Kaina €3.06 €4.71

Pilnas aprašymas

Savybės: 1. Daugiausia naudojamas žiūrėti priežiūra, remontas, elektroninių baterijos testas.

2. Powered by 1pc 9V baterijos (neįtraukta), patikimas ir patvarus naudoti.

3. Aukšto efektyvumo ir didelio tikslumo, pagaminti iš kokybiškų palstic medžiagos.

4. Tinka laikrodžių ir žiūrėti, remontas darbuotojams naudoti.

5. Gražus ir praktinė priemonė, momentinių bandymų jūsų laikrodžio baterijos talpa.

Specifikacija: Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Žiūrėti Akumuliatoriaus Testeris Medžiaga: Plastikas

Naudojimas: Laikrodžių Remontas, laikrodžių baterijos bandymų

Baterija: 1pc 9V baterijos (neįtraukta) Baterijos testas instrukcijos

Perkelti baterijos tipas selektorių į tinkamą poziciją, ir tada įdėkite bateriją teigiamą pusę žemyn.

Paspauskite pavasario apkabos, susisiekti su baterija patikrinti prietaiso indikatorius.Jei indikatorius yra geltona arba raudona, pakeisti bateriją, variklio impulso bandymas instrukcijos pastumkite baterijos tipas selektorių ar jungiklius impulso bandymas.

Vieta dial veidu žemyn ant indikatoriaus padėtis testeris.

Šiuo metu, testeris turėtų beep ne 1,5, su laiko intervalu, 10, 20, 30, arba 60 sekundžių, priklausomai nuo judėjimo.

Baterijos pakeitimo:

Kai jungikliai įjungia impulso bandymas ir raudona šviesa ne, testerio baterija (9V šarminės baterijos), turi būti keičiama.

Paketų Sąrašo: 1 x Baterija Testeris, 1 x Kabelio Bandymai

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Maretravel.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Specifikacijos

  • Modelio Numeris: Žiūrėti Akumuliatoriaus Testeris
  • Elemento Plotis: 11cm
  • Funkcija: Žiūrėti Akumuliatoriaus Testeris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • paketų sąrašas: 1 x Baterijos Testeris, 1 x Kabelio Bandymai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Prekės Pavadinimas: ZJCHAO
  • Elemento Aukštis: 6cm
  • Prekės Svoris: 210g
  • Tipas: Įrankiai
  • Naudojimas: žiūrėti remontas, žiūrėti baterijos bandymų
  • Baterija: 1pc 9V baterijos (neįtraukta)
  • Elemento Ilgio: 16cm
  • Elemento Tipas: Remonto Priemonės Ir Rinkiniai., Žiūrėti Akumuliatoriaus Testeris
  • Prekės Skersmuo: 16cm

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Aukštos Kokybės Laikrodžių Taisymo Įrankis, Nerūdijančio Plieno Metalo Grupė Nuorodą Valiklis Jubilee Stiliaus RX Žiūrėti
€24.33

(laikrodžių taisymo įrankis, nerūdijančio plieno metalo grupė nuorodą valiklis jubilee stiliaus laikrodžių)

Atrodo taip pat
Paprasta Mados, Meno Gėlės Drugelis Širdies Meilės, Priežiūros Medicinos Slaugytoja Gydytojo Ligoninėje Grandinės Įrašus FOB Kišeniniai Laikrodžiai, Laikrodis Dovanos
€1.88 €1.69

(aprašymas: žiūrėti judėjimas: kišenę žiūrėti su kvarco judėjimas, kad gali tilpti nuolat ir tikslų laiką išlaikyti. atsparus vandeniui: tik kasdieniame gyvenime, atsparus vandeniui ,netinka maudytis, plaukioti ir nardyti. laikrodžiai taškai: geriausia)

Atrodo taip pat
San Martin BBPro Retro Prabanga Automatinis Mechaninis laikrodis Vyrams NH34A GMT Laikrodį AR Safyras 2023 Naujas atsparus Vandeniui 100M BGW9 Lume
€68.51 €47.96

(naujas 39mm san martin bb pro gmt bgw-9 gamintojas: san martin modelis: sn0054-g-b1 judėjimas: nh34 judėjimo [automatinis mechaninis judėjimas. kalba: medžiaga - 316l kieto nerūdijančio plieno atveju, skersmuo 39mm 40mm bezel terminalo į terminalą)

Atrodo taip pat
Vyrai 42mm Pilotai 1963 Mechaninė Chronograph Žiūrėti Safyro Spalvos Atitikimo Dial Originalus ST1901 Judėjimo Kariniai Laikrodžiai
€75.38 €31.66

(žiūrėti parametrai prekė: 42mm panda chronograph judėjimas: originali st1901 judėjimas judėjimo tipas: mechaninė vertus vėjas užsegimas tipas: pin sagtis juostos ilgis: 23cm juostos plotis: 22mm byla storis: 13,5 mm ciferblato)

Atrodo taip pat
STEELDIVE SD1968S MM Nardymo Žiūrėti Bronzos Watchcase Bronzos Bezel 300M Vandeniui NH35 Šviesos Mens Mechaninė Dive Laikrodžiai
€878.83 €193.34

