Žymos: valdymo plokštė

Kaina €11.80

Pilnas aprašymas

Pristatymas :1, Laivybos per Maretravel.lt Standartinis Pristatymas.2, Mes išsiųsti savo prekes per 3 darbo dienas po to, kai mes gauname jūsų užsakymą .3, Paprastai , galite gauti prekes per 10-20 kalendorinių dienų .4, Prašome įsitikinkite, kad jūsų laivybos informacija ( įskaitant adresas / pašto kodas, telefonas, kontaktinis asmuo ) yra teisingai prieš užsakymą .Jei norite mums atsiųsti jį į kitą adresą , pls mus informuoti iš anksto , ir palikti pranešimą mūsų sandoris.

Įpakavimas :Išorinis pakuotės yra stipri carton , vidinio sandarinimo putų , jis bus stiprus ir saugus pakankamai , kad būtų išvengta gauti skaldytų transporto .

Garantija :1, Mes imtis 12 mėnesių garantija nuo pristatymo datos , nesvarbu, kokios kokybės problema tai .2, Pls susisiekti su mumis , jei turite kokių nors problemų pls nedelsdami susisiekite su mumis , mes padėsime jums išspręsti problemą artimiausiu metu. .

Atsiliepimų :1, Kai jūs gaunate prekes , pls patvirtinti, kad gavote prekes .2, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome pateikti mums jūsų teigiamus atsiliepimus, kad bus vertinama.3, Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš suteikiant bet kokį atsiliepimą , pls praneškite mums apie problemą .Mes stengiamės išspręsti problemą jums artimiausiu metu. .Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums .

Priminimas :Mūsų kainos yra be muitų mokestis / mokestis į nurodytą paskirties vietą .Jums reikia sumokėti tam tikrą mokestis / mokestis, ar ne , kai prekės gausite Patvirtinimo Muitinės paskirties Muitinės , Tai priklauso nuo įstatymų, paskirties šalyje .

Yra daug kitų kokybiškų produktų mūsų parduotuvėje, mes nuoširdžiai kviečiame jus įtraukti į mūsų parduotuvę į jūsų parduotuvę sąrašą.Jei turite bet kokių poreikių, pls nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengiamės padėti jums, tikiuosi, jūs galite būti laiminga prekybos su jav.Geriausi linkėjimai!

Specifikacijos

  • Pakuotė: Taip
  • Kanalas: 1
  • Dažnis: 433 MHz
  • Kilmės: JP(Kilmės)
  • Paramos PROGRAMĄ: Taip
  • Modelio Numeris: LT16D3 6.14.02.8411
  • Naudoti: Universalus
  • Belaidis Ryšys: WIFI

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

EP4CE115F29C8N BGA780 Nauja originali integruota mikroschema
€236.91

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvę! mes teikiame gauti geriausią kainos ir aukštos kokybės produktus ir labiausiai priimtinas paslaugas jeigu jums reikia įsigyti daug produktų, prašome susisiekti su mumis, kaina, kurią gali suteikti mažiausia kaina, tegul laimingi kartu)

Atrodo taip pat
Naujas Ir Originalus UTSIH-B17CK Vietoje Sandėlyje
€43.89 €38.62

(labas, džiaugiuosi, kad jums gali ateiti į mano parduotuvėje.tai buvo reta likimo.bendrovė specializuojasi tyrinėti plc modulis, pramonė, sandėlio inventorizacija yra daug, modeliai yra baigtas, 103 platforma biuro patalpų, patenkinti klientų paslaugų poreikiai, tik nuoširdų aptarnavimą,)

Atrodo taip pat
CYW920820M2EVB-01 "Bluetooth" plėtros priemones - 802.15.1 Vertinimo Rinkinys
€24.81

( bluetooth plėtros priemones - 802.15.1 vertinimo rinkinys)

Atrodo taip pat
3Pcs Liemenėlė Pratęsimo Sagtis 3 2 Eilutėje Kablys Liemenėlė Ilgintuvai Apatiniai Reguliuojamas Pailgino Liemenėlė Extender Moterų Apatinius 2/3/4/5 Sagtis
€0.13 €0.12

(aprašymas: lengva naudoti ir plauti.reguliuojamo ilgio, tinkami daugumai dydžio liemenėlė.minkštas, lankstus ir patogus.padidinti savo dydį su šis paprastas daiktas.sumažina liemenėlė sandarumo dėl susitraukimas, nėštumas ar svorio padidėjimas.minkštu šepečiu pagrindo ramina)

Atrodo taip pat
Vyrai Artimuosiuose Juosmens Kvėpuojantis Boksininkas Trumpikės Apatiniai Skrynios Bikini Apatinės Kelnės
€10.28 €3.08

