukė Moterims Padirbtų Kailių Kailis Ilgas Paltas Moteriška Kailis Žiemą Moterų Žiemos Paltai su Kailio Triušis Parkas Streetwear
€13.73 €6.86

(garantinis aptarnavimas jei jums patinka ši moteris kailis , tiesiog nusipirkti ir pabandyti. mes turime prisijungė nemokamai grąžinti paslauga maretravel.lt.galite patikrinti, ar ši paslauga teikiama jūsų šalyje. mink dirbtiniais kailiais striukė moterims padirbtų)

Atrodo taip pat
Pavasario naujo dizaino Vaikų mados laiškai spausdinami hoodies Vaikai atsitiktinis negabaritinių 2 spalvų palaidinės
€2.80

(----------------------------dydžių lentelė----------------------------- žr. diagramą žemiau, kad galėtų priimti pagrįstus sprendimus apie tai, dydis, kad jums tinka. prašome atkreipti dėmesį, kad tai yra instrukcija matavimai.prašome leisti nedideli svyravimai dydžio)

Atrodo taip pat
INSTANTARTS Mados Jamaikos Vėliavos Modelis Atsitiktinis Akių Sportbačiai Moterims, Lengvas Slip-on Butai Kvėpuojantis Paplūdimio Mokasīni, Dovanos
€4.80 €1.58

(prašome atkreipti dėmesį: 01-prašome pridėti nuotraukų jūs norite, kad jūsų užsakymo; 02-prašome pagal mūsų dydžių lentelė pasirinkite dydį,jei u turi problemų,pls susisiekti su mumis. 03-prašome atsiųsti originalo nuotraukas į mūsų el. paštą)

Atrodo taip pat
LCD Atspalvį Padengti Screen Protector, skėtį nuo saulės Apsaugas Sony NEX-3 IR NEX-5 NEX-C3 Mikro Kamera, Lauko Priedai
€1.78 €1.30

(1. apsaugo fotoaparato ekraną nuo dulkių, anti-susidūrimo, anti-scratch 2. blokuoti benamių lengvas ir praktiškas kadravimo, jūs galite aiškiai matyti ekraną, kai naršyti nuotraukas 3. priimti sulankstomas dizainas sumažinti saugojimo vietos ir lengvai atlikti blokuoti)

Atrodo taip pat
D882 2sd882 į-126 galia 3a40v
€0.28

(mieli draugai, ką elektroninių komponentų, jums reikia susisiekite su mumis?daugelis iš mūsų išteklius yra ne ant lentynos.mes galime susisiekti su mumis nuolat atnaujinimo procesą.mes galime jums padėti bendradarbiauti su visais, elektroniniai komponentai ir integriniai grandynai.)

Atrodo taip pat
Šiuolaikinio Abstraktaus Aukso Turtingas Medžio Diamond Tapybos kvadratiniu Turas Gręžimo kryželiu rinkiniai Siuvinėjimui kalnų krištolas Nuotraukas
€1.60 €1.07

(tipas:pasidaryk pats diamond tapybos prekės pavadinimas:shuai rao parduotuvė gręžimo plotas:100% kvadratiniu/apvalus deimantas siuvinėjimas mūsų privalumas:30% extra deimantai,geriau įrankiai,valcavimo drobės su burbulas putos, greitas pristatymas, klientų)

Atrodo taip pat