Žymos: PC Plokštė

Kaina €7.78 €12.97

Pilnas aprašymas

H61 PC motininę Plokštę LGA 1155 Su " Intel Core i3 2120 CPU Ir 2*4=8 GB DDR3 1 600mhz Atmintis H61M Rinkinys plokštė pc gamer placa mae 1155

Restauruotas pagrindinė plokštė+100% profesinio pasirengimo vežimo bandymų

Paramos darbalaukio atmintis

Tamprus atneša didesnę patirtį

Visi kietieji kondensatoriai, baudos kūrinys, profesionalus bei stabilus

Elektros lizdas turi 4-pin ir 8-pin maitinimo jungtis

Restauruotas produkto aprašymas:

"Intel" arba " AMD nutraukta žetonus, arba produktams, kurie buvo išleisti seniai ir yra dabar off rinkos, restauruotas, perdirbtų ar apdirbtų mūsų gamykloje gamybos ir pardavimo srityje .

JINGSHA H61M Desktop Board

Procesorius:Intel Core/Celeron/Pentium LGA 1155 PROCESORIAUS serija

Atminties:2* DDR3 1066/1333/1 600mhz Lizdus, iki 16GB

Sandėliavimo:4*SATA 20

Išplėtimo Lizdai: 1*PCIE 8X Slot, 1*1X PCIE Lizdas

Ethernet:1* "Realtek" RTL8105E,Fast Ethernet LAN

USB:10*USB2.0

1/O:1*HDMI

1"VGA

1*RJ45

6*USB2.0

Maitinimo:ATX 24PIN + ATX 4PIN

Dydis:190MM*170MM 1 * H61M LGA 1155 Desktop Board 1*I3 2120 Procesorius 2*4GB DDR3 1 600mhz PC RAM 1 * SATA Kabelis 1 * Backplane Išsamių bandymų, kol siunta

PROCESORIUS:

1: CPU yra naudotas, geros būklės, 1 metai garantija

2: Ten gali būti kai kurie mažai fizinio įbrėžimų ant paviršiaus CPU, tai yra gana normalu.

3: Visos CPU yra griežtai patikrintas prieš pristatymas

Atmintis:

Tipas: PC RAM

Dažnis: DDR3 1 600MHZ

Talpa: 8G (2*4G)

Pastaba:

Atmintis yra naudotas, geros būklės, 1 metai garantija

1: spalva apačioje plokštės lizdo gali skirtis nuo partijų, tačiau tai neturės įtakos šio produkto naudojimui.Produktas yra nuolat optimizuoti ir modernizuoti.

2: Prašome leisti 1-3mm būti kitaip, nes rankinis matavimas.

3: Dėl skirtingų monitorių ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Dėkojame už jūsų supratimą.

4: Ši platforma reikalingas galingas maitinimo šaltinis.Įsitikinkite, kad jūsų maitinimo pakanka paremti planą. (Bent 500w prekės maitinimas)

5: bateriją plokštė nuotrauka bus pašalinta iki išsiuntimo, nes tai yra draudžiama naudoti bateriją per KN terminalą ir pritaikymas savo reikmėms

6. Jei jūs turite kitų reikalavimų, procesoriaus modelis ir atminties kiekis, jūs galite susisiekti su mumis ir mes bus padaryti pakeitimai jums (parduotuvė suteikia atmintis, CPU, vaizdo plokštė, SSD, MSATA, NVME M. 2, maitinimo, važiuoklės ir kt.galima.Teikti klientams su visiškai rinkiniai, mašinos, priedai)

7. Visose pagrindinėse plokštėse gali suteikti BIOS failus ir vairuotojai, kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą, kad gauti failai

Mokesčių klausimai, Brazilijoje, įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti muitinio įforminimo klausimais pagal save, mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų supratimą

Bendra informacija

Dalis#

H61 Motininę Plokštę

Lustas

Intel H61 Chipset

Funkcija

VGA + HDMl

CPU

LGA 1155 Core i3, i5, i7 Serijos 2-oji / 3-ios Kartos Procesorius

Formos Koeficientas

mATX 190mm x 170mm

Atmintis

2* Lizdas DDR3, DDR3 1066/1333/1600* (* DDR3 - 1600 MHz onlysupported su "Intel®" Ivy Bridge procesoriai )

Maksimalus RAM Talpa

16GB

Grafinis

1* PCI-E 1X

1* PCI-E 8X

Saugojimas

4* SATA2.0

LAN

"Realtek" RTL8105E Chipset,Fast Ethernet

Garso

"Realtek" ALC662 Audio Codec, 5.1 Kanalų Garso Pritarė

USB

6* USB2.0 (galinio skydo), " mid-valdybos USB Header)

PSU Sprendimas

1* 4 Pin + 1* 24 Pin ATX Maitinimo šaltinis

Kita

1* VGA

1* HDMl

Priedai

1 x I/O Shield

1 x SATA kabelis

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, be jokių ginčų.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus.(Dėl laiko skirtumas tarp šalių ir regionų, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau mes gauti el..)

Pls skaityti man prieš jums padaryti užsakymą.

