Kaina €0.22 €0.47

Pilnas aprašymas

Žvejyba, Žygiai Kepurės Kvėpuojantis Alpinizmo Kepurės Neperšlampama Apsauga Veido Kepurės Nešiojamų vientisa Spalva Sodo Veja Darbą

Ypatybė:

1. Apsaugos nuo saulės: Lauko kepurės su plačiomis atbrailų ir juostos ant veido ir kaklo efektyviai apsaugoti jūsų odą nuo saulės spindulių.

2. Lengvas ir Greitas Džiovinimas: Pagamintas iš nailono audinio ir poliesterio tinklelio, pralaidžios orui medžiagos, tinkamos dėvėti visą dieną, ypač šiltas mėnesių.Net jei skrybėlę yra šlapias nuo prakaito, arba silpnas lietus, tai bus greitai išdžiūti.

3. Daugiau Programos: Tinka visų tipų lauko veikla.Paplūdimys, sodas, žvejyba, kempingas, dviračiai, off-road kelionės.Yra keli būdai dėvėti skrybėlę, ir jūs galite dėvėti ją kaip Buni skrybėlę, vėjo skrybėlę, kaklo apsaugos skrybėlę, ir iš visų pusių apsaugos skrybėlę.

4. Išlaikyti Galvą Cool: akių skydelis aplink skrybėlę, gali sugerti drėgmę ir šilumą, kuri ne tik saugo jūsų galvos kietas, bet taip pat padeda išlaikyti sausą sumažinti prakaito kaupimosi.

5. Kelių Apsaugos: apsauga nuo Saulės, apsauga nuo vėjo, smėlio ir prevencija.Dėvėti reguliuojamas smakro dirželis užtikrina, kad skrybėlę išlieka fiksuota net ir stipraus vėjo sąlygomis.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Dydis:

Galvos perimetras: Apie 58cm/22.83 colių

Hat kraštų: Apie 8cm/3.14 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Apsauga nuo Saulės, Skrybėlės

[relateproductdetail/]

Specifikacijos

  • Modelio Tipas: Kietas
  • CN: Kinija
  • Galvos Apimtis: Apie 58cm/22.83 colių
  • Hat kraštų: apie 8cm/3.14 colių
  • Funkcija: Skėtį nuo saulės
  • Prekės Pavadinimas: JOCESTYLE
  • Lytis: Vyrai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: žvejybos kepurės
  • Medžiaga: MEDVILNĖS

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Daugiafunkcinis Nuolydžio matavimo priemonė, universalios kampine matlankis kampas lygio declinometer Kampas Kojų Pėdų Šlaito Metre
€3.26 €1.92

(magnetinio šlaito, multi-funkcija, matavimo priemonės, horizontalus kampas universalus šlaito liniuote, matlankiu šlaito metras matavimo liniuotė aprašymas: 100% nauji aukštos kokybės yra du būdai, kaip naudoti nustatymo ir nustatyti nuolydį (pagrindinės priemonės)

Atrodo taip pat
Naujas 133-3896 Purkštukas 1333896 CAT Caterpillar 3208
€264.91

(naujas 133-3896 purkštukas 1333896 cat caterpillar 3208)

Atrodo taip pat
Thermopro TP-02S Mėsos Termometras Virtuvės Skaitmeninis Gaminimo Maisto Mėsos Zondas Elektroninis GRILIS Namų Temperatūros Jutiklis Įrankis
€2.82 €1.44

(thermopro tp02s tp-02s gali būti padėjėjas, virėjas, jūs visada reikia.šis termometras yra sudaromi siekiant užtikrinti, netoli momentinius rodmenis su ilgai, tiksliai zondas, kuris saugo jūsų pirštų galai atokiau nuo šilumos šaltinio. stipruolis zondas su nerūdijantis)

Atrodo taip pat
CLOOCL Macaw Flanelė Grindų Kilimėlių 3D Gyvūnų Kilimai gyvenamųjų Kambarių Plotas Kilimas Absorbentas neslidus Virtuvės Kilimėlis Dropshipping
€2.13 €1.79

(rūšis: kilimų aprašymas: flanelė medžiaga, labai minkšta jausmas ir patogiai ryškiai dažytos, nr. išnyks netoksiškas, bekvapis, o ne priplėkęs, ne slydimo. įmonė siūlių, patvarus lengvai sugeria vandens ir dulkių, geras atsparumas)

Atrodo taip pat
0-18M Mano Pirmoji Kalėdų Kūdikis, Berniukas, Mergaitė, Rompers Naujagimiui Kūdikių Animacinių filmų Elnias Red Jumpsuit Playsuit Kalėdos Kūdikių Kostiumai
€1.17 €0.50

(- medžiaga: medvilnės mišinys - spalva: kaip parodyta nuotraukose - sąrašą įeina: vientisas romper jumpsuit - dydžiai: 66/73/80/90cm dydžių lentelė: dėmesio plz: jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū. dydis rekomenduojamas)

Atrodo taip pat
Akvarelė Kraštovaizdžio Naftos Tapyba ant Drobės su Rėmu Sielovados Scena Derliaus Plakatas Spaudinių Šiuolaikinės Abstrakčių Paveikslų Namų Dekoro
€8.50 €4.67

(1.plakatas, tapyba spausdinami mašina ant drobės kuri yra geriausia medžiaga plakatas, grynas ,ekologiškas ir netoksiškas drobės su ryškių spalvų; jis yra storas,storng,atsparus vandeniui,todėl ji yra ir ryškių spalvų, ir bus notfade , tai ideali)

Atrodo taip pat
Dual USB Įkrovimo Lizdas su 1,5 m Kabeliu 5V 1A Daugiafunkcinė už Telefoną, Tabletės Fotoaparatas
€1.18 €0.64

(dual usb įkrovimo lizdas su 1,5 m kabeliu 5v 1a daugiafunkcinė už telefoną, tabletės fotoaparatas savybės: 1. universalus: su 2 usb įkrovimo, suderinama su visų markių mobiliųjų telefonų, fotoaparatai, planšetinį kompiuterį, ausinės, centrinis bankas, usb ventiliatorius,)

Atrodo taip pat
Dirvožemio Temperatūros Ir Drėgmės Jutiklis, Detektorius, Laidinis Analogas Drėgmės 0-100% RH Išėjimo DC 0-5V
€9.60

(produkto aprašymas maitinimo įtampa:dc 12v signalo išėjimo tipas:0-5v dirvožemio drėgmės matavimo plotas:zondas centras, skersmuo 7cm, aukštis 7cm cilindras dirvožemio temperatūros matavimo diapazonas:-40~80℃ apsaugos klasė:ip68 įrengimas:visi)

Atrodo taip pat
Heiuwain Minkšta Antklodė Kalėdinė Dekoracija Sofa Patogi Šilta Lova Flanelė Mesti Antklodės Tinka Berniukas mergaičių Paauglių 50x40
€9.66 €2.90

(prekės pavadinimas: antklodė medžiagų: koralų vilnos svoris: 0.4-1.0 kg, dydis: 100cmx120cm,120cmx150cm,150cmx200cm komplektą sudaro: 1pc antklodė lengva priežiūra : skalbimo mašinai, šalta, būgniniai sausas, ant mažos ugnies, vengti tiesioginio karščio, nenaudoti)

Atrodo taip pat