(modname=ckeditor sd1968s steeldive bronzos nardymo žiūrėti 2020 naują atvykimo 300m vandeniui bronzos bezel nh35 mechaninė mens nardymo žiūrėti techniniai duomenys: modelis: sd1968s gamintojas: steeldive byla matmenys (be karūnos):44mm byla)

Atrodo taip pat
Minimalistinio Stalo Laikrodžiai Skaitmeniniai Tylus Kambarys Laikrodžiai Dalykų, Papuošti Namo Neįprasta Puošmena Kambarį Estetika
€135.69 €67.84

(-produkto pavadinimas: spalvotas trimatis gofruotas sieninis laikrodis gaminio dydis: plotis-41.6 cm, aukštis-ne didesnis kaip 36 cm storis: 1.4 cm -amatų: cnc graviravimas medžiaga: eo klasės gerlott aplinkos apsaugos valdyba, graikinių riešutų rodykle spalva:)

Atrodo taip pat
Mados Moterų Žiūrėti vielinio tinklo Plieno Dirželis Paprasta Stiliaus moteriškos Laikrodis Kvarcinis Žiūrėti Moterims Laikrodis
€1.70 €0.85

(žiūrėti judėjimas: kvarcas žiūrėti stilius: minimalistinis, paprastas prabangus, sportiškas ciferblato skersmuo: 0,7 cm dirželio plotis: 1.6 cm dirželio ilgis: 26.5 cm (įskaitant atveju) dirželio medžiaga: diržas žiūrėti pagrindinė)

Atrodo taip pat
20MM Silikoniniai Dirželiai Xiaomi Huami Amazfit GTS/GTS 2 Mini/VTR 42MM Smart Watch Band Rankogaliai Už Amazfit Pvp S/Pvp U Lite
€0.40 €0.32

(20mm silikoniniai dirželiai xiaomi huami amazfit gts/gts 2 mini/vtr 42mm smart watch band rankogaliai už amazfit pvp s/pvp u lite 20mm už amazfit gts 2 amazfit vtr 42mm už amazfit pvp už amazfit pvp s amazfit pvp u amazfit pvp lite pakuotė: 1x juostų dirželis smart watch ( žiūrėti)

Atrodo taip pat
10mm 12mm kaip 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm Pakeitimo Žiūrėti Juostos Sagtis Poliravimas Nerūdijančio Plieno Žiūrėti Užsegimas už Dirželį, Remontas, Dalys
€0.45 €0.26

(modname=ckeditor 10mm 12mm kaip 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm pakeitimo žiūrėti juostos sagtis poliravimas nerūdijančio plieno žiūrėti užsegimas už dirželis remonto dalių aukštos kokybės visiškai naujas, nerūdijančio plieno žiūrėti juostos sagtis/užsegimas.blizgus poliravimo)

Atrodo taip pat
22mm Žiūrėti Juostoje "Samsung" Žiūrėti 3 45mm 46mm Aišku, Dervos Dirželis Amazfit VTR 4 3 2Pro GTR2e 47MM Correa GT2 3Pro 46mm GS Pro
€1.60 €0.80

(22mm pakeitimo watchband suderinama modelis : už xiaomi mi žiūrėti spalva už xiaomi mi žiūrėti spalvą 2 už xiaomi mi žiūrėti spalva sport edition už xiaomi mi žiūrėti s1 už xiaomi mi žiūrėti s1 pro samsung galaxy žiūrėti)

Atrodo taip pat
Rankinio Rungtynės Sieninis Laikrodis Pagamintas iš Nekilnojamojo Vinilo Įrašas Goaltender Tikslas Tinklai Retro LP Įrašas Sienos Žiūrėti Dovana Rankinio Žaidėjas
€28.81 €19.30

(vinilo lp įrašas retro sieninis laikrodis naudoti derliaus ir išskirtinis vinilo įrašus, mes padaryti laikrodžiai su įvairių temų ir formų.forma muzika negali būti aprašyta, tačiau, mes stengdamasis, kad kiekvieną vinilo longplay pasakoti savo istorijas.visų enviornmental)

Atrodo taip pat
Plonas Silikono Odos Dirželis Iwatch 49Ultra 41/45mm SE8 7 6 5 4 3 2 Panele Apyrankę, Apple Watch Band 38/40mm 42/44mm Correa
€1.28 €0.81

(paketą, įskaitant: 1x žiūrėti band apple watch ( žiūrėti nepridedami))

Atrodo taip pat
žiūrėti žiedas 39mm*32.3 mm aukštos kokybės plokščių šviesos aliuminio įdėta į išorinį žiedą pakeitimo žiūrėti priedai
€3.20 €0.64

(aprašymas: aliuminio žiedas: išorinis skersmuo apie 39mm, vidinis skersmuo apie 32.3 mm. rėmo storis: apie 0,7 mm montavimo būdas: pasta su dvipuse juosta iš žiedo burną (specialios juostos žiedas burną reikia, ačiū) pastaba: 1. rankinis matavimas)

Atrodo taip pat