Kaina €4.06 €7.52

Pilnas aprašymas

Šis šildomos liemenė yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, patogus ir šiltas.11 šildymo zonų ir du mygtukai, ši liemenė leidžia jums pasirinkti, kuriose srityse šilumos.Trys reguliuojami parametrai yra skirtos skirtingus poreikius temperatūros.Su šiuo šildomos liemenė, jūs jausitės šiltai ir kitą žiemą.Jis tinka kempingas, žygiai, slidinėjimas, žvejyba, alpinizmas, motociklų, biuro, ar kasdienėje veikloje.

Savybės:

Pagamintas iš minkštas, odos draugiškas poliesterio medžiagos, kuri suteikia puikų komfortą ir šilumą.

11 šildymo zonų, yra valdomas dviem mygtukais atskirai: Vienas mygtukas pilvas (su 4 kaitinimo zonos); kitų nugaros (su 7 šildymo zonų).

Dvi jungtys, dirbti su įvairių elektros tiekimui: Prijunkite USB prievado savo galia banko, arba prijunkite nuolatinės SROVĖS uosto ličio baterija. (Galia banko ir ličio baterijos neįtrauktos)

3 reguliuojamas šildymo lygiai: Raudona aukštoje temperatūroje, Balta, skirta vidutinės temperatūros, Mėlyna, dėl žemos temperatūros.

Daug kišenių pateikti erdvus saugojimo vietos jūsų daiktai, pavyzdžiui, piniginė, raktai, mobilus telefonas, ir tt.

Tinka vidaus ir lauko veikla žiemą, pavyzdžiui, kempingas, žygiai, slidinėjimas, žvejyba, alpinizmas, motociklų, biuro, ar kasdienėje veikloje.

Pastaba: dydis Azijos dydis, prašome patikrinti dydžių lentelė atsargiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Juoda

Dydis: M / L / XL / XXL / 3XL / 4XL / 5XL / 6XL (pasirinktinai)

Paketų Sąrašo:

1 * Šildomos Liemenė

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Specifikacijos

  • Medžiagų Technologijos: Nėra
  • Lytis: Vyrai & Moterų
  • Funkcija: Šilumos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: šildomos liemenė
  • Medžiaga: Poliesteris
  • CN: Kinija

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Asmeninį Modernios Sienos Žiūrėti Kvarco Turas Minimalistinės Estetikos Laikrodis Wall Art Deco Mielas, Ramus, Vaikų Kambarys Horloge Namų Projektavimas
€176.30 €88.15

(šios sienos montuojamas laikrodis yra modernaus ir minimalistinio stiliaus apdaila su punch, nemokamai, dizainas, todėl lengva pakabinti ant sienos, gyvenamieji kambariai, miegamieji, biurus ir kitas patalpas.jo dizainas įkvėpimas ateina iš burbuliukų, su keliais sukamaisiais prognozių)

Atrodo taip pat
Vaikai Aktyviai Vasaros Negabaritinių Pusė rankovėmis marškinėliai 3-12 Metų Vaikams Laisvalaikio Drabužių Apvalios Kaklo Prarasti Tees Mergaitės Ir Berniukas
€50.78 €25.39

(dydžių lentelė t-shirt: 3-4(vaikams ūgio 110cm-120cm): ilgis:42cm, biustas:66cm, rankovės:16,5 cm 5-6(vaikams 120cm ūgio-130cm): ilgis:47cm, krūtinė:71cm, rankovės:17cm 7-8(vaikams ūgio 130cm-140cm): ilgis:52cm, krūtinė:77cm, rankovės:18cm 9-10(vaikams)

Atrodo taip pat
1-50X 316 Nerūdijančio Plieno Plokščia Poveržlė M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10 -M24 Metrinių Paprastas Plokščias Tarpiklis Tarpinės, Žiedai, Storis 0.5 mm-4mm
€1.42

(produkto aprašymas: produkto pavadinimas: nerūdijančio plieno metrinių paprastas plokščias tarpiklis tarpinės, žiedai medžiaga: 316 nerūdijantis plienas standartas: gb dydis: m2 m2.5 m3 m4 m5 m6 m8 m10 m12 m14 m16 m18 m20 m22 m24 dydis aprašymas:eg)

Atrodo taip pat
Zeegle Kalėdinis Namų Dekoras Słomianka neslidžia Grindų Kilimėlis Pėdų Trinkelėmis Virtuvės kiliminė danga, Kilimėliai, Miegamojo Lovos Užtiesalai Juokinga Durų Kilimėliai
€1.95

(10022 22650 słomianka produktų duomenys: 1.medžiaga: poliesteris ir flanelė 2.dydis: 3.taikoma apimtis: prieškambario ; įėjimas ; durys ; lauko ; gyvenamasis kambarys ; fojė ; virtuvė; ding kambarys; salonas; miegamojo; koridorius; lovos, ir tt. 4.apačioje)

Atrodo taip pat
2023 Merginos 2vnt Nustatyti Liemenė+Kelnės Vasaros Mados Mergaičių Kostiumai Vaikams Drabužių 2-8 Metų
€11.53

(: pastaba: prašome susisiekti su mumis patikrinti, ar prekės yra sandėlyje dabar, prieš užsakant 1 lot =5sets =90/100/110/120/130/140 pasirinkti dydį)

Atrodo taip pat
Du Gana Pasienio Kolis Šuns Tiulio Užuolaidas Kambarį Vien Skaidrus Užuolaidos Lange Miegamasis Dekoro Priedai
€29.17 €14.88

(prekės informacija komplektą sudaro:1pcs vien vienspalviai voile užuolaidų produkto aprašymas 1.w=užuolaidų plotis, l=užuolaidų s aukštis/ilgis. 2.kaina įskaitant 1 užuolaidų/tiulis,ne 2 paneles. 3.užuolaidų/tiulis priimti pasirinktinis)

Atrodo taip pat
12X Dulkių siurblys objektyvų žiedą Diržas Kirby Visos Kartos G3 G4 G5 G6 Juoda Pakeitimo Dulkių siurblio Diržas
€2.12 €1.37

(sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! tinka)

Atrodo taip pat
Automobilių Šiukšliadėžės, Šiukšlių Dėžės Mini Krepšys, Interjero, Automobilių Priedai, Automobilių Atliekų Turėtojui su Dangčiu,2 Pak, Juoda
€2.64 €1.29

(praktiškai - mini krepšys yra mažo dydžio, bet pakankamai didelis, kad automobilių, kurie tinka puodelių laikikliai automobilių vidurio ir durų.ji gali būti plačiai naudojami biure, namuose, klasėje, virtuvėje, ir tt.atnaujintas - palyginti su ankstesne versija, bžūp ir taurės)

Atrodo taip pat
Gyvenamasis Kambarys Sofos Pusėje Stalo Balkonas Šiaurės Paprastas Kavos Namų Mažame Bute Spalva Designe Mažas Apvalus Stalas
€8.48 €4.24

(komplektą sudaro: 1 vnt lentelės produktas bus modernizuotos, nuolat, išvaizda ir spalvos gali būti keičiamos, prašome don ' t mind.ir imtis svarstyti prieš vietoje jo užsakymą, jei turite prašymą spalva ar išvaizda.)

Atrodo taip pat
Plaukai Surišti Į Uodegą Beisbolo Kepuraitę Moterų Mados Vasaros Saulės Tuščias Viršuje Reguliuojamas Pasiekė Bžūp Girly Lauko Atsitiktinis Sunhat
€0.73 €0.56

(medžiaga: medvilnė audinio taikoma gyventojų: suaugęs lytis: moteris stilius: laisvalaikio stilius modelio tipas: vientisos spalvos modelis: 373 šaltinis: kinija sąrašas laikas: ruduo 2022 taikoma sezoną: pavasarį ir vasarą taikoma)

Atrodo taip pat
6 Lakštai/pak korėjos Mielas Kawaii Katė Lipdukai, Kanceliarinės prekės Sluoksniuoti Juokinga Gyvūnų Rankų darbo Nulio Išjungti Kawai Stacionarių Kalėdų Dovana
€0.52 €0.36

(6 lakštai/pak korėjos mielas kawaii katė lipdukai, kanceliarinės prekės sluoksniuoti juokinga gyvūnų rankų darbo nulio išjungti kawai stacionarių kalėdų dovana 1, stilius:pudingas mielas gyvūnų, kačių kietas juokingas animacinių filmų lipdukai, etiketės, reklamos kūrybos)

Atrodo taip pat
Atrodo taip pat
Už "Hyundai" Cantus Creta ix25 2020 2021 ABS "Chrome" Šoninių Durų galinio vaizdo Veidrodis Padengti Apdailos Automobilių Eksterjero Reikmenys, Automobilių stilius
€6.72 €4.71

(už hyundai ix25 2020 2020 automobilių reikmenys galinio vaizdo veidrodžio dangtelis pastaba: patikrinkite, ar formuoti savo automobilio pats, kaip mūsų foto parodyti prieš perkant būklė:100% visiškai naujas medžiaga:aukštos kokybės abs sudaro: 2vnt /komplektas)

Atrodo taip pat