(informacija: * tegus dydis: l~2xl, prašome įsitikinkite, kad šie faktiniai matavimai bus jums tinka. dydis diagrama (1 colis=2,54 cm) tegus dydis l xl 2xl juosmens cm 76 80 84 colių 29.9 31.5 33.1 rekomenduojama)

Atrodo taip pat
Automobilį Teisę Keleivių prietaisų Skydelio Puodelio Laikiklis Asamblėjos BMW E60 E61 51459125626
€5.38 €2.64

(bmw e60 e61 teisė gali puodelio laikiklis asamblėja brand new - įtaisyti yra 100% prefektas kaip oem įmontuoti. pakeičia dalies numeris # 51459125626 tiksli tinka - jokių pakeitimų, reikalingų tinka: (iš kairės pusės vairuotojo tik) tinka : bmw)

Atrodo taip pat
Juoda Cirkonio Vyrų Rudenį Naujų Legging Slim Fit Mados Korėjos Aukštos Kokybės Liūto Galva Karšto Gręžimo Spausdinti Modelio Džinsai
€64.96 €6.50

(prekė yra azijos dydžio, skirtingų tavo,, pls patikrinkite ziajać juosmens. 1. pls leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo priemonė. 2. spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekraną ir šviesos poveikio. 3. jei nesate tikri dėl dydžio, pls)

Atrodo taip pat
CLOOCL Macaw Flanelė Grindų Kilimėlių 3D Gyvūnų Kilimai gyvenamųjų Kambarių Plotas Kilimas Absorbentas neslidus Virtuvės Kilimėlis Dropshipping
€2.13 €1.79

(rūšis: kilimų aprašymas: flanelė medžiaga, labai minkšta jausmas ir patogiai ryškiai dažytos, nr. išnyks netoksiškas, bekvapis, o ne priplėkęs, ne slydimo. įmonė siūlių, patvarus lengvai sugeria vandens ir dulkių, geras atsparumas)

Atrodo taip pat
FQLWL Kamufliažas Spausdinti Dviejų dalių, Šortai Rinkiniai Vasaros Komplektai Moterų 2023 Mygtuką Apkarpyti Tink Viršūnes Ir Slim Atsitiktinis Šortai Moteriška
€4.48 €2.69

(pastabos:dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.prašome suprasti.įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą. didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai)

Atrodo taip pat
Kambarį Kilimas Namų Puošybai Natūralaus Džiuto Rankomis Austi Miegamasis Kilimų Mados Minimalizmas dilimui Patvarus Kvėpuojantis Kilimėliai
€7.31 €5.85

(sveiki!draugas sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!produkto savybės: grynas natūralus džiutas, tradicinių rankomis austi, prabangus ir gražus informaciją, paviršiaus danga yra gaivus ir lengva rūpintis, dėvėti, atsparus ir patvarus.taikymo sritis: miegamasis, gyvenamasis kambarys,)

Atrodo taip pat
Seksualus Vieną Petį Nėrinių Undinė Vestuvių Suknelės, Elegantiškas, Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Pagal Užsakymą Pagaminti Iliuzija Suknelė Vestido De Novia
€49.46 €43.03

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvę 1. dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos , taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį, prašome pagal dydį nuotrauką, nes dydis gali būti skirtingas į savo šalį. 2. jei norite, kad priemonė suknelė , palikite mums žinutę apie savo)

Atrodo taip pat
Plius Dydis Moterų Suknelė 2023 Vasaros Riebalų MM Joker Temperamentas Aikštėje Apykaklės Gėlių Juosmens, Plonas Y2K prancūzijos Backless Elegantiškas Desso
€5.44 €3.26

(dydis lentelė s: krūtinė:96cm rankovės:28cm ilgis:114cm m: krūtinė:102cm rankovės:28.5 cm ilgis:115cm l: krūtinė:108cm rankovės:29cm ilgis:116cm xl: krūtinė:114cm rankovės:29.5 cm ilgis:117cm xxl: krūtinė:120cm rankovės:30cm ilgis:118cm dydis)

Atrodo taip pat
Atrodo taip pat
1PC Gamtos Crystal Rose Kvarcas, Žalias Akmuo Taško Bokštas Dvasinio Gydymo Akmuo Už FengShui Meditacijos Namų Puošybai
€9.60 €4.32

(produkto pavadinimas 1pc rose kvarcas, žalias akmuo taško bokštas 7-9cm svoris maždaug 400-500g pastaba: prašome patikrinti, dydis ir svoris atidžiai prieš perkant, nuotraukas, tik nuoroda , o ne realus dydis. kiekvienas akmuo yra)

Atrodo taip pat