Plokštė baterija buvo nuimta prieš išvežant kaip KN ramstis ar muitinės nustato baterija embargą.

Sklypas laivų, iš oversea į jūsų šalį gali būti tikrinami pagal užsakymą.PVM, būtų apmokestinami pagal vietos papročius, kurios pirkėjui turėtų būti atsakinga už išmokų mokėjimą, nes tai yra vietos papročius politikos.

Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą adresą

Jei pakuotė yra pažeista per gavimą, prašome imtis vaizdo paketo ir pranešti apie tai mums.

Dėl skirtingų gamybos partijų, ten gali būti kai kurių skirtumų tarp paveikslėlių ir jūs pamatyti ir produktus galite gauti, pavyzdžiui, pakuotės, dėžė, spalva DIMM lizdai, SATA jungtys, PCI ar PCI-E lizdai ir kiti uostai, gali keistis Be išankstinio įspėjimo.Vienas dalykas tikrai yra tai, kad mes niekada kompromisą dėl produkto kokybės.

Į aprašymas, nuotraukų, kurios rodo, kad produktas yra iš oficialios interneto svetainės.oficialus aprašymas nuotrauką, kuri buvo redaguotas parodyti geriausias produect.galite tiesiog imtis nuoroda.dėl išsamesnės informacijos, turi būti pateikta nekilnojamojo odject foto.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

Specifikacijos

  • Atgal I/O Ports: 1x RJ45
  • Sandėliavimo Sąsajos Tipas: SATA
  • Prekės Pavadinimas: JINGSHA
  • Kokybės Sertifikavimo: Nėra
  • Prašymas: Desktop
  • Keletas PCI: 2
  • Procesorių suderinamumo: "Intel Core i7, Intel Core i3, "Intel Core i5", Intel Core
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Skaičius SATA Prievadų: 4
  • Formos Koeficientas: Etvb, ATX
  • Skaičius PCIe x 8: 1
  • PCI - E standartai: PCI - E 2.0
  • Maksimalus Ram Talpa: 16 GB
  • Su CPU: Taip
  • Parama Atminties Tipas: DDR3
  • Lustų rinkinys: H61
  • Pradžios Data: 2013
  • Palaikomi RAID: No
  • Skaičius PCIe x 1: 1
  • Pakuotė: Taip
  • Garso Kanalai: 5.1
  • Naudojimo Scenarijus: Namų ūkio, Buveinė
  • Numeris Atminties Lizdai: 2
  • Modelio Numeris: H61M
  • Specialios Funkcijos: Nėra
  • Parama USB Tipas: USB 2.0
  • Atminties kanalo: Dvigubas
  • Laive LAN: 1x RJ45
  • Lizdo Tipas: LGA 1155
  • Chipset Gamintojas: "Intel"

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Motociklų Alyvos Aušintuvas Didelės Galios Variklio Alyvos Aušintuvo Radiatoriaus Dėvėti Mažinimo 50cc‑250cc Dirt Bike
€5.17

(motociklų alyvos aušintuvas didelės galios variklio alyvos aušintuvo radiatoriaus dėvėti mažinimo 50cc‑250cc dirt bike savybės: 1. platus taikymas: aliuminio variklio alyvos aušintuvo radiatorius yra plačiai taikomas daugumai motociklų, purvo bike, pit bike 50cc‑250cc)

Atrodo taip pat
Juoda Cirkonio Vyrų Rudenį Naujų Legging Slim Fit Mados Korėjos Aukštos Kokybės Liūto Galva Karšto Gręžimo Spausdinti Modelio Džinsai
€64.96 €6.50

(prekė yra azijos dydžio, skirtingų tavo,, pls patikrinkite ziajać juosmens. 1. pls leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo priemonė. 2. spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekraną ir šviesos poveikio. 3. jei nesate tikri dėl dydžio, pls)

Atrodo taip pat
Menoea Vasarą Vaikai Suknelė Mergaitėms Atsitiktinis Suknelės Kūdikių Bamblys, Vaikams, Drabužiai Vaikams, Drabužiai Mergaitėms, Kutai Princesė Šalis Suknelė
€1.94 €1.36

(ž prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. visi matavimo cm, atkreipkite dėmesį, 1 cm = 0.39 colių,1 colis=2,54 cm am1641 size=tegus dydis krūtinės*2 (cm) drabužių ilgis (cm) tinkamas aukštis (cm) 4y=104 62 56 100-106 5y=110)

Atrodo taip pat
Vaikų Vasaros Sheer Pėdkelnės Šokių Baleto Plonos Pėdkelnės Baltos Mėsos, Juoda Kieta medžiaga, Saldainiai Spalvos Kojinės mergaitėms, vaikams, vaikiška
€0.49 €0.44

(svarbu: [kinija po eilinio mažas pakelis plus] tik stebėjimo informaciją kinijoje [kinija paštu registruotu oro paštu] turite visą stebėjimo informacija, rekomenduoti, pavadinimas: pėdkelnės spalva: kaip paveikslėlyje lytis: mergina dydis:)

