Kaina €3.39

Pilnas aprašymas

Pilnas vardas: Universalus rato

Tempimo jėga: 30KN (maždaug 3000 kg)

Medžiaga: didelio stiprio aliuminio lydinių

Dydis: L: 5,5 cm W: 10.8 cm

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 140g

Gaminio standartas: CE EN354

Taikymo sritis: Alpinizmas, alpinizmas, lauko gelbėjimo, aukštuminiai operacijas, greitojo nusileidimo, kėlimo ir kitų sporto šakų.Kabo taškų, viršuje išvengti virvę mažėjimas ir mazgų

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Sienos Įranga

Komentarai

Pridėti peržiūros

Susiję produktai

Aukso Penh Prabangos, Aksomo, Pagalvėlė Padengti Saldainiai Spalvos Pagalvė Padengti Sofa Juosmens Galinį Dangtelį Namų Dekoro Užvalkalas Apdaila
€3.68 €1.91

(taip pat rengiama tote maišą,placemat, tos pačios spausdinti, ištirti daugiau suprise ,apsilankykite mūsų parduotuvėje. pavadinimas:pagalvėlė padengti būklė: 100% visiškai naujas medžiaga: aksomas spalva:kaip nuotraukose, vienoje pusėje atspausdinta ,tik užvalkalas)

Atrodo taip pat
Asmeninį Modernios Sienos Žiūrėti Kvarco Turas Minimalistinės Estetikos Laikrodis Wall Art Deco Mielas, Ramus, Vaikų Kambarys Horloge Namų Projektavimas
€176.30 €88.15

(šios sienos montuojamas laikrodis yra modernaus ir minimalistinio stiliaus apdaila su punch, nemokamai, dizainas, todėl lengva pakabinti ant sienos, gyvenamieji kambariai, miegamieji, biurus ir kitas patalpas.jo dizainas įkvėpimas ateina iš burbuliukų, su keliais sukamaisiais prognozių)

Atrodo taip pat
8-Šonkaulių Pochacco Lankstymo Automatinis Skėtis Moterų Mielas Juoda Danga Saulės Anti-UV Lietaus ir Saulės Skėčiai Skėtis
€3.92 €2.35

(8-šonkaulių pochacco lankstymo automatinis skėtis moterų mielas juoda danga saulės anti-uv lietaus ir saulės skėčiai skėtis)

Atrodo taip pat
Nauja Originali DE/GR/vokiečių Tastatur už Asus F552L F552LA F552LAV F552LD Klaviatūros Topcase su Balta palmrest
€5.58

(nauja originali de/gr/vokiečių tastatur už asus f552l f552la f552lav f552ld klaviatūros topcase su balta palmrest)

Atrodo taip pat
Palmių lapų synchronicity - aukso Gobelenas Apdaila Estetinės Miegamieji Dekoruoti Kambario Dekoravimas
€16.97 €8.48

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės šis produktas yra įvairių dydžių, prašome pasirinkti dydį jums reikia universalus ir stilingas dekoro, bet kambaryje arba lentelė gali būti naudojamas kaip sienos gobelenas,)

Atrodo taip pat
Raudona Kelio Tarantula Kojinės sheer kojinės vyrams Crossfit kojinės vyriškos kojinės su spausdinimo vyrų dovanos
€33.61 €7.40

(sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! pastaba: paveikslėlis rodo seną nuotrauką.dabar produktas yra visiškai atnaujintas ir nuotrauką, apima visą pado. medžiaga: poliesteris,medvilnė itin minkšta ir tampri, mezgimo įgulos kojinės ilgis:40 cm)

Atrodo taip pat
Violetinė Gėlių Spausdinti 2VNT Moterų Pajama Komplektai vidutinio Amžiaus Prarasti naktiniai drabužiai L-4XL Vasaros Naują Atsitiktinis Namų Drabužių Mama Sleepwear
€3.44 €1.89

([xlmodel]-[custom]-[55040] [xlmodel]-[custom]-[55040] [xlmodel]-[custom]-[55040] sveiki, draugai.sveiki atvykę į mano parduotuvę sandėlyje greitas pristatymas!! mes paramos lašas laivybos/didmeninė , kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti)

Atrodo taip pat
2022 Naujas Vasaros Vaikų Drabužių Pajama Nustatyti Dėmių Šilko Minkštos Vientisos Spalvos Patogiai Vaikų Mergaičių Berniukų Pižama Sleepwear Kostiumas
€3.08 €0.87

(● produkto gamintojas : vaikams pasakos ● sudedamosios dalys : šilko ir dėmių ● sezoniškumas : vasarinės&pavasarį ir rudenį(ilgomis rankovėmis &trumpomis rankovėmis ,2 stilius) ● pastaba : prašome patikrinti dydžio diagramos, prieš jums vieta užsakymą)

Atrodo taip pat
Karšto Parduoti Variklio Vožtuvų Nustatyti ISUZU 3KR1 - Įsiurbimo x3 + Išmetamųjų x3 Variklio Dalys.
€15.30

(karšto parduoti variklio vožtuvų nustatyti isuzu 3kr1 - įsiurbimo x3 + išmetamųjų x3 variklio dalys.)

Atrodo taip pat
Naujas Ir Originalus UTSIH-B17CK Vietoje Sandėlyje
€43.89 €38.62

(labas, džiaugiuosi, kad jums gali ateiti į mano parduotuvėje.tai buvo reta likimo.bendrovė specializuojasi tyrinėti plc modulis, pramonė, sandėlio inventorizacija yra daug, modeliai yra baigtas, 103 platforma biuro patalpų, patenkinti klientų paslaugų poreikiai, tik nuoširdų aptarnavimą,)

Atrodo taip pat
Pranešk apie netikrą Liežuviai Realus Netikrą Liežuviai Helovinas Netikrą Liežuviai Tampus Netikrą Kalba Dirbtinės Kalbos Rekvizitai Magai M68E
€0.07 €0.05

(savybės: pranešk apie netikrą kalba yra pagaminti iš kokybės gumos, jos yra tikros, liesti ir atrodo likereal.jūs galite naudoti juos kaip atraminis jūsų atlikti arba išdaiga. galima ištempti, twist, džemai, andpierce, todėl nesvarbu, kiek laiko youstretchit, orpierce)

Atrodo taip pat
F-35 Beisbolo kepuraitę pėsčiųjų skrybėlę nuo Saulės Moterų Bžūp VYRIŠKI
€24.81 €14.89

(100% brand new. reguliuojamas vienas dydis tinka labiausiai atgal. pagamintos visų pirma suaugusiems. labai riba tiek vyrams, tiek moterims. medžiaga: poliesteris. kraštų:7cm. hat perimetras:55-60cm. deepth hat:12,5 cm. pakuotė:1)

Atrodo taip pat
Viduje Durų Rankena Priekyje gale Palikta Teisė Nustatyti Honda Accord CB7 1990-1994 Automobilių Stilius
€3.04 €1.52

(tiesioginis pakaitalas! lengva įdiegti ir patvarus naudoti. labai geros kokybės ir puikiai tinka. teisingai jungtis be pjaustymo arba sandūrų. griežti kokybės kontrolės standartai, sukurti ir išbandyti. įmontuoti: honda accord cb7 1990-1994 tipas:)

Atrodo taip pat