Žymos: strėlės

Kaina €6.98 €8.72

Pilnas aprašymas

12PCS 100% Grynos Anglies Rodykles, Bambuko, Odos Anglies Rodyklių Veleno 30/32" ID4.2 SP600 700 900 Lošti Lankas Šaudymo Lanką

Aprašymas:

Tiesumas:+/-.003"

ID:4.2 mm

Stuburo:600 700 900

Ilgis: 30/32" nemokamai supjaustyti

Jei jums reikia sumažinti jį,palikite mums pranešimą

Spalva: Bambuko odos

100% grynas ca rbon statybos;daugumoje šaudymas iš lanko junginys svogūnai/ recurver lankas,tradicinis lankas

tiek fixe d-peilis broadheads ir mechaninė galvos s

Skelbimas:

Galime išsiųsti jį į Rusiją .

Jums reikia pakeisti Rusiją į kitas šalis, kai jūs jį užsisakyti.

Tada palikti pranešimą mumis,mes išsiųsti jį į Rusiją

Pristatymas:

Pristatymo Laikas: Mes paprastai laivas užsakymus per 24 valandas nuo mokėjimo pašalinta gyvūnų laikymo elementus.Pažadame, kad laivas visus užsakymus padarytas pristatymo laiką.

Grąžinamosios išmokos ir Siųsti: Mes suteikiame garantiją, kad mūsų kokybės produktą , Mes atsisakyti grąžinti be jokių ryšių.1 žingsnis), Prašome mums apie tai pranešti, kai produktas nėra gerai dirbti.Step2) Prašome pateikti kuo daugiau informacijos apie problemą.3 veiksmas) Prašome grąžinti prekes, su savo originalios pakuotės medžiagas.Labai svarbu, kad susisiekti su mumis ir gauti pagalbos, pirmiausia bet kuriuo atveju.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite klausimų po pardavimo .

Atsiliepimai:

Prašome įsitikinkite, kad jums priimti tuos terminus, prieš jums padaryti užsakymą.mes norėtume, sąžiningas & nuoširdus pirkėjų, ir tai labai dėkingi, kad jūs paliekate teigiamų atsiliepimų mus, mes padarysime taip pat.Jei atitinkate jokių problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko kokių nors atsiliepimų, mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.

Apie Mus:

Ningbo LinkBoy Lauko sporto Co., Ltd i s, įsikūręs Ningbo City,Kinija,kuri buvo įsteigta 1995 metais. Tai bigging tai daugiausia gaminami metalo aparatūros.ypač medžioklės arrowhead kai kuriose užsienio prekių ženklų .Dabar ji yra profesionali priėmimo rodyklių ir reikmenys ,svogūnai reikmenys, medžioklės rodyklės taškas ir broadheads ir susiję produktai.Mes turime griežtas kokybės kontrolės sistema ir inžinerinė komanda .mes teikiame OEM paslaugų daugelio žinomų prekės ženklų pasaulyje.Tuo pačiu metu, mes plėtoja savo prekės ženklo "Linkboy Šaudymas iš lanko", agentai parduoti savo produktus gavo labai gerai express šio verslo rinkos.Ir mes nuolat plėtoja naujas ir geriausias produktų pirkėjams.

Specifikacijos

  • Tiesumas: +/-0.003
  • Prekės Pavadinimas: Linkboy Šaudymas Iš Lanko
  • Stuburo: 600 700 900
  • Tipas: Rodyklių
  • Ilgis: 30/32inch nemokamai supjaustyti
  • Kostiumas: Medžioklė, Šaudymas Iš Lanko Šaudymo
  • Spalva: bambuko odos
  • Naudoti: sudėtinės lošti lankas
  • ID: 4,2 mm
  • Veleno Medžiaga: Anglies
  • Svoris: paveikslėlyje parodyta
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Komentarai

  1. / Klientas - 2023-06-13

    Trumpesnis 30" velenai buvo pirmą kartą išsiųstas klaida, bet Linkboy reshipped teisingą 32" velenai po susisiekiau su jais. Labai malonu su savo produktus ir paslaugas.

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Krovimo platforma Bagažinės Spyna Puolėjas Varžtas Galinis bagazines dangtis Puolėjas Spyna Užraktas Ford F150
€2.83 €1.47

(aprašymas: tipas:krovimo platforma bagažinės spyna puolėjas varžtas oe:1l3z99404a42aa įmontuoti: ford f-150 1997-2014,f-250 super duty 1999-2016,f-350 super duty 1999-2016,f-450 super duty 1999-2016,f-550 super duty 1999-2016,explorer sport trac 2001-2005 m. medžiaga:)

Atrodo taip pat
Albertas Bierstadt - Tarp Siera Nevada, Kalifornija Gobelenas Estetinį Kambario Dekoro
€16.97 €8.48

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės šis produktas yra įvairių dydžių, prašome pasirinkti dydį jums reikia universalus ir stilingas dekoro, bet kambaryje arba lentelė gali būti naudojamas kaip sienos gobelenas,)

Atrodo taip pat
Likimas HD Spausdinti Kilimų Namų ūkio Kilimas Vaikų Kambarys Kambarį Kilimėlių Jogos Kilimėliai Paprasta Grindų Kilimėlis Dovanų Dropshipping
€2.55 €1.28

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!kokybės pirma, paslauga geriausia.klientai yra mūsų draugai. mes paramos lašas laivybos, didmeninė ir klientų užsakymus, mes priimame pasidaryk pats stiliaus pritaikymas,siųsti aukštojo hd nuotraukas į mano elektroninio pašto adresą)

Atrodo taip pat
nustatyti
€6.24 €2.81

(atkreipkite dėmesį: 1.skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. 2.jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.darbuotojai atsakys jums per 24 valandas. 3.mes)

Atrodo taip pat
Apatiniai Moteris Studentų Guzas Spalva Grožio Atgal Wrap Krūtinės Susirinko Sporto Paauglės, Antblauzdžiai Vest Suspender Viduje Atitikimo
€1.52 €0.76

(f. a. qs 1.didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino didmeninė,mes galime pasiūlyti nuolaidą ,ir patarti geriausia laivybos kelią,kuris trunka tik trumpą laiką atvykti. drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos)

Atrodo taip pat
ZHOUTAYLOR Striukė Moterims Office Lady Stovėti Apykaklės Mados Kailis Femme Visą Rankovės Prarasti Pavasario Naujasis prancūzijos Stiliaus Saldus Viršūnių Moteris
€6.26

(s peties:cm krūtinė:cm ilgis:cm rankovės:cm m peties:cm krūtinė:cm ilgis:cm rankovės:cm l peties:cm krūtinė:cm ilgis:cm rankovės:cm xl peties:cm krūtinė:cm ilgis:cm rankovės:cm pastaba:( 1 colis = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 colių ) pastaba: matavimas rankų)

Atrodo taip pat
2023 Nauja vyriška pūkinė Striukė Žiemos Storio Ilgis 90% žąsų Žemyn Striukė Kailio Kepurę Vėjo Rainproof Žiemos Parko Paltai
€217.70 €119.73

(gerbiami klientai: sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje linkiu jums turėti malonaus apsipirkimo laiką ! ! !prieš pateikdami užsakymą, jūs privalote patikrinti šiuos apsipirkimo, taip, kad jūs turite sėkmingos prekybos patirtį: 1. dydis: tai yra azijos dydžio, apie 2 dydis mažesnis)

Atrodo taip pat
Skaitmeninio spausdinimo miltelių aukso atogrąžų bugenvilija pagalvę namų pagalvėlės poliesterio
€4.80 €4.27

(pastaba: šis produktas yra vienpusis modelis.be pagalvę core prekės nr.: pagalvės užvalkalą pakavimo sąrašas: 1 vnt/ pvc maišelis medžiaga: poliesteris sezonas: sring, vasaros, rudens, žiemos riancy priminimas: 1. 1-2cm nuokrypis yra,)

Atrodo taip pat
Durų Užraktas Reikmenys, Buitinės Aparatūros, Aliuminio Lydinio Rankenos, Bendrosios Anti-theft Durų Rankenos, Sutirštės Skydelis Rankenėlės
€32.43 €16.22

(produkto pavadinimas: durų rankena medžiaga: ketaus plokštė su aliuminio rankena adapteris durų storis: 50-70mm ar su raktu: nr. minkštas pranešimas : perėjimas: 1 cm = 10 mm = 0.39 cm 1depending dėl šviesos ir ekrano spalva prekė gali)

Atrodo taip pat
Plaukai Surišti Į Uodegą Beisbolo Kepuraitę Moterų Mados Vasaros Saulės Tuščias Viršuje Reguliuojamas Pasiekė Bžūp Girly Lauko Atsitiktinis Sunhat
€0.73 €0.56

(medžiaga: medvilnė audinio taikoma gyventojų: suaugęs lytis: moteris stilius: laisvalaikio stilius modelio tipas: vientisos spalvos modelis: 373 šaltinis: kinija sąrašas laikas: ruduo 2022 taikoma sezoną: pavasarį ir vasarą taikoma)

Atrodo taip pat
SNSD Mergaičių Kartos AMŽINAI 1 Beisbolo kepuraitę mados Cosplay boonie skrybėlės, Skrybėlės Moterims, VYRIŠKI
€24.81 €14.89

(100% brand new. reguliuojamas vienas dydis tinka labiausiai atgal. pagamintos visų pirma suaugusiems. labai riba tiek vyrams, tiek moterims. medžiaga: poliesteris. kraštų:7cm. hat perimetras:55-60cm. deepth hat:12,5 cm. pakuotė:1)

Atrodo taip pat
LCD Atspalvį Padengti Screen Protector, skėtį nuo saulės Apsaugas Sony NEX-3 IR NEX-5 NEX-C3 Mikro Kamera, Lauko Priedai
€1.78 €1.30

(1. apsaugo fotoaparato ekraną nuo dulkių, anti-susidūrimo, anti-scratch 2. blokuoti benamių lengvas ir praktiškas kadravimo, jūs galite aiškiai matyti ekraną, kai naršyti nuotraukas 3. priimti sulankstomas dizainas sumažinti saugojimo vietos ir lengvai atlikti blokuoti)

Atrodo taip pat
5 Poros Moterų 3D Kryžiaus Storio Ilgai Netikrų Blakstienų Etape Makiažas Netikrą Blakstienas makiažo Moterims
€0.29 €0.17

(5 poros moterys\ \ 's 3d kryžiaus storio ilgai netikrų blakstienų etape makiažas netikrą blakstienas techniniai duomenys: labai minkštas ir patogus dėvėti. tinka šalis arba etape makiažas. paprasta naudoti, galite padaryti jūsų akys atrodo ryškus)

Atrodo taip pat
Konkurencinga Kaina C240 C240PKJ C240PKG kapitalinis remontas Tarpiklių Rinkinys, Rinkinys, Skirtas Isuzu Variklis, TCM HYSTER Elf ALD
€14.28

(konkurencinga kaina c240 c240pkj c240pkg kapitalinis remontas tarpiklių rinkinys, rinkinys, skirtas isuzu variklis, tcm hyster elf ald tipas: isuzu variklis :c240 produkto: visą tarpiklių rinkinys gamintojas: yem garantija:12 mėnesių)

Atrodo taip pat