Atrodo taip pat
Pet Garso Lauke Įrašymo Kalbėti Mygtuką Katė Diktofonas Kalbėti Žaislas Augintiniui Komunikacijos Mokymo Priemonė Išspausti Lauke Šuns Žaislai
€12.01

(pet garso lauke įrašymo kalbėti mygtuką katė diktofonas kalbėti žaislas augintiniui komunikacijos mokymo priemonė išspausti lauke šuns žaislai produkto informacija: produkto pavadinimas: mygtukas garso lauke gaminio dydis: φ 88x42 grynasis svoris:)

Atrodo taip pat
Natūralaus Medžio Tradicinis Vaškas, bičių Vaškas lenkijos Baldų, Grindų Lenteles, Kėdės, Spintos, Universalios medinių Grindų Priežiūra
€0.25 €0.17

(savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės priima baldus atgal į gyvenimą su bičių vaškas baldai lenkijos.pašalina metų vaškas ir purvo statyti atkurti išvaizdą jūsų senų baldų ir padidinti gylis grūdų, baigtas, ir nebaigtas medienos ši mediena lenkijos)

Atrodo taip pat
Pavasario naujo dizaino Vaikų mados laiškai spausdinami hoodies Vaikai atsitiktinis negabaritinių 2 spalvų palaidinės
€2.80

(----------------------------dydžių lentelė----------------------------- žr. diagramą žemiau, kad galėtų priimti pagrįstus sprendimus apie tai, dydis, kad jums tinka. prašome atkreipti dėmesį, kad tai yra instrukcija matavimai.prašome leisti nedideli svyravimai dydžio)

Atrodo taip pat
Kaneki Fantazijos Tokijo Pabaisa Automobilių Kilimėliai Anime Gerbėjas Dovana H051820 Universalus Tinka, Pilnas Komplektas 4 Dalių Priekyje & Galiniai Automobilio Grindų Kilimėliai
€3.20 €3.04

(automobilių priedai, automobilių kilimėliai, automobilių kilimėliai, automobilių aksesuarai moterims, automobilių puošimas, grindų kilimėliai, automobilių, cottagecore automobilių puošimas, mielas, automobilių kilimėliai 【produkto įtraukimo】:nustatyti 4 atitikimo)

Atrodo taip pat
Nešiojamieji Elektriniai Ryžių Viryklė 0.8 L Daugiafunkcinis Buitinė Virtuvės Technika Non-stick Linijinės Elektrinės Viryklės, 1-2 Asmenys
€75.21 €58.66

(produkto parametrai: pavadinimas: mini ryžių viryklė talpa: 0.8 l įtampa: 220v/50hz galia: 250w gaminio dydis: 178*200*198mm savybės: ●12h rezervavimo, 0.8 l talpos ryžių viryklė, tinka 1-2 žmonės, gali gaminti 2 dubenėlius)

Atrodo taip pat
Korėjos Stiliaus Motinystės Berankovis Suknelė O-kaklo Ilgi Laisvi Nėščia Moteris Medvilnės Skalbiniai Paplūdimio Suknelė Atostogų Drabužius Juoda Smėlio spalvos
€46.04 €24.86

(pastaba: 1.prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2.prašome leisti paklaida 1-3cm matavimai. 3.mes norėtume patarti bazę apie jūsų matavimai yra krūtinė,liemuo ir klubai, jei jūs nežinote)

Atrodo taip pat
Kuro Durų Pavasario Kuro Bakas, Vyrių Pavasario Tinka Ford F-150 Lincoln Mark LT 2014 m. 2013 m. 2012 m. 2011 m. 2010 m. 2008 m. 2007 m. 2006 m Naujos
€4.16 €2.62

(kuro durų pavasario kuro bakas, vyrių pavasario tinka ford f-150 lincoln mark lt ♦ produkto specifikacijos būklė: 100% naujas spalva: sidabrinė medžiaga: metalas įtraukta: 1 x degalų durų pavasario suderinama su: tinka ford f-150 2004-2014 tinka lincoln mark lt, 2006-2008)

Atrodo taip pat
Motociklų Variklio apsauginis dangtelis Z900RS 2018-2023Kawasaki anglies pluošto spausdinti
€14.89 €12.65

(produkto pavadinimas: motociklo variklio apsaugos dangtelis medžiaga: nailonas + stiklo spalva: anglies pluošto spausdinimas (jie nėra realūs anglies pluošto) kiekis: 1 set=3pcs (įskaitant varžtų))

Atrodo taip pat
Dual USB Įkrovimo Lizdas su 1,5 m Kabeliu 5V 1A Daugiafunkcinė už Telefoną, Tabletės Fotoaparatas
€1.18 €0.64

(dual usb įkrovimo lizdas su 1,5 m kabeliu 5v 1a daugiafunkcinė už telefoną, tabletės fotoaparatas savybės: 1. universalus: su 2 usb įkrovimo, suderinama su visų markių mobiliųjų telefonų, fotoaparatai, planšetinį kompiuterį, ausinės, centrinis bankas, usb ventiliatorius,)

Atrodo taip pat