Kaina €0.30

Pilnas aprašymas

Ypatybė:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Idealiai tinka saugoti jūsų kasdien naudojami indai taip, kad jie visada po ranka, kai reikia

Su 3M dviguba lipnia juosta, lengvas montavimas ir lengvai pašalinti

Lygiagrečiai 6 sulankstomas kabliukai dizainas

Padaryti jūsų virtuvę švarus ir tvarkingas

Dydis: Dydis: 20*5cm/7.87*1.97 inchs

Medžiaga: ABS

Naudoti: maisto ruošimo priemonės

Galima Apkrova: 2000g

Spalva: Žalia, Rose, Mėlyna, Balta

Paketas apima:

1 x Lubų Spintelės stalčiuko

Specifikacijos

  • Tipas: Kišenė, Multi Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: MOONBIFFY
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dydis: S

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

afrikos odą 6 Colių lygios Kietos medžiagos Siicone Palmių Lėlės Bebe Atgimsta Lėlės "PASIDARYK pats" Rinkiniai Pеборн Cиликоновый Minkštos Silikono
€3.68 €2.95

(juoda oda 6 colių lygios kietos medžiagos siicone palmių lėlės bebe atgimsta lėlės pasidaryk pats rinkiniai pеборн cиликоновый minkštos silikono pastaba: ši prekė yra unpainted lėlės rinkinys, o ne gatavo lėlės. 6 kieto silikono lėlės reborn)

Atrodo taip pat
Asmeninį Modernios Sienos Žiūrėti Kvarco Turas Minimalistinės Estetikos Laikrodis Wall Art Deco Mielas, Ramus, Vaikų Kambarys Horloge Namų Projektavimas
€176.30 €88.15

(šios sienos montuojamas laikrodis yra modernaus ir minimalistinio stiliaus apdaila su punch, nemokamai, dizainas, todėl lengva pakabinti ant sienos, gyvenamieji kambariai, miegamieji, biurus ir kitas patalpas.jo dizainas įkvėpimas ateina iš burbuliukų, su keliais sukamaisiais prognozių)

Atrodo taip pat
Bigfoot " Bjaurusis Kalėdų Džemperis Džemperis 3d Atspausdintas Megztiniai Vyrams ir Moterims Puloveriai Harajuku Unisex Viršūnės
€1.44 €1.22

(pristatymas: 1. prašome tai padaryti iki užsakymo susisiekite su mumis ir patvirtinti , kad jūsų pageidaujamas vežimo būdas. 2. tvarka bus išsiųstas per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.prašome leiskite man žinoti, per 1-2 dienas, jūsų)

Atrodo taip pat
Elektrinis Motoroleris Stabdžių Diskas 110mm 120mm 140mm Diskiniai Stabdžiai Universalus Motoroleris Riedlentė Stabdžių Atsarginės Dalys
€1.44

(elektrinis motoroleris stabdžių diskas 110mm 120mm 140mm diskiniai stabdžiai universalus motoroleris riedlentė stabdžių atsarginės dalys)

Atrodo taip pat
CLOOCL Macaw Flanelė Grindų Kilimėlių 3D Gyvūnų Kilimai gyvenamųjų Kambarių Plotas Kilimas Absorbentas neslidus Virtuvės Kilimėlis Dropshipping
€2.13 €1.79

(rūšis: kilimų aprašymas: flanelė medžiaga, labai minkšta jausmas ir patogiai ryškiai dažytos, nr. išnyks netoksiškas, bekvapis, o ne priplėkęs, ne slydimo. įmonė siūlių, patvarus lengvai sugeria vandens ir dulkių, geras atsparumas)

Atrodo taip pat
EWODOS Baby Vaikų Mergaičių 3pcs Kūdikio Plaukų Juostos Rinkinius Vaikams, Skrybėlės Nustatyti Minkšta Elastinga Bowknot Foto Rekvizitai Plaukų Aksesuarai Kūdikiams
€0.35 €0.17

(ewodos baby vaikų mergaičių 3pcs kūdikio plaukų juostos rinkinius vaikams, skrybėlės nustatyti minkšta elastinga bowknot foto rekvizitai plaukų aksesuarai kūdikiams tas lankelis yra kūdikiams nuo naujagimiams vaikams.nesijaudinkite apie tai, ar ji tinka jūsų kūdikiui, siūlome)

Atrodo taip pat
Cinko Lydinio, Juodos Spalvos, Vyrių Sulenkta Stačiu Kampu, Pramonės Įranga Kabineto Durų Vyris
€1.92

(1.kaina išvardyti visi produktai yra už vieną vienetą, ir produktai neturi ateiti su varžtais.pirkėjų poreikį įsigyti varžtai atskirai. 2.montavimo varžtai yra nustatomas pagal kliento poreikius įdiegta,, nes įrengimo storio plokštė yra ne tas pats, ilgis varžtai yra)

Atrodo taip pat
קאובוי חצאית ג 'ינס כיס מספרה סינר בישול קפה סינר בית ניקוי בד מאסטר סינר מטבח אבזרים
€21.35 €12.17

(kaubojus sijonas džinsinis kišenėje kirpykla prijuostė kavos virimo pinafore namų valymo drobės meistras prijuostė virtuvės reikmenys 100% medvilnės džinsinio audinio prijuostė priima ypatingas procesas skalbimo ir nostalgišką, todėl prijuostė ypatingos tekstūros. produkto)

Atrodo taip pat
Paauglių Vaikų Trumpas Atspausdintas Laiškas Megztinis+Ilgas Sporto Sijonas Mergaitėms Sportinis Kostiumas Už Moksleivių Pavasario Sportinę aprangą
€4.59

(paauglių vaikų trumpas atspausdintas laiškas megztinis+ilgas sporto sijonas mergaitėms sportinis kostiumas už moksleivių pavasario sportinę aprangą)

Atrodo taip pat
1 pasirinkite Naujas Hydroboost Remontas Nustatyti didelę Skylę Hydroboost Remonto Komplektas Tinka 129496-BH
€5.35 €3.00

(dalies numeris: 129496-bh tinka:1996 modelis transporto priemonių ir naujesnių metų paprastai reikalauja didelių skylę rinkinys aprašymas: iš viso strypo ilgis yra 4 3/4inch.strypas yra 3/8inch storio. medžiaga: remonto rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės)

Atrodo taip pat
Kalėdų - Naujųjų Metų Pranešimą Mielas Undinė. Dirbtiniais Kailiais Sherpa Pliušinis Sherpa Mesti Antklodę
€28.51 €19.96

(prekės pavadinimas: mesti antklodę medžiaga: 100% poliesterio pluoštas stilius: individualų dydis: 50x40 cm 60x50 cm 80x60 cm pakuotė : 1pc antklodė sezonas: pavasaris, vasara, ruduo, žiema projekto aprašymas: full-plotis)

Atrodo taip pat
Metalo Lentyna Paramos 90 Laipsnių Teisę Kampas, 48Pcs Žalvario Tonas
€1.14 €0.87

(metalo lentyna paramos 90 laipsnių teisę kampas, 48pcs žalvario tonas produkto pavadinimas: kampas medžiaga: metalas; skylė kiekis: 4 skyles spalva: žalvario tonas; kiaurymės skersmuo: 4mm/ 0.16 colių bendras dydis: 20 x 20 x 16mm/ 0.8 colių x 0.8 colių)

Atrodo taip pat
Apyrankė Valentino Dovana Elegantiška, Madinga Papuošalai Moterims, Merginos Kostiumas Šalis
€0.93 €0.49

(aprašymas: 【dizaino】: stilingas dekoratyvinis anklets, kad pridėti elegancija prie bet kokios aprangos. 【medžiagos】: į anklet yra pagamintas iš aukštos kokybės akmuo, kuris yra patvarus ir patogus nešioti ilgą laiką. 【unikalūs papuošalai】: perfect)

Atrodo